Vas ALADIN

:lol:

Ne, nego jedan deo sa sirevima, pa jedan sa voćem, pa jedan sa suvim mesima, pa jedan sa povrćem, pa razni mlečni proizvodi u lepim teglicama, pa fina hlađena piva, slatka bela vina, i razne votke, džinovi itd.... pršte divne boje na sve strane, taj rad.

super ti je ideja, svidja mi se. al' to bi svaki dan sredjivala da izgleda lepo i nenaceto, neoglodano, nepopijeno i nepojedeno do pola. :lol:

to bi bio ukrasni frizider, pretpostavljam da bi onaj sa svrhom stajao na ne bas vidnom mestu....ko siroce. :lol:

Ako bi mi ponudio tri zelje to bi bilo:

- da mi porodica uvek bude na okupu, srecna, zdrava, vesela i da zivimo lepo i slozno
- da se obogatimo i budemo sami svoje gazde
-da mi muz ispunjava svaku zelju :lol:

nije bas skromno, ali nisam skromna bila nikad

Da imam poslastičarnicu u kojoj ću da radim za svoju dušu, totalno neopterećena da li donosi prihod ili pravi gubitke. Da radim i uživam.

Jedina moja želja pored onih standardnih, da smo živi, zdravi, pravi i ako su krivi, samo nek smo živi :mrgreen:

Nasli ste aladinovu carobnu lampu, recite sta biste zelele?

Ja cu poceti prva, jer sam otovrila temu....

Protljam lampu, on me pita sta zelim, ja kazem - zelim da se probudim slobodna i da upoznam tipa koji je dovoljno iskusio u zivotu, pozeljno da je razveden od neke histericne i zvocave zene. Takav tip, bi trebao da je opusten, da ceni prave vrednosti u zivotu, a to su trenuci i momenti. Da uziva u njima. Zelim da takav tip ima sirinu i da ne bude hepo kockica koja peni ako nije sve u "perfekktnom redu". Bila bih sa takivm covekom, udala bih se za njega pa i da ima preko 40 god. Takav tip bi trebao da ima iza sebe jednu uzaludno cimanje oko svakojakih zivotnih sitnica i detalja, da mu se takav zivot srusio kao balon od sapunice, i da sada zeli da zivi stvarnim zivotom....

Заборавила си да додаш да ''тај'' тип треба да има мртву маму јер ако му мама није скапала нема ти среће са њим :))) јел да да сам у праву :)))

Ево моје жеље....
Волео бих да се пробудим са 10 година мање али са овом памети...да не уписујем факултет,да не започињем посао у Србији него да побегнем вани...и да живим ,живим и живим од данас до сутра само за себе,не за друге......да будем лењ,да спавам до подне....

Заборавила си да додаш да ''тај'' тип треба да има мртву маму јер ако му мама није скапала нема ти среће са њим :))) јел да да сам у праву :)))

Ево моје жеље....
Волео бих да се пробудим са 10 година мање али са овом памети...да не уписујем факултет,да не започињем посао у Србији него да побегнем вани...и да живим ,живим и живим од данас до сутра само за себе,не за друге......да будем лењ,да спавам до подне....
Ja bih volio da se probudim sa 20 godina manje
ali bez ove pameti !:cool:
jel ako budem imao ovu pamet , dzaba mi
20 godina fore .

Protljam lampu, on me pita sta zelim, ja kazem - zelim da se probudim slobodna i da upoznam tipa koji je dovoljno iskusio u zivotu, pozeljno da je razveden od neke histericne i zvocave zene. Takav tip, bi trebao da je opusten, da ceni prave vrednosti u zivotu, a to su trenuci i momenti. Da uziva u njima. Zelim da takav tip ima sirinu i da ne bude hepo kockica koja peni ako nije sve u "perfekktnom redu". Bila bih sa takivm covekom, udala bih se za njega pa i da ima preko 40 god. Takav tip bi trebao da ima iza sebe jednu uzaludno cimanje oko svakojakih zivotnih sitnica i detalja, da mu se takav zivot srusio kao balon od sapunice, i da sada zeli da zivi stvarnim zivotom....

Posle svih tih sranja što su mu se desila u životu samo mu fali još i nekakav turbanlija iz lampe da mu upravlja sudbinom.

Aladdin.jpg

Da imam poslastičarnicu u kojoj ću da radim za svoju dušu, totalno neopterećena da li donosi prihod ili pravi gubitke. Da radim i uživam.

Jedina moja želja pored onih standardnih, da smo živi, zdravi, pravi i ako su krivi, samo nek smo živi :mrgreen:

A dok ne otvorim poslastičarnicu, od Aladina (ili njegove lampe) bih poželela da mi frižider svakog vikenda izgleda ovako

25s8zo1.jpg

A volela bih i da mi Aladin pomogne u ličnom inventaru - ceo život volim cipele i tašne, i volela bih da mi Aladin stvori tri gomilice zaboravljenih stvari
1) sve cipele koje sam ikada u životu nosila, od rođenja
2) sve torbe (uključujući i školske) koje sam ikada posedovala i nosila
3) sve stvari koje sam u toku života izgubila - sve one divne kapice, kišobrane, rukavice, i ko zna šta još

(a količina bi verovatno bila poražavajuća, morala bih da ga zamolim i za novu kuću)

Back