Vanzemaljac ili prevera?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam i ja linaka, svojih...mozda ne sada, al mogu da ih postavim.

Net nije merodavan, razumite to.
Da imam vremena, a i volje, napravio bih sajtova i sajtova, sve u PHP i Flash-om...profi sajtove.
Postavio bi ih na americke hostinge (platim kreditnom karticom, 15 dolara za godinu) i sa istim ubedio skoro milion ljudi da letece wc solje zaista postoje.

Fotoshop bi mi tooooliko pomogao, kao i "izjave" ocevidaca.

Taj sajt, bi bio linkovan na moje druge sajtove, i sta dobijam?

Moja teorija je postulat, u koje bi se repos fanovi kleli.

Kao, imam dokaz, evo ti link.....

Sreca vasa, pa nemam ni volje, ni vremena za to....niti moralni bezobrazluk da radim to .

Ne bi da komentarisem, jer nemam dovoljno saznanja o tome..

Kako god, ako to i rade, mi necemo nikada to saznati, i samim tim mozemo samo lupetati.

Kako necemo saznati, pa vec smo saznali, covek lepo rekao kako su zidali podzemne baze, gde su zidali, sta rade u njima,izneo dokaze i ubise ga. I nikom nista opet se svi prave ludi, uticaj masovnih medija i "zvanicnih" izvora je ucinio svoje.

Poslednja izmena:
E narode,nemam neta :( jawljam se od druga. Elem ae sad ozbiljno.

Citao sam o owome,i kad je NLO strucnjak dosao kod tog coveka,rekao mu je da "ono nije namestaljka" i da bi woleo da ga ispita. Ubrzo nakon toga covek je umro. Na jednom univerzitetu,naucnica okja ga je pregledala,i rekla da je to neka vrsta majmuna.

E sad zanimljivo je da kad ga je taj meksikanac uhvatio,sa swojim drugom je to bice spustio pod vodu,i ono je izdrzalo,cini mi se da sam procitao sat ili dva. Ne znam,uglavnom weliki wremenski period.

Zakljucak:

1.Strucnjak za NLO je rekao da to bice nije namestaljka.
2. Meksikanac je ubrzo umro nakon toga.
3.Moze da izdrzi wise wremena pod wodom,a koja wrsta majmuna to moze?

Hmmm,zawera?

E,narode,IMAM net,javljam se sa posla...
Elem,sad malo zezanja.
Čitao sam o tome da je Lindzi Lohan zapravo TRANDŽA ...
Lik koji je o tome pisao je imao saobraćajku i gadno se polomio.
U JEDNIM novinama(koga briga KOJIM) rekli su da je PREGAŽEN.
:dash:
Uglavnom,ostaće invalid.
Zaključak:
1)Lindzi Lohan ima sjajne sikice,NIJE trandža.
2)Britni Spirs je pregazila novinara,ZNAMO da pije i vozi.
3)Lady Gaga mlatara po sceni vještačkim penisom.
Hmm,trash novinarstvo?
:hahaha:
:mrgreen:

Night Hawk, rendzeru prevejani prestani vise da spamujes, i da shikaniras Zabranjenu Arheologiju koji pise u skladu sa temom.

Molim moderatore da opomenu Night Hawka da ne spamuje vise i ne shikanira Zabranjenu Arheologiju :rtfm:

Poslednja izmena:
A ko ovde sikanira koga i kako?

Sto se tice Sokola, nije Rendzer (jos), ali ako se izjasni, vrlo lako ce da bidne. Cak ce i da zaobidje obuku, jer ima stelu.....

Cak sta vise, sada cu coveku da uputim poziv za Rendzer klub (a sve zeMske su u Rendzerima) pa ako prihvati, prihvati... :):)

A kako moze bice od 1,73 m da postane inteligentno bice, uz sve opasnosti njegovog habitata, tj sveta?

Bolesti, predatori (mnogo jaci, brzi i krvolocniji) na planeti gde gravitacija toliko jaka na njegov organizam, da mu svaka preprekica izaziva pad i lom osnovne strukture (kostiju)

Zatim...kako je uspeo nas Homo da iskopava rude iz zemlje, sa rukama koje jedva podignu 40 kg?
I jos ih istopi, oblikuje i na kraju napravi spejs shatl? ???

A kako moze bice od 1,73 m da postane inteligentno bice, uz sve opasnosti njegovog habitata, tj sveta?

Bolesti, predatori (mnogo jaci, brzi i krvolocniji) na planeti gde gravitacija toliko jaka na njegov organizam, da mu svaka preprekica izaziva pad i lom osnovne strukture (kostiju)

Zatim...kako je uspeo nas Homo da iskopava rude iz zemlje, sa rukama koje jedva podignu 40 kg?
I jos ih istopi, oblikuje i na kraju napravi spejs shatl? ???

Ako čovjek od 1.73 može da podigne 40 kg ,koliko može on od 30 cm .Pa vjerujem da mogu postojati razlike u razvoju ali ne tolike . Kako je riješilo problem gravitacije kad je tako landaralo okolo ,pa disanje pa nije to baš lako doći s jedne planete na drugu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back