VAŠ KRAJ

Platin, pa to je povrsina kao pola Crne Gore!

Btw, pre desetinu godina Novi Beograd je imao poreskih obveznia (pravnih lica) malo vise nego cela Crna Gora.

Platin:
Odlicno, kad bude trebalo pozvacu...
Imam ideju da prvo naucim da se snalazim na teritoriji ogranicenoj sa:
- Milentija Popovica
- Jurija Gagarina
- ulica koja sece Jurija Gagarina
- ulica koja je produzetak Brankovog mosta

Ne znam ni sve ulice kod mene (Dorcol), ali na NBG se ne snalazim nista. Znam par trasa autom da prevezem, ali peske "da nadjem precicu" nema sanse

:D
sve ovo sto si naveo je NAS kraj, tako da nema problema. :-P

Sedi na bicikl, pa lagano... a kad se umoris pitaj gde ima dobrog piva/kafe/stagod... Rado cemo te upoznati sa znamenotostima naseg kraja.

Da li je neko sinoc cuo ona dva motora, na relaciji raskrsnica JGagarina sa Ivana Ribara pa do Bezanije? Momci su drzali budnim ceo komsiluk, masine su urlale, oni se ludo zabavljali, a ja sam uzivala gledajuci kako voze na jednom tocku. Ludo i rizicno, ali ih razumem... Obozavam motore, nema veze sto posle do 2 nisam zaspala, oprastam im.

Uh i ja sam matora ali dobre motore... Cerki prenosim tu ljubav, i vrlo dobro razlikuje skuter i motor. A za skuter kaze "Vidi mama, onaj je deciji..."

Jeste, moje dete je bas malo. Ne kacim njene slike po podforumu Beograd da izazivam divljenje sirih masa, ali drznuh se da napisem da volimo motore. Posebno kada na zadnjem tocku prase po Novom Beogradu.

mislim da su motori opasni. mnogo njih više nije na motoru, nego pod zemljom. motori su mi onako...ne bih o tome. mada, novi bgd je idealan za njih, na žalost.

sanja:
Uh i ja sam matora ali dobre motore... Cerki prenosim tu ljubav, i vrlo dobro razlikuje skuter i motor. A za skuter kaze "Vidi mama, onaj je deciji..."

Vazda sam pricao da decu treba od malena pravilno vaspitavati.......
motorom sam proputovao celu Jadransku obalu....
najlepsi godisnji u mom zivotu.....
"Born to be wild".......Steppenwolf......

Radics-Steppenwolf_Born.jpg

p.s.neko spomenu Pitera Findu.......... ;)

matoroj piter fonda, meni motor... moze?

slazem se da su motori opasni, ali opasni su i ludaci, sektasi, pijani vozaci kamiona... opasan je ovo svet. ne mogu da se lisavam svega sto volim. da se odreknem strasti prema motorima i onda mi se drvo kestena srusi na glavu i ucopa me na mestu... ne bih...

to će se malo teže desiti, sanjice....mislim, to rušenje drveta kestena na glavu. a sa motorom - samo ako bi me fonda vozio. inače, ništa. ni ne gledam. stvar ukusa, pretpostavljam.

e, ljudi, primećujem da na picane novi beograd na angro.. :-P .ovde kad nas u blokovima 60 i nekim prave nove parkinge i staze za pešake.... :-D mogu misliti kako će biti dobro kad ne bude više blatnjavih prečica od bus stanice do zgrade. :D ;)

danas sam šljapkala po dorćolu, do solunske ulice....i prvi put videh da se ulica zove braće baruhA. mislila sam da je braće baruh. čovek se uči dok je živ, a pogotovo žena.

matora63:
e, ljudi, primećujem da na picane novi beograd na angro.. :-P .ovde kad nas u blokovima 60 i nekim prave nove parkinge i staze za pešake.... :-D mogu misliti kako će biti dobro kad ne bude više blatnjavih prečica od bus stanice do zgrade. :D ;)
ja jedva cekam da zavrse, jer se ugusi u ovoj prasini, i koliko je samo brisakm svaki dan!
Al bice extra!
Ja sam nacula da ce nam napraviti neke parkove gde je ostalo slobodno na onim "ostrvima", jel si ti mozda cula nesto o tome?

Back