Vanbracna zajednica

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaš kako mene nervira to klasično,balkanski što pojedini muškarci vole da se seksaju sa devojkama koje nazivaju kurvama jer su dovoljno osvešćene da znaju šta prija i njima i partneru al bi da ožene neku sekualno neosvešćenu,po mogućnosti nevinu i onda im ona dođe kao kućna pomoćnica i mašina za reprodukciju a uživanje traže sastrane.
Vencana zena ne treba da zna da se kurvinski sevi,jer bi to znacilo,da je imala burnu proslost,kao devojka.Sa zenom se vodi miran porodicni seks,
bez uzbudjenja,tek da svrsis,okrenes se na drugu stranu i zaspis.Pravi seks je sa profesionalkom instruktorkom seksa.Tu se nauzivas,oznojis,probas
sve seksi novotarije i odes kuci,miran ko jagnje.Zeni kazes,da si imao tezak dan na poslu,pomilujes je po grudima i.......slatko zaspis,sa rukama na njenim grudima......

bili venčani ili ne venčani ako ne ide sa tom osobom onda ne ide pa to ti je,samo kad niste venčani ne mora da plaćate razvod...mislim ok,nije loše ozvaničiti brak ako neko hoće al treba tek tamo kad već nekoliko godina živite zajedno i znate da to između vas finkcioniše,a ne kad se znate nekih 5-6 meseci a niste proveli više od povremenog vikenda zajedno u istom stanu/kući.
Imati seks sa devojkom koja ti nije zena,to je slast,nevencana zena je divljac.Mi muskarci smo po prirodi stvari lovci.Volimo da upucamo nesto "divlje"
nesto sto nije nase.Najsladji ulov nam je,kada "upucamo" zenu naseg najboljeg prijatelja.Ta lovina se tesko dobija,ali se najsladje tese,onako meraklijski

Vencana zena ne treba da zna da se kurvinski sevi,jer bi to znacilo,da je imala burnu proslost,kao devojka.Sa zenom se vodi miran porodicni seks,
bez uzbudjenja,tek da svrsis,okrenes se na drugu stranu i zaspis.Pravi seks je sa profesionalkom instruktorkom seksa.Tu se nauzivas,oznojis,probas
sve seksi novotarije i odes kuci,miran ko jagnje.Zeni kazes,da si imao tezak dan na poslu,pomilujes je po grudima i.......slatko zaspis,sa rukama na njenim grudima......
prvi put čujem za "miran poroični seks"...
Inače to su ti čisto balkanska proserivanja koja mi uopšte nije jasno kako opstaju,kao cura koja je dobra u kurevetu i koja ima neku prošloslost sa bilo kojim drugim nije za brak jer kao bla bla bla patriarhalno sranje i sve žene su ili "ku*ve" ili "domaćine" i to je to i jedna vrsta je samo za seks a druga je za kući.

Imati seks sa devojkom koja ti nije zena,to je slast,nevencana zena je divljac.Mi muskarci smo po prirodi stvari lovci.Volimo da upucamo nesto "divlje"
nesto sto nije nase.Najsladji ulov nam je,kada "upucamo" zenu naseg najboljeg prijatelja.Ta lovina se tesko dobija,ali se najsladje tese,onako meraklijski
Jbte,ovo ko da je pisao neki klinac od 16god kog drmaju hormoni i koji nikad nije bio u vezi koja je trajla duže od 2-3 meseca,ako je i toliko potrajala...

prvi put čujem za "miran poroični seks"...
Inače to su ti čisto balkanska proserivanja koja mi uopšte nije jasno kako opstaju,kao cura koja je dobra u kurevetu i koja ima neku prošloslost sa bilo kojim drugim nije za brak jer kao bla bla bla patriarhalno sranje i sve žene su ili "ku*ve" ili "domaćine" i to je to i jedna vrsta je samo za seks a druga je za kući.
To ti je kao u zivotinjskom svetu.Domaca macka je macka.Ali,imas i divlju macku,a i ona je macka ! Razmisli o ovom sto ti napisah !

Da li mozes da zamislis,da covek recimo koji je dvadeset godina u braku,sa istom zenom,moze kada uvece legnu u krevet,da joj kaze:"Mila ja bih voleo,da mi p...s ,nocas nisam za "klasiku",pa cu posle ja tebi.....Ne.Za takve stvari,mi moramo otici kod prostitutke

Znači ti prostitutki platiš da ti ******, posle čega popušiš i ti njoj.

Kad god pomislim da sam sve čuo u životu - neko me demantuje...

Pozdrav.Sta mislite o vanbracnoj zajednici?

