FATAL ERROR
Primećen član
- Poruka
- 934
Nekada davno pre mnogo sekundi desio se veliki prasak . Prsnulo je nesto i rasirilo se svuda po univerzumu . Tu sve pocinje . Do tada je sve bilo prazno i mracno .
Danas nakon mnogo sekundi postoji covek na zemlji . Misli da je sam i da je ceo univerzum njegov . On veruje u jednoga boga oca svedrzitelja tvorca neba i zemlje i svega vidljivog i nevidljivog . Mada jos se uvek nije raspravilo sta je zapravo taj bog , ali se cvrsto veruje u njega . Sve se moze kad se plati . Ucinite greh i platite crkvi da vam se taj greh obrise .
Ali nekada davno sa Marsa je pao meteor
. Mada je na iznenadjenje svih prisutnih vanzemaljskih i domacih zemljaka bilo to veoma ne prihvatljivo . Nikako nisu pristali na ideju da su virusi najstariji na planeti Zemlji . kako upitase se mnogi vanzemljaci kad je Aniken Skajvoker jos , kako kazu , nekada davno imao zelju da obidje sve zvezde univerzuma . Vanzemljaci , a ovi domaci , jesu zakljucili da je virus samo genetski kod i omotac oko sebe , mada im malo fali da primete da se svetlost od svetlosti ne odbija , mada ce tesko priznati da su laserski macevi upropastili SF i njegove korene i pretvorili ga u bajke koje vole samo deca .
Sta se to dogodilo pre mnogo sekundi ? Pao meteor Sa Marsa !
Jadan veliki asteroid je pogodio Mars mnogo vremena pre danasnjeg dana i delici iz kratera Marsa su se rasprsnuli i jedan delic je pogodio zemlju . Ali se ovaj put tada nista specijalno nije dogodilo . Nista osim sto je neko popio jelen pivo .
PRAVA PRICA : Nekada davno u jednoj dalekoj galaksiji za dominaciju borile su se dve najace struje - dobra i zla . Poznatiji u javnosti kao Dzedaji i Siti . Njihova borba je toliko dugo trajala da su morali cak 5 + 1 filmova da snime . Nekada je bilo teko nabaviti sve te trake , danas imate DVD 5 u 1 , unix i feri koji sve cisti . Kada se borba zavrsila Siti kao porazena frakcija pobeglaje na jednu veoma daleku planetu , nekoliko galaksija dalje . Tu su zapoceli svoj mracni plan da kuju . Ispostavilo se da su Siti odseli na Zemlji . Posto siti zive veoma dugo , po nekoliko miliona godina . Tako su docekali da od majmuna nastane covek . Oni su gledali to stvorenje kako se menja , raste i napreduje . Zakljucili su da su to danas veoma napredna stvorenja i odlucili su da ih pridobiju na svoju stranu i iskoriste njihovu moc kako bi rasturili one retardirane Dzedaje

.
Jednostavno su resili da ujedine svet u globalnu superdrzavu kojom ce oni gospodariti . Ti Siti su centar mracnih energija na zemlji . Oni znaju cak i voodoo
. Siti su iznad svih , na vrhu piramide . Jevrejske masonske organizacije su samo alati kojim Siti upravljaju planetom . Jedan lik je to otkrio i razotkrio Site , to je bio neki moderator sa krstarice , cije ime nesmemo da pominjemo
. On je bio u kontaktu sa ljudima i zajedno su putem filma obavestili svet u kojim su govnima . Taj film je cuveni , plasim se da izgovorim ime njegovo , civeni STAR WARS ... oh boze , svetoga mi dzedaja Anikena Skajvokera , oprosti im i nam . Siti su sve rasirili svuda po planeti . Sve kontrolisu , cak i ovaj tekst i ovaj forum . Oni vas gledaju dok pisate u WCu , i mozda cak masturbiraju gledaju ci vas
. Neki su cak iz nekih sela i tamo dizu sebi crkve i manastire . Oni su najveca najmocnija bica na Planeti Zemlji , a uskoro i u univerzumu .
Da li ste se nekad osetili kao vanzemljak i kao Sit ? Sta mislite koliko sita ima kita
? Kolika je mogucnost da su Siti Boris Tadic , Obama i ostala elita ? Ja mislim da su oni skoro uvwek siti
. Sta mislite koliko sa ovog foruma ima vanzemaljaca a koliko vanzemljaka ?
MOJE ISKUSTVO : Pre neki dan video sam jednog tipa sa laserkim macem . To je bio boziji znak . Zato sam otvorio ovu temu . Siti i Dzadaji se stvarno bore i to sa laserskim macevima . Ja sam to video .
Da li oni siti uzvracaju udarac ili gladni ?
Danas nakon mnogo sekundi postoji covek na zemlji . Misli da je sam i da je ceo univerzum njegov . On veruje u jednoga boga oca svedrzitelja tvorca neba i zemlje i svega vidljivog i nevidljivog . Mada jos se uvek nije raspravilo sta je zapravo taj bog , ali se cvrsto veruje u njega . Sve se moze kad se plati . Ucinite greh i platite crkvi da vam se taj greh obrise .
Ali nekada davno sa Marsa je pao meteor

Sta se to dogodilo pre mnogo sekundi ? Pao meteor Sa Marsa !

Jadan veliki asteroid je pogodio Mars mnogo vremena pre danasnjeg dana i delici iz kratera Marsa su se rasprsnuli i jedan delic je pogodio zemlju . Ali se ovaj put tada nista specijalno nije dogodilo . Nista osim sto je neko popio jelen pivo .
PRAVA PRICA : Nekada davno u jednoj dalekoj galaksiji za dominaciju borile su se dve najace struje - dobra i zla . Poznatiji u javnosti kao Dzedaji i Siti . Njihova borba je toliko dugo trajala da su morali cak 5 + 1 filmova da snime . Nekada je bilo teko nabaviti sve te trake , danas imate DVD 5 u 1 , unix i feri koji sve cisti . Kada se borba zavrsila Siti kao porazena frakcija pobeglaje na jednu veoma daleku planetu , nekoliko galaksija dalje . Tu su zapoceli svoj mracni plan da kuju . Ispostavilo se da su Siti odseli na Zemlji . Posto siti zive veoma dugo , po nekoliko miliona godina . Tako su docekali da od majmuna nastane covek . Oni su gledali to stvorenje kako se menja , raste i napreduje . Zakljucili su da su to danas veoma napredna stvorenja i odlucili su da ih pridobiju na svoju stranu i iskoriste njihovu moc kako bi rasturili one retardirane Dzedaje

Jednostavno su resili da ujedine svet u globalnu superdrzavu kojom ce oni gospodariti . Ti Siti su centar mracnih energija na zemlji . Oni znaju cak i voodoo

Da li ste se nekad osetili kao vanzemljak i kao Sit ? Sta mislite koliko sita ima kita

MOJE ISKUSTVO : Pre neki dan video sam jednog tipa sa laserkim macem . To je bio boziji znak . Zato sam otvorio ovu temu . Siti i Dzadaji se stvarno bore i to sa laserskim macevima . Ja sam to video .

Da li oni siti uzvracaju udarac ili gladni ?