Vanredna gimnazija ?!

PonavljacT_T

Početnik
Poruka
2
Ovako citam ovde dosta o vanrednom skolovanju a idalje ne znam koliko tacno ima ispitnih rokova i koliko najvise ispita moze da se prijavi za jedan ispitni rok.

Ovako prvo da vam kazem moj problem.. Verovatno cu da padnem drugu godinu opste gimnazije (polazem fiziku i matematiku) sa obzirom da polazem za dva dana a nista nisam naucio do sad :dash: pa me zanima kad se budem prebacio na vanredno dali mogu da polazem samo fiziku i matematiku posto sam na ostalim predmetima imao pozitivne ocene i da li bi mogao nekako da polozim dve godine za jednu skolsku ..posto mi je cilj da u cetvrtoj godini budem sa mojom generacijom

Pa sto se ne ispises iz te skole, da se ne mucis dzabe? Mislim ako za celo leto nisi bio u stanju da naucis taj neki minimum mozda ti je bolje da se ispises a ne da gledas kako da zavrsis 2 godine za jednu, malo je nerealno tvoje razmisljanje...

Nema sanse da uspes vanredno 2 godine gimnazije sa takvim stavom...ovi sto idu vanredno kod mene u gimn. jedan razred zavrsavaju po 2 godine,mnogo je teze vanredno,pogotovo kada su prirodni predmeti u pitanju...u svakom slucaju moj predlog ti je da upises neku drugu skolu,laksu...

Pa sto se ne ispises iz te skole, da se ne mucis dzabe? Mislim ako za celo leto nisi bio u stanju da naucis taj neki minimum mozda ti je bolje da se ispises a ne da gledas kako da zavrsis 2 godine za jednu, malo je nerealno tvoje razmisljanje...

ne poznajes taj nivo delirijuma kada mislis da ces da ponavljas svakojake stvari ti padnu da pamet ..ali hvala na odgovoru u svakom slucaju na kraju nisam ponavljao ta dva dana i te dve noci sam ucio uz litre i litre guarane :D i naucio sam nekih 10 pitanja a na ispitu sam izvukao bas 6 od tih 10 umalo da mi zakljuce 4 :hahaha:
ali to nista nije uticalo na moje ocene posto sam i ove godine iste predmete ostavio za avgust i jos uvek nisam poceo da spremam :whistling:

Back