Mislim da to nije dobro iz vise razloga:

Naprimer:
1.Ako se imaju zajednicka deca koja se vode na oca sa istim prezimenom,pa zajedno negde putuju svi autom na neki odmor svaki carinik pitace mamu od dece "A vi gospodjo u kom svojstvu putujete sa njima preko granice"

2.Kada maloletnoj deci treba da se da neka saglasnost od oba roditelja onda mama mora posebnim dokumentima da dokazuje da je prava mama od dece.

3.Kada par koji zivi u vanbracnoj zajednici odu sami zajedno negde na odmor i pri prijavljivanju na recepciji ,osoblje hotela kada vidi 2 razlicita prezimena a uzimaju 1 sobu pomislice da su ljubavnici i svaki put kada ih sretnu u hotelu samo ce da im se smeskaju.

Naprimer:
1.Ako se imaju zajednicka deca koja se vode na oca sa istim prezimenom,pa zajedno negde putuju svi autom na neki odmor svaki carinik pitace mamu od dece "A vi gospodjo u kom svojstvu putujete sa njima preko granice"

2.Kada maloletnoj deci treba da se da neka saglasnost od oba roditelja onda mama mora posebnim dokumentima da dokazuje da je prava mama od dece.

3.Kada par koji zivi u vanbracnoj zajednici odu sami zajedno negde na odmor i pri prijavljivanju na recepciji ,osoblje hotela kada vidi 2 razlicita prezimena a uzimaju 1 sobu pomislice da su ljubavnici i svaki put kada ih sretnu u hotelu samo ce da im se smeskaju.
Ja pricam gore o mojoj mami koja je vise od 20 god bila s ocem.Sada je umro..nema penziju od njeg.

Naprimer:

U pravu si sve

Naprimer:

Tako je

Pa sa devojkom kurvom,seks je nesto sto se prozivljava,samo sa profesionalkom.Obicne (tzv.postene zene),nemaju pojma,koliko ssu seksualne
vestine,jedna nauka.Vestina i poznavanje svih oblika seksa,treba da se doktorira.Ja bi uveo doktorat,za zene iz javne svere,dr.Seks i orgazma.....
Mozda ce Megatrend to da organizuje.Obicno javne licnosti,tamo zavrse fakultete...
Pa ti ozeni prostitutku...i vuk sit i ovce na broju.
A inace smaras sa seksom na svakoj temi,postalo je toliko upadljivo da i ja koja ovde rijetko boravim,sam to uocila.
A sto se tice teme...ne vidim zasto neko ne bi potpisao i "papir",ako vec zive tolike godine zajedno i jos imaju djecu.Najgluplji termin mi je "nevjencana"supruga/suprug.Kao Mirka Vasiljevic...godinama nevjencana supruga...ali obavezno se to naglasi.
"Ako mi neko kaze da njegova rec vredi koliko i njegov potpis,onda ja uvijek biram potpis"...rekao je neko nekad,zaboravila sam ko,ali mi se svidja.

Vremena su se promenila i mnogo je gore nego u proslosti sto je bilo ,ne moze ni da se uporedi.Sta je tome doprinelo trebala bi velika analiza da se uradi sa vise strucnjaka iz raznih oblasti da bi se dobio odgovor zasto sve vise parova ne zele da se venca vec zele da zive u vanbracnoj zajednici.

Ja kada cujem da neko ne zeli da se venca vec zeli da zivi u vanbracnoj zajednici prvo sto mi padne napamet to je da se plasi da ako dodje u slucaju razvoda dolazi do podele imovine ali samo sto su zajedno stekli za vreme braka,To je za mene jedna velika Mizerija,zamisli znam coveka koji radi za 300€ vec 5 godina je u braku i imaju 2 dece naravno da nisu nista stekli za te godine jedva imaju da prezive posto zena ne radi,sta bi mogla da mu uzme da su se bili vencali pa razveli nista jer nista nisu ni stekli zajedno.Neki se plase kao da imaju milione eura pa ti koji imaju tolike milione prave predbracni ugovor i opet stupaju u brak.Mogu da zamislim samo kako se zena oseca Frustrirano i Ponizeno kada zna da njen partner ne zeli da se venca iz straha a stalno govori da mu papir nista ne znaci.Poverenje treba da postoji za uspesan brak pa ako i ne bude uspesan i dodje do razvoda pa nije smak sveta zivot ide dalje.

,,, unazad godina nešto mi zapalo u oko po ovom pitanju , samo nem te me razapeti
,,,odnosi se na sadašnje generacije koji dugo su u itekako ozbiljnoj vezi i sve je super ali kad se potpiše taj papir ide sve u pzdmtr. ,a dok njihovi vršnjaci koji žive u nepotpisani braku žive itekako srećno,,,
,,,sa papirom ili bez njega međusobno povjerenje i ljubav tu bračnu nepotpisanu zajednicu čini ih srećnim,,,

Back