Vas jezik dodira....

trofazna:
i ljudi koji nisu primili zdravu meru ljubavi ne mogu ni drugima da je iskazuju(ne mogu na takav način ko osobe koje su imale zdrav odnos) jer takvi ljudi i to je dokazano nemaju toliko osječaja za druge i ne poseduju toplinu za druge

Ma, sta mi rece.... :roll: Ne lupetaj....Da li je zdrav primer u porodici kad majka i cerka spavaju zajedno i ceskaju se u njenoj 23? :roll:

Ne mozes ti da znas sta je zdrava mera ljubavi za nekoga, na primer po selima je sve zdravo, i po seljackim domacinstvima u gradovima, samo im je vazno da oni udaraju jacu u razgovoru, a sve se zna i sta i kako je kod njih, sve je kod njih zdravo, i poremeceni odnosi u porodicama, i preljube, i kad otac bije majku, sve, sve, sve.
A vrlo je rasirena pojava da mlade supruge nemaju svoj dinar pa nimlade mladozenje i to je njima zdrava mera ljubavi, da budu robovi svojim roditeljima, odnosno svekru i svekrvi.

Neva:
Ma, sta mi rece.... :roll: Ne lupetaj....Da li je zdrav primer u porodici kad majka i cerka spavaju zajedno i ceskaju se u njenoj 23? :roll:

nije zdravo ako to rade po 10 puta na dan ali što da ne? šta je loše u tome? a šta bi trebali da ćerla napravi ako je majka poljubi da beži i da se dezinfekuje, ma daj molim te, ne trebamo biti ektemni :roll:

NovaIsta:
nisam mnogo "fizicka" i ne volim preterivanje u dodirima. samo izuzetno bliske osobe, u redu. a tu mislim pre svega na svog decka. sestre, drugarice, ovo ono, neka hvala. jos manje muskarci koji mi nisu bliski

pa i ja mislim na izuzetno bliske osobe a ne sad vidim ne znam koga na ulici jao ti si tako lep pa sam morala odma da te izljubim i zagrlim... :confused:

joj ja volim da se grlim sa bliskim mi ljudima..ali ne volim taj poljubac u obraz...
kada me neko poljubi bas onako jako u obraz ja se svim silama trudim da ga ne obrisem rukom,jer mi je glupo da taj neko vidi...
ali zato volim poljubac uusta od drage osobe,zagrljaj,lepu rec,osmeh...sve to sto mi neizmerno prija!

ja u izuzetno bliske osobe svrstavam samo svog decka, tu sam bila jasna. ni najbliskija drugarica ni rodjena sestra meni nisu dovoljno bliske da se nesto tu dodirujem sa njima, kako to inace devojke cesto rade. o ostalima i ne pricam

Da pricao mi je decko tu dilemu. Stojish ispred grma i razmisljash , dal da odlomim tanku sibu , pa kad krene da me shiba s njom... , ili da uzmem deblji stap a i to boli...
...pitam se vredi li stavljati decu pred tu dilemu , i ima li efekta to na njih...

ja sam se salio... nikad me niko nije tuk'o ni prutom ni kaisem... majka me bila k'o konja, to jeste... po 3 puta sam dnevno dobijao batine kao klinac... a nas cetvorica u zgradi... svi generacija... i bili smo stvarno zvrkovi... k'o i sva deca uostalom... samo je cika Bora imao sluha za nas... njemu smo napravili stete k'o nikome... al' nikad nije nista rek'o... samo, kad dodje vreme, pokupi nas sve i moramo da vrcamo med... to je ono kad okrecete, pa da se iscedi med iz ramova... i mi okrecemo pola sata i onda ponovo u neko sranjce... a on se smeje sa nama... odselio se posle... i, kad je dos'o, skoro, mi vec odrasli... on dosta stariji... kaze nam da se seca tog perioda kao neceg savrsenog... i da smo ga uveseljavali mnogo... i da mozemo da imamo godina koliko god, ali cemo za njega uvek ostati oni isti klinci... a drag mi je skroz...

Back