Loki
Iskusan
- Poruka
- 6.252
ne znam zašto sam očekivao da je ova tema o predpostavci da su prvi DNK i RNK molekuli dospeli na zemlju putem nekog meteorita...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najverovatnije se tako i dogodilo. Zivot je dosao negde iz dubina Svemira na nasu planetu i tu nastavio da se razvija u raznim pravcima.ne znam zašto sam očekivao da je ova tema o predpostavci da su prvi DNK i RNK molekuli dospeli na zemlju putem nekog meteorita...
Kakav Bog? Ciji Bog? Gde je Bog?Ако је Бог направио ванземаљце а ови нас, онда је опет на крају Бог све направио.
не мож ти то да схватишKakav Bog? Ciji Bog? Gde je Bog?
Ne mogu. A ne mozes ni ti.не мож ти то да схватиш
нисам до скоро, али сам отприлике сконтао причу која мени одговараNe mogu. A ne mozes ni ti.
To ie sa godinama: u mladosti ateista u starosti vernik...Pocinje da te prepada smrt koja se sunja sve blize i blize....нисам до скоро, али сам отприлике сконтао причу која мени одговара
ја сам далеко од верника, како се то популарно каже за припаднике неке цркве/религије, али коментар ти је на месту.To ie sa godinama: u mladosti ateista u starosti vernik...Pocinje da te prepada smrt koja se sunja sve blize i blize....
A ovo: Ako je Bog postojao pre svega ovoga, zašto je sve ovo napravio!? Postojao je i bez toga!Ако је Бог направио ванземаљце а ови нас, онда је опет на крају Бог све направио.
Е, али ребро садржи матичне ћелије.Evolucijski? Znači, Bog je od jedne vrste radio druge vrste pa to zovemo evolucijom!
A šta je ono kada je od Adamovog rebra napravio Evu? I kako je to napravio ako znamo da rebro NEMA MOZAK!?![]()
![]()
![]()
Sa obzirom da je i zemlja negde u dubinama svemira, podjednako je moguce da je nastao i ovde. Meteoriti obicno ne dolaze iz nekih dubina svemira (u odnosu na zemlju) vec su deo suncevog sistema.Najverovatnije se tako i dogodilo. Zivot je dosao negde iz dubina Svemira na nasu planetu i tu nastavio da se razvija u raznim pravcima.
Imas li ti minimalnu predstavu KOLIKI je Svemir??Sa obzirom da je i zemlja negde u dubinama svemira, podjednako je moguce da je nastao i ovde. Meteoriti obicno ne dolaze iz nekih dubina svemira (u odnosu na zemlju) vec su deo suncevog sistema.
BESKONAČAN!Imas li ti minimalnu predstavu KOLIKI je Svemir??
Boldovano je APSOLUTNO NETACNO. Meteorita ima onih koji su iz naseg Suncevog sistema, ali ima i onih koji dolaze ko zna odakle.
Baš to što je toliko veliki umanjuje mogućnost da kamen sa živim svetom nabasa na planetu sa odgovarajućim uslovima. Međuzvezdani prostor ima daleko manju koncentraciju asteroida nego zvezdani sistemi koji vežu gravitacija.Imas li ti minimalnu predstavu KOLIKI je Svemir??
Boldovano je APSOLUTNO NETACNO. Meteorita ima onih koji su iz naseg Suncevog sistema, ali ima i onih koji dolaze ko zna odakle.
I međuzvezdani prostor unutar jata galaksija isto veže gravitacija! I to je zahebalo naučnike pa su smislili glupost zvanu 'tamna materija'!Baš to što je toliko veliki umanjuje mogućnost da kamen sa živim svetom nabasa na planetu sa odgovarajućim uslovima. Međuzvezdani prostor ima daleko manju koncentraciju asteroida nego zvezdani sistemi koji vežu gravitacija.
Ta medjugalakticka gravitacija nema uticaj na na manja nebeska tela poput asteroida kao sto ima neposredna blizina zvezda... A sto se tice tamne materije, astronomi kazu da ne moze bez nje, ostaje da vidimo da li je takoI međuzvezdani prostor unutar jata galaksija isto veže gravitacija! I to je zahebalo naučnike pa su smislili glupost zvanu 'tamna materija'!![]()
Zar asteroidi nisu 'sitna' tela koja bauljaju po galaksiji zbog gravitacije galaksije? Pa kada se približe zvezdi, ona im poremeti putanju, pogode zvezdu, planetu oko te zvezde ili produže dalje?Ta medjugalakticka gravitacija nema uticaj na na manja nebeska tela poput asteroida kao sto ima neposredna blizina zvezda... A sto se tice tamne materije, astronomi kazu da ne moze bez nje, ostaje da vidimo da li je tako![]()
Evo na vikipediji piše da su asteroidi nebeska tela koja orbitiraju oko matičnih zvezda, najviše ih ima u asteroidnim pojasevima i ostatak su proto planetarne materije. Naravno da mogu biti interstelarni objekti ali mislim da im je gustina dosta manja u međuzvezdanom prostoru.Zar asteroidi nisu 'sitna' tela koja bauljaju po galaksiji zbog gravitacije galaksije? Pa kada se približe zvezdi, ona im poremeti putanju, pogode zvezdu, planetu oko te zvezde ili produže dalje?
Meni je najspektakularniji ovaj znak: Podseća na onu zlatnu ploču koji smo poslali u svemir. Zatim, kružni zapis je SPIRALAN, kao da predstavlja nešto kodirano nizom nula i jedinica! Ili se neki dobro zabavlja, ili nam neki svemirac stvarno šalje neke poruke?
I ja sam pokušao na krugu da ulovim neku 'radijalnu' šaru koja bi bila posledica 'start-stop' bitova, ali nisam našao! Ali ni to ništa ne znači, jer recimo i naš Morze kod nema istu fiksnu dužinu broja znakova! U svakom slučaju, dobra zanimacija za razne 'šifrante' širom sveta!Vidi se iz aviona da je sprdnja. U svakom slucaju NLO-i ostavljaju obicne krugove vekovima unazad. Tamo gde su detektovane paranormalne pratece pojave radi se o originalu, ima dosta podataka i snimaka (nastane za par sekundi ispod svetlece lopte) http://srednjeskole.edukacija.rs/zanimljivosti/misterija-krugova-u-zitu