VAŠ KRAJ

rodjeni sam Dorcolac,odrastoh u 22-gom bloku,i ondak predjok na divni mi Vidikovac.Pola sata je od centra-doduse,ali stvarno je prelep.Sav je u krug,a spoljni krug cine velika setalista,prepuna zelenila,i sto je naj vaznije nadmorska visina i polozaj naselja omogucavaju uvek divan svez vazduh.Milina.A,imamo naj vecu pijacu,garden centar,trzne centre,klizaliste,mcdonalds,gradi se metro-market,auto saloni 5-6,kosutnjak...i najbolji ljudi.

Cubura.
Nazalost...za 10 godina malo ce ostati od nje :cry:
Pisali smo peticiju za zadrzavanje zanstskog centra, a protiv predvidjenog parkinga:twisted: na tom mestu, ali mrka kapa:mad:
Ja volim Vracar, Kalenic,pomenutu Cuburu, tu se najbolje osecam.
Neimar je bio lep, ali... nove zgrade, umesto kuca, koje su od ulica napravile kanjone:mad:
Lep je i vracarski plato, kao i Karadjordjev park, mada ja vise volim Tas, kao i Bulevar na potesu od Skupstine do Vuka ;-)

Vracar je najlepsi deo grada,Krunska je po meni najlepsa ulica u Beogradu...Savski venac,i uopste,donji deo Kneza Milosa,Nemanjina,Karadjordjeva imaju prelepe zgrade,kada tuda prolazim,konstantno blejim u fasade...kao i u Knez Mihajlovoj(sa okolinom) i na Dorcolu...i Zemun je divan...Novi Beograd,a pogotovo Vracar su najbolja mesta za stanovanje...A Lekino brdo ima ubedljivo najbolje grafite....

da derok objasnjava stvari,ja mislim da je najbolji crtac u bg-u,a mozda i sire
p0z

jesam,smaras ti ti svojim naseljem,izvini sto si se uvredio-la ali tako je, u svakom naselju moze da se seta pas,oko cega se ja raspravljam....:roll:..njive,ej

nisam iz mirijeva,ali moram da te ispravim njive su bile pre 5-10 godina sad su tamo sve nove zgrade i parkovi.
u svakom slucaju lep i prijatan kraj za setnju kuca...

p0z 8-)

Idi Marge , nije valjda da kupujes u JUNGLE butiku???

Zar ti dete ne znas da su to KINESKE stvari samo malko probrane , a cene su napucali bem ti ko da su na Menhetnu a ne u Pozeskoj...

Da ti kaze teta Mirka , ne bi dala 4900 din za trenerku u tom butiku ni mrtva .
U Zari je jeftinija .
I lepsa , i uz to pise Zara na etiketi ...

E da ..bio je nekad na brdu i Geox - nema ga vise ,
I Skiny donji ves - nema ga vise ,
I sad mi vise nista ne pada na pamet ...al bilo je . :)

A Rada ...pa sad nemam zamerki na Radu , al vise volim da se oblacim u zatvorenom , nego na otvorenom ...dosta mi je pijaca i buvljaka i kineza , i depoa , i bazara za ceo zivot. Od 93-95 samo smo se tamo oblacili, sad se trudim da na tezgi kupim samo voce , a nekad cak ni to.

Ako se neko seti sta je to bilo dobro na Brdu , nek napise posto sam ja potpuno zaboravila sta je ovde dobro, trenutno vidim samo lose .

E Mirka, ja samo mogu da nastavim kuknjavu... Juče ujutro sam se pored crkve busom 51 provlačila baš tih 35min, pa sam jutros pokušala sa 12-icom koja se pokvarila (!) negdje blizu sajma (a bila je puna ko oko, sreća pa se pokvari, prsla bi mi rebra). Pokušala sam da pređem u bus 51, ali je bio prepun, ljudi su visili na vratima da bi se nekako ugurali, da ne govorim koliko je tu bilo nervoznih, užurbanih i nenaspavanih - uglavnom, tek sam došla na Brdo (i u Bgd), a već mi prisjelo. :(
Lijepo me strah kako ću sutra na posao.

bio je i stefanel.
bila i stelina.
i onaj šaner sa italijanskim stvarima gde je sad česma kod pančića.
bila i poslastičarnica kod šipca gde je sad pončo, dole kod pumpe.
a bila još bolja u zgradi gde je sad azzaro zvala se ino....
eh.
bole leviske u ateksu.malo ateks kod c marketa. sad je tamo nemam pojma neki krš od košulja.
bila i teta koja krpi najlonke i presvlači dugmad na bus stanici kod c marketa....
a ni c market je bio centroprom, a pre toga dunav....
a bila je i gorica.
i pekabeta gde je sada swiss...
idem da radim tužno mi je ovo.
nema ni orbala.

Idi Marge , nije valjda da kupujes u JUNGLE butiku???

Zar ti dete ne znas da su to KINESKE stvari samo malko probrane , a cene su napucali bem ti ko da su na Menhetnu a ne u Pozeskoj...

Da ti kaze teta Mirka , ne bi dala 4900 din za trenerku u tom butiku ni mrtva .
U Zari je jeftinija .
I lepsa , i uz to pise Zara na etiketi ...

E da ..bio je nekad na brdu i Geox - nema ga vise ,
I Skiny donji ves - nema ga vise ,
I sad mi vise nista ne pada na pamet ...al bilo je . :)

A Rada ...pa sad nemam zamerki na Radu , al vise volim da se oblacim u zatvorenom , nego na otvorenom ...dosta mi je pijaca i buvljaka i kineza , i depoa , i bazara za ceo zivot. Od 93-95 samo smo se tamo oblacili, sad se trudim da na tezgi kupim samo voce , a nekad cak ni to.

Ako se neko seti sta je to bilo dobro na Brdu , nek napise posto sam ja potpuno zaboravila sta je ovde dobro, trenutno vidim samo lose .

Ma znam ja da je Jungle Kina, ali je malo lepse od ostalih kineskih stvari...
Ma u sustini mi i nisu toliko bitne prodavnice odece... Kad mi treba nesto odem do grada... Vise me nervira, na primer, sto nema normalnog kafica za nas jadne srednjoskolce koji nismo spremni da damo vise od 100 kinti za sok ili nesto slicno...

A sto see tice odece i ostalog, ima kod nas Time out, ima Women secret... Nije bas da nema NISTA....

nisam nikad išla u goricu.
nije mi bila usput dok je postojala, tada sam živela kod milojke.
nisam ni zalazila ovamo:)
al od kad se udah...jbg..
jedino u gorici je bilo tide deterdzenta:lol:
to im je super uspevalo.

bio je i stefanel.
bila i stelina.
i onaj šaner sa italijanskim stvarima gde je sad česma kod pančića.
bila i poslastičarnica kod šipca gde je sad pončo, dole kod pumpe.
a bila još bolja u zgradi gde je sad azzaro zvala se ino....
eh.
bole leviske u ateksu.malo ateks kod c marketa. sad je tamo nemam pojma neki krš od košulja.
bila i teta koja krpi najlonke i presvlači dugmad na bus stanici kod c marketa....
a ni c market je bio centroprom, a pre toga dunav....
a bila je i gorica.
i pekabeta gde je sada swiss...
idem da radim tužno mi je ovo.
nema ni orbala.

:shock::shock::shock:
Kuku , kuku,
matora sam , svega se secam . :shock::?

Samo ...poslasticarnica ino bese tamo gde je sad deciji butik pored meka , a na mestu azzara se ne secam sta je bilo.

Al secam se jugoplastike ,
i Beteksa dok je bio pun,
i drveca u parku...mislim dok je bio suma a ne park.

I kad su stavljali tramvajske sine ,
i kad je na pijaci jedna debela teta prodavala italijanske lutke sa malom plocom u sebi , i plasticnom kolicima .

I Cigote gde su pizze bile pizze ...
i onog cike sto predamnom pravi , a ja zalepim nos za staklo i otvorenih usta buljim ...

Secam se i klizalista u Fici ,
i parkinga na mestu gde sad stoji francuska pekara ...

e, da klizaliste.
kad bi ga neko sredio...bilo bi divno.
ali nece niko to bez love jbg.

mene sad women secret podseca na jgoplastiku.
samo ta radnja.
a ja se iz paka secam tarzanove kucice gde sam se prvi put ljubila sa igorom.
i srusise je dusmani, sad je na temeljima te kucice ona kucica gde je tobogan...

Back