VAN GOGH

• Začetnik teme Začetnik teme rokerka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da....postoji i teorija,ne znam koliko je tacna da je Djule posle Milanove smrti uzeo svescicu sa Milanovim textovima.Navodno je Milanova mama zvala njegove prijatelje da uzmu od Milanovih stvari sta hoce da imaju u secanje na njega,pa se Djule docepao svescice....otud i najveci hitovi Van Gogha!:D

Da....postoji i teorija,ne znam koliko je tacna da je Djule posle Milanove smrti uzeo svescicu sa Milanovim textovima.Navodno je Milanova mama zvala njegove prijatelje da uzmu od Milanovih stvari sta hoce da imaju u secanje na njega,pa se Djule docepao svescice....otud i najveci hitovi Van Gogha!:D

ha,zanimljiva teorija...ali meni ne djeluje nesto realno
valjda nije toliko djubre :)

Koja glