H
HN
Gost
Sta mislite o njemu?Stvarno me zanima kakav je on zaista.Jedni pricaju da je skroz super lik a neki da je isfolirani pozer.Ako ga neko zna bilo bi super da mi kaze nesto vise o njemu.Cisto informativno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HN:Sta mislite o njemu?Stvarno me zanima kakav je on zaista.Jedni pricaju da je skroz super lik a neki da je isfolirani pozer.Ako ga neko zna bilo bi super da mi kaze nesto vise o njemu.Cisto informativno...
Topolino:HN:Sta mislite o njemu?Stvarno me zanima kakav je on zaista.Jedni pricaju da je skroz super lik a neki da je isfolirani pozer.Ako ga neko zna bilo bi super da mi kaze nesto vise o njemu.Cisto informativno...
dobar je Vanja kad ti kazem...salim se ok je decko i nije isfoliran...jel dosta ?![]()
Tako je care!vele:Ma to je jedan obican folirant i istina je da se zove Franja! Ima mnogo ljepsih i boljih vaterpolista od njega!
Ja ga poznajem godinamaGiNa:i ja sam ga upoznala..bas je cool momak!
udarila mu slava i mediji u glavu! Svaka mu cast za igranje al kad bi bio covek kakav je igrac dobro bi bilo! Mora bit da je drugaciji sa ribama!HN:Pa hajde onda Vele reci mi istinu o njemu,al ako ga stvarno poznajes.
Ne dirajte nam Vanju!!!On je najjaci lik u reprezentaciji i naravno najlepsi je!!!KO GA PIPNE GOTOV JE!!!P.S.Mogo bi da se osisa,stvarno ali i sa dugom kosom je sladak kosom!!!!!!!!!Mala roze Maca:sladak je on ali je vise sladak zbog medija nego sto jeste.a i pustio je neku kosu i nesto mu nije najsjanije.
a da je isfoliran...jeste
Nije se zvao Franjo,glupi idiote!!!Samo ga pipni iskopacemo ti oci!!!Gaqga:Pa ovako,Vanjino pravo ime je Franjo,ali kada je poceo da trenira vaterpolo,zbog zezanja i svega,otisao je u opstinu i promenio ime u Vanja.![]()
ops:
![]()
Pa sto meni ne spomenu Vanju,odnosno Franju!? Moja sestricna isla je s njim u osnovnu i super su prijatelji. Znam da joj je pisao sa raznih takmicenja i putovanja.Ziveo je u zgradi preko puta nje,pokazala mi stan-na Cukarickoj padini,ali se preselio u CG zbog vaterpola i nisam je pitala jesu u kontaktu. Broj je imala.ali garant ih je promenio hiljadu,slava je slavadollar MC:Ima li neko njegov broj mobilnog. Obecao sam sestri da cu joj nabaviti, ali nikako...
Vidim da dosta balavite na Vanju,ali on ima devjku......zao mi je devojke,ali to je istina,ako hocete da ga preotmete idite u F6 tamo je cesto.....ali sa devojkom,ili u HN,jer trenira u Jadranu trenutno.I da, ovako je super decko,a to sto mislite da je uobrazen,nije tacno,nemozete ni da zamislite koliko je neiskvaren,ali iskreno jos uvek je klinac i nemojte da ga idealizujete,kad bi ga upoznali videli bi da moze da vam bude komsija.Ljubim vas devojke.......GiNa:i ja sam ga upoznala..bas je cool momak!