Varanje

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.822
Ozbiljno pitanje prenosim u ozbiljan deo foruma

Drugarica mi je jako iznervirana
Neku veće je imala prepušten poziv jednog sa imenom Pedja

Kaže muzu “bože sto me ovaj zove, znaš to je onaj za kojeg sam ti pričala da mu treba pomoć “

sad je on valjda prokomentarisao ružno

Pita me drugarica ako bi zaista našla vremena pa da prevari supruga, ono samo jednom da li se to računa kao krupna prevara ili je to više sitna prevara?
Dakle sitna u smislu pomilovanja i kad se ispovedi u crkvi dobiješ kaznu 6 nedelja strogog posta i sve je oprošteno

Samo ozbiljno sagledavanje teme

⬇️

Pencil Agencylife GIF by Kochstrasse™

Сваки коитус биохемијски повезује љубавнике.
Не знам да ли је за увек.

Значи нема заебанције, остајете у вези.
Али то није тако страшно, само треба бити спреман на то !

Наравно да је превара. Али је питање околности под којима је дошло до преваре. Неке околности се могу прихватити и изнивелисати у одређеној мери. Мада ја мислим да свака превара остаје као ожиљак, мањи или већи на психи.

Причали мени ћале и кева да је неки мој стриц из Чачка у'ватио жену са првим комшијом да се јеббу. Њему ништа није реко а стрину вез'о канапом за кревет, ставио маст на шпорет док није постала врела и полако јој посипао кашикок по телу. И знаш шта је фора. Нису се развели. Она му је била супер жена у духовном погледу али му рекла да воли добру јеббачину и да не може да се отресе тога. После је прихватио њу и комшију и седео са њима и пили кафу. Он је иначе радио у Француској. Није ни чудо што је нашла љубавника, али је била таква.....чак и да је живела са њим опет би имала другог, трећег и петог.

Причали мени ћале и кева да је неки мој стриц из Чачка у'ватио жену са првим комшијом да се јеббу. Њему ништа није реко а стрину вез'о канапом за кревет, ставио маст на шпорет док није постала врела и полако јој посипао кашикок по телу. И знаш шта је фора. Нису се развели. Она му је била супер жена у духовном погледу али му рекла да воли добру јеббачину и да не може да се отресе тога. После је прихватио њу и комшију и седео са њима и пили кафу. Он је иначе радио у Француској. Није ни чудо што је нашла љубавника, али је била таква.....чак и да је живела са њим опет би имала другог, трећег и петог.

Bože sačuvaj

Drugar se zahvalio nekom pedjinom kolegi kada je uhvatio tadasnju suprugu u prevari sa tim likom. Bilo mu tesno i nesnosno u tom braku a nije mogao da se razvede zbog dece kako je govorio, stalno je nama drugarima govorio kako ne zeli da on ispadne kriv za raspad tog braka (a kao da je bitno). Nemestilo mu se da je dobio "prijavu" sa njenog posla, ljubomorna koleginica poslala "anonimnu" dojavu na njegovu adresu da ce tog dana da ispadne rogonja, on sacekao ispred njene firme kad je izasla sa kolegom i otisla u njegov stan, sacekao ispred zgrade da obave "posao", sve to isfotografisao, isto vece se iselio iz stana i u sledecih 2 meseca razveo. Danas ima novi brak, jos dvoje dece i deluje mnogo srecnije nego u prvom braku.

Stos je sto je u fazi tog razvoda nazvao decka a bivseg svalera njegove bivse zene da mu se zahvali sto mu je skinuo taj teret, odnosno brak, sa ledja. Sta ti je korektan covek, a ne kao Iskapa koji bi lomio noge.

Kada bih samo saznao da se moja draga samo premišljala da me prevari tu bi odmah bio kraj naše priče. A voleo bih da saznam, nisam od oni što mislie ,,što ne znam kao da se nije ni desilo''.

Poslednja izmena:
Koliko pratim priču ovde po Sloveniji,prevara se smatra samo ako tuđe spolovilo uđe u zauzeto žensko spolovilo,dublje od 60 mm.
Svaki ulaz ispod te mere nije okvalifikovan kao snošaj,pa samim ti i ne spada pod kategoriju varanja i prevare.

Vec sam o tome govorio ovde. U vezi i odnosu mogu da saslusam i da razumem sve samo koriscenje droge i prevaru ne zelim da slusam. Za to jednostavno ne postoji opravdanje. Nikad kad sam u vezi nisam ni pogledao drugu a kamo li nesto vise od toga. Kakva bih ljiga bio da me moja cura ceka kuci a ja tamo s nekom...ne bih mogao sebe u oci da pogledam... ne postoji sitnija i krupnija prevara...

Back