Vas karakter

looodica

Buduća legenda
Poruka
34.720
Kakav je vash karakter?
Da li imate svoje stavove, uverenja u koje niko ne moze da vas razuveri?
Da li cete uvek uraditi ono shto vi mislite da je ispravno, bez obzira shto ljudi oko vas rade/misle drugacije?
Da li mislite da imate izgradjen svoj karakter, licnost?
Da li ste povodljivi?Koliko je teshko promeniti svoj karakter?
Da li znate koje su dobre koje loshe strane vasheg nastupa/drzanja...?

Kakav je vash karakter?
Da li cete uvek uraditi ono shto vi mislite da je ispravno, bez obzira shto ljudi oko vas rade/misle drugacije?

1) Ne znam
2) Valjda
3) Zavisi koji ljudi
4) Šta ga znam
5) Zavisi od cifre
6) Znam šta hoću samo ne znam kako

Poslednja izmena:
Kakav je vash karakter?

da...
da...
da...
ponekad...s godinama sve teže...
da...

A sto tebe zanima kakav je nas karakter, da nisi ti kakav strani ubaceni agent? Ili pravis neke tajne analize?

Ovako kao sto su na Facebook-u svi "lepi" i "zgodni" tako su na ovom forumu svi naj, naj bolji. Savrsenstvo bez mane.:mrgreen:

Kakav je vash karakter?Od svega po malo u zavisnost od inspiracije
Da li imate svoje stavove, uverenja u koje niko ne moze da vas razuveri? Uglavnom
Da li cete uvek uraditi ono shto vi mislite da je ispravno, bez obzira shto ljudi oko vas rade/misle drugacije?Zavisi koji ljudi ali da
Da li mislite da imate izgradjen svoj karakter, licnost?Prilicno..voleo bih da je malo ostriji
Da li ste povodljivi?Koliko je teshko promeniti svoj karakter?Nikako povodljiv a nije da se ne menja..menjaju nas ljudi i zivotne prepreke
Da li znate koje su dobre koje loshe strane vasheg nastupa/drzanja...?Princip i dobra i losa..a tolerancija nije u saglasnosti s principom

Kakav je vash karakter?

1.da
2.da
3.da
4.jako tesko, nisam povodljiv
5.ljudi misle da sam uobrazen , kasnije se razuvere .

Promenljiv..:lol:.ako bas pitas?
tesko da ce neko moci definisati svoj karakter na nacin na koji si pitala
jer se karakter oslikava kroz zivot i nacin kako ga zivimo..a covek je
isuvise subjetivno bice da bi sam mogao da definise svoj karakter
pri tom
kada je karakter u pitanju..reci iz tvog uvodnog posta..kao sto su na primer..
nista..nikada.nemoguce..nema sanse..ne moze .necu..ne dolazi u obzir..ne odustajem
ja to ne bih nikada uradio ili uradila....i tako dalje i tako blize..:)
znaci ovakve reci ne postoje..jer karakter je promenljiva velicina..tj..manjina..tj.mala mozdana vijuga..
nema sta nije promenljivo i moguce..tako i karakter..dodje trenutak u zivotu kada ste mislili da sto sta ne bi
i ne biste uradili a da bas to i tako uradite...i vasi principi odleprsaju ko jato pticica..

promenjiv, maničan, zavisnički, preterivački, sujetan, ljubomoran, ohol, ranji, uplašen...
bolno sam svestan da su stavoi ko ****** - svako ih ima; šta ja mogu sa svojim stavovima - da se slikam
uradiću, ne što sam principijelan nego što sam inertan i činim ono što mi prvo donosi zadovoljenje
d) isto kao i za stavove...
povodljiv jesam bogami, lako se vezujem za idole, zato se i okopljavam a i lako me je kiupiti
ne znam osim što ne osećam dobrobitak ali ni specijalnu lošnoću (ovo u rečnik matice srpske)
mislim ne aljam ni sebi ni drugima al živim

Kakav je vash karakter?

gadan

Kakav je vash karakter?
apsolutno savrsen
niko nije kao ja i svi teze ka tome da me imitiraju
ja sam najbolji, najduhovniji, najpametniji, najpotentniji i najbogatiji
nemam nijednu losu osobinu
iskren, cist i nepatvoren kao najfiniji zlatnik
tolerantan, vaspitan i kulturan preko svake mere
emotivan do srzi samog osecajnog i neznog bica
a pre svega umeren, skroman i nadasve stidljiv

Pa rekao bi relativno cvrst, sa akcentom na relativno.
Verovatno imam neke stavove kojih se drzim ko pijan plota, mada sam cesto spreman da otvorim oci i za nove i drugacije vidike, ili da promenim misljenje.
Diskutabilno je, jer obicno uradim onako kako se osecam, a to nije uvek ispravno, mada umem i da budem komformista po potrebi.
Potpuno izgradjen ne, kada sam sa ljudima cvrstog i militantnog karaktera povijam se da bi izbegao sukob, ne slazem se, ali "tolerisem".
Povodljiv ne bas, ali relativno lako padam na ucene i pretnje, mada u poslednje vreme i ne toliko.
Opet, diskutabilno, dobre su sto imam svoje misljenje, svoj stav i sto sam spreman da saslusam drugog ili cak da prihvatim njegov nacin razmisljanja ako smatram da je bolji, a lose strane su to sto nisam istrajan, i da bi izbegao verbalni sukob obicno povijam rep.

Back