veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
И иза ових протеста не стоји Русија и никада није стајала иза било каквих протеста .Никада !!
Tako verglaju svi Vučićevi mediji ovih dana, nije valjda da im ne veruješ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И иза ових протеста не стоји Русија и никада није стајала иза било каквих протеста .Никада !!
Ja sam se posle toga osećao prilično slobodno, nije me maltretirala policija, nije mi neki šugavi Sloba skakao po živcima govorima na TV, bilo je više šansi da se nađe posao, plate su bile bolje, uopšte je sve bilo bolje. E sad, kad si ti rođena, dete?
Tako verglaju svi Vučićevi mediji ovih dana, nije valjda da im ne veruješ?
Када те ђаво превари не осетиш се лоше одмах после преваре .пружи ти се неки ужитак , осетиш слаткоћу привидну , телесну и краткотрајну ... али после осетиш трајну и неповратну штету .
Немој молим те да лажеш сам себе , јер да си постао слободан после 5 окотбра 2000, данас не би био незадовољан ..
То ти је то , ово што сада видиш су плодови државног удара 5 оКТОБРА 2000 ГОДИНЕ .
Жао ми је , али ти немаш право да се жалиш или буниш , то што си тражио , то си и добио ..
уживај у "слободи" од покојног председника
тако им је ваљда лакше и Вучићевим и ЦИА медијима Н1 ...на крају крајева они су једно
Једини медији који је радио у служби српског народа је био бомбардован од стране НАТО ПАКТА
Vučić i CIA su jedno? Slažem se. A taj jedini medij kojeg pominješ je takođe Vučićev.
који медиј ?
Последњи српски медиј је бомбардован од стране НАТО ПАКТА , новинари су брутално убијени ..од тада у Репбулци Србији не постоји српски медији ..
Од државног удара не постоји српски политичар и српски председник који ради у интересу српског народа .
Земља је окупирана и поробљена .
Нема слободе , нема права и нема правде и неће је никада бити !
додуше , постоји једна и ЈЕДИНА алтернатива којом би једино могла да се поврати државност и слобода ..али за то мора да постоји снажна воља народа .
RTS koji je danas Vučićev. Dobro, drago mi je da se makar slažemo kako je Vučić zlo, čak bih ga nazvao i većim od Miloševića.
После бомбардовања од стране НАТО ПАКТА и бруталног убиства новинара у Србији не постоји српски медији више , може да носи име старог РТС , али то више није радио телевизија Србије ..
evo ponovicu odgovor,Onu koja je bila u međuperiodu dok na vlast nije stupilo još jedno slobističko đubre i počelo da radi isto. Da postavimo slično pitanje i tebi, zašto kukaš na "vladare sveta", a nimalo ti ne smeta da živiš u zemlji kojom oni "vladaju"?
evo ponovicu odgovor,
u iscekivanju da jos 100 puta postavis isto pitanje,
zato sto vladari sveta vladaju u svim drzavama, na celoj planeti,
onog momenta kad se jedn drzava od istih oslobodi, preselicu se tamo,
mislim da ce to prvo biti srbija![]()
SAD podržale proteste u Bugarskojауторска тема
Ауууу..па ово је већ виђено 68 и још само треба да Вучић изађе и каже , можда је већ и рекао :"Студенти су у праву "
Није то само поента ... него, гледам Бугарску и њене протесте и нисам сигурна који тачно гледам , овај у Београду или онај у Бугарској ..да човек не види наслов тачно би помешао два протеста , две државе , два различита незадовољства?
Добро , то што су народи можда мало слични , речи сличне ...али енергија иста ..тамо монах , овде монах ..тамо транспаренти , овде транспаренти ...
Изгледа да ће бити баш топло варљиво ово лето на Блакану !