Varijacije

georgejune

Starosedelac
Poruka
191.795
Нема савршенства.

Тако да....
ДЕО БРОЈ 1 - ДАКЛЕ ИЗГЛЕД, јесте да прво видим али док та особа отвори уста почне ДЕО БРОЈ 2 - ДАКЛЕ ДУША, и ако ме ту особа не заинтересује у неких 15 минута, дође ДЕО 3 - ДАКЛЕ РАСТАНАК :mrgreen:

Ајде сада поново, али без тог ДЕЛА 3 ту где је био...
Дакле, ако сам са неким, трудим се да не размишљам о РАСТАНКУ.
Али чињеница је да у већини случајева, приликом растанка ми видимо другачије ту особу. Зависи од разлога раскида.
Оно по чему ја никада не оцењујем особу је по ДЕЛУ 4. Уопште ме не занима с ким је након мене. :manikir:

А то о искоришћавању потенцијала...
Када бих размишљала о томе да МОГУ БОЉЕ, онда би могла и ОН МОЖЕ БОЉЕ. Јер, има бољих од њега и од мене..
Тако да, уживајмо док је лепо и док вреди. То је битно :heart:

Ај доста од мене, сморила сам се :hvala::brus:

Samo ovo nisam pitao..vec kako ga posmatras iz ugla odnosa sa novim partnerom?ne poredjenje nego da mislis je bio dobar izbor i da li se zapitas da je neki bio greska..da si iz nekog razloga ostala s njim a onda vidis da ima nesto bolje?pa se zapitas zasto nisi trazila to bolje da li samo iz lojalnosti ili straha od nepoznatog?dakle da si usput znala da ima bolje ali ipak ostajes iz kog razloga ne trazis bolje?

ЛитлДи

Zainteresovan član
Poruka
215
Samo ovo nisam pitao..vec kako ga posmatras iz ugla odnosa sa novim partnerom?ne poredjenje nego da mislis je bio dobar izbor i da li se zapitas da je neki bio greska..da si iz nekog razloga ostala s njim a onda vidis da ima nesto bolje?pa se zapitas zasto nisi trazila to bolje da li samo iz lojalnosti ili straha od nepoznatog?dakle da si usput znala da ima bolje ali ipak ostajes iz kog razloga ne trazis bolje?

Да ли је могуће да ни на шта нисам одговорила? :sad2:
Па не посматрам га никако из угла са новим партнером. :eek:
Сматрам да је био избор тада, и то је то. Трудим се да никог не видим као погрешан избор.
Трудим се да не остајем у вези из страха од непознатог. Тако да..
И даље стојим за то да од сваког бољег постоји бољи.
Тако да се трудим само да тражим оно што ми више одговара.. и што ме чини срећном.

georgejune

Starosedelac
Poruka
191.795
Да ли је могуће да ни на шта нисам одговорила? :sad2:
Па не посматрам га никако из угла са новим партнером. :eek:
Сматрам да је био избор тада, и то је то. Трудим се да никог не видим као погрешан избор.
Трудим се да не остајем у вези из страха од непознатог. Тако да..
И даље стојим за то да од сваког бољег постоји бољи.
Тако да се трудим само да тражим оно што ми више одговара.. и што ме чини срећном.

Odgovorila si nego sam podebljo ono sto nisam mislio a navela si..ne kazem da ga posmatras nonstop nego sad za ovu temu..sto vam je tesko to da skapirate kad su primeri jasni:lol: