VAŠ KRAJ

matora63:
da...jednoj baki ciganki sam dala kiflu, a ona nece - oce pare, zamisli! koji bezobrazluk. pitam je - sta ce ti pare? kaze - za cigare. e pa, ne dam. i odem.
ja sam jednoj devojcici ponudila cokoladu,rekla je da nece-`oce pare :shock: ........
`i tata bi sine...`

Guru 42:
.. a di su tu šupci?? 'tedoh reći šipci...
crazy-1.gif
bas je ukusan dzem od sipci :-D

jeste, lepši mi je od kajsija...ima ih sad na pijaci kao pleve...moraću da udarim u mazohizam, pa da kuvam pekmez po ovoj vrućini...kad je bal - neka je na vodi!

matora63:
jeste, lepši mi je od kajsija...ima ih sad na pijaci kao pleve...moraću da udarim u mazohizam, pa da kuvam pekmez po ovoj vrućini...kad je bal - neka je na vodi!

Ma kakav mazohizam, ima vrlo zrelih kajsija, i posle kad prokljucaju sa sescerom dodati dzemko (pravi Centro proizvod, cini mi se da je bolji nego dzemfix dr. oettker) po uputstvu, jos se malo prokuva i odmah u tegle. Pravila sam u subotu, oooodlicno je!

meni duva kroz glavu od ventilatora...ali, samo šljiskam od znoja pakujući se. jedva čekam više da se preselim...neću posle da vidim majstore i njihove majstorije. ima da kuvam ajvar na nervnoj bazi.

Back