Vanzemaljci dolaze za 2 godine ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

rokavec

Ističe se
Poruka
2.144
Evo teksta sa neta... IZVOR TREĆE OKO

Piše Slavoljub Marković
Takve priče zasta nisu retke i nisu od juče. Pa opet, ne događa se često da ih emituju najpopularnije televizije u svojim najelitnijim terminima. Verovatno je i to razlog što je kontroverzan razgovor emitovan pre par nedelja na jednoj od najgledanijih evropskih televizija Italia Uno (pripada Berluskonijevom “paketu” Mediaset) izazvao brojne reakcije u Italiji, a zahvaljujući Internetu detalji emisije odmah su se pojavili na globalnim servisima tipa JuTjub, i šire.
Pred televizijskim kamerama, 41-godišnja Italijanka Đovana Poda ispričala je kako je vanzemaljci otimaju još od njene četvrte godine, kao i da više ne želi da ćuti o tome jer smatra da javnost mora da zna za ovakve stvari. Prema njenim rečima, vanzemaljcima su ljudi potrebni kako bi mogli da se reprodukuju (rezultat je hibridna rasa kojom planiraju da preuzmu kontrolu nad ovim delom svemira!) ali i zato jer naša antitela leče mnoge njihove bolesti.
Gledaoci su mogli da vide i neke šokantne prizore – kao što su fetusi sa kojima vanzemaljci navodno eksperimentišu ili implantate koje ugrađuju ljudima... Zanimljivo je da su neposredno nakon ove emitovane još neke emisije u kojima su u studiju okupljeni stručnjaci iz raznih oblasti kako bi pričali o ovakvim fenomenima.

DVE VRSTE
Đovana Poda je ispričala da je i sama već osamnaest puta veštački oplođena. Ipak, nijednom se nije porodila. “U toj fazi im više nismo potrebni”. Kaže kako vanzemaljci vade fetus iz utrobe posle dva meseca i zatim nastavljaju da ga razvijaju izvan materice (jedan je navodni fetus sačuvala i pokazala ga TV gledaocima).
Uz mnogo detalja opisuje kako su je otimali, pomoću kojih su rekvizita i kako izvodili hirurške zahvate, a pokazala je i implant u mozgu.
- Naša rasa im je potrebna, jer smo biološki kompatibilni, jer im naša antitela pomažu pri lečenju raznih oboljenja, ali i zato što pomoću nas stvaraju novu rasu – rekla je Đovana.
Ona tvrdi da postoje dve vrste vanzemaljaca:
- Prvi su sivi, velikih očiju i - nemaju osećanja. Ne razlikuju šta je dobro, a što loše. Ponašaju se kao roboti i u većini su - njih je oko 80 odsto. Ali, postoje i humanoidi, koje je lako zameniti za čoveka.
Đovana kaže da vanzemaljci imaju baze na našoj planeti i tvrdi da su nam “preostale još samo dve godine", kada su u pitanju ambicije vanzemaljaca da preuzmu kontrolu nad Zemljom i životom na njoj.
- Pitaju me zašto svi ne znamo za te njihove baze i eksperimente, ako već postoje?! Pa zato što oni to ne žele, a imaju dovoljno visoko razvijenu tehnologiju da mogu ovako nešto da rade, kao što mi eksperimentišemo sa nekim životinjama u laboratorijama. Verovatno je i vama poznato da nisam jedina sa ovakvim iskustvima; mnogi o tome ne žele da pričaju i, verujte, imaju svoje razloge za to. Najzad, ima i onih koji nisu svesni manipulacija koje vanzemaljci izvode na njima, zahvaljujući visoko sofisticiranoj tehnologiji kojom raspolažu. Mnogi neće ni znati da su deo tih eksperimenata...

NERADO PRIČAJU
Za reakcije na ovu TV priču u Italiji malo je reći kako su kontroverzne. Dok jedni sve smatraju “neuverljivom pričom kakve se na televizijama (pa i najgledanijim) emituju zbog rejtinga i gledanosti”, drugi podsećaju da se ispovesti o otmicama vanzemaljaca gomilaju i da tu verovatno “ima nečega”.
Televizijski novinar Enriko Ruđeri, koji se pozbavio ovim fenomenom, podseća na brojne ispovesti onih koji tvrde da su žrtve otmice vanzemaljaca, a kao primer navodi i slučaj pokojne dr Karle Tarner koja je, osim sopstvenih (pošto je tvrdila da vanzemaljci kontaktiraju i zlostavljaju nju i članove njene oporodice) istraživala i dokumentovala preko 400 slučajeva vanzemaljskih otmica.
- Ona je, u stvari, dala odgovor i na pitanje koje meni sada postavljaju: zašto se o ovome, ako fenomen zaista postoji, priča tek marginalno i bez očiglednijih materijalnih dokaza. Podsetiću, ona je rekla kako vanzemaljci mogu da menjaju našu percepiju okoline i da kontrolišu ono sto mi vidimo i mislimo. Istraživanja su pokazala da ženske žrtve posle otmica često pate od ginekoloških problema, koji znaju da uzrokuju ciste, tumore, rak grudi i materice i vode i do hirurškog odstranjivanja materice, kao i da veliki broj žrtava posle otmica pati od bolesti koje nisu imale ranije i da se neke od njih završavaju smrću. Neke od žrtava ispričale su kako su bile odvedene u prostorije gde su mogle da vide groteskne hibridne kreature, skladišta hibridnih ljudskih fetusa i tankove obojene tečnosti u kojima su držani delovi ljudskih tela. U kojoj meri su to halucinacije ili deo neke kolektivne histerije onih koji se usude da o ovome pričaju ne mogu da kažem, ali isto tako znam i da se mnogi ne usuđuju da sa drugima podele ovakva iskustva da ih ne bi smatrali “otkačenim”.
Tako ni priča 41-godišnje Italijanke Đovane nije ni prva ni poslednja u nizu ovakvih ispovesti. Ako ih ima i ako zaista raspolažu visokotehnološkim tehnologijama i znanjima, ne bi bilo nimalo čudno da vanzemaljci zaista nastoje da nas upoznaju i eventualno iskoriste naše potencijale i na ovakve načine. Uostalom, nije li u osnovi svake nauke eksperimentisanje? Mi to radimo sa pokusnim zečevima, a oni?!

Malo mi smrdi u svemu ovome to što se kaže da će nas koristiti za kako kažu pronalaženje leka za svoje bolesti... čudno je jer ako su toliko tehnološki napredni bili bi to i na polju genetskog inžinjeringa tako da im mi nebi ni bili potrebni već bi mogli sve sami da stvore...

Malo mi smrdi u svemu ovome to što se kaže da će nas koristiti za kako kažu pronalaženje leka za svoje bolesti... čudno je jer ako su toliko tehnološki napredni bili bi to i na polju genetskog inžinjeringa tako da im mi nebi ni bili potrebni već bi mogli sve sami da stvore...

Tako je. Logično je to što zaključuješ. Inače priča je iz SF romana koja kruži već decenijama među ljubiteljima priče o vanzemaljcima. Ako ta autorka stvarno veruje u to,rekao bi da u toj priči nisu vanzemaljci bolesni već.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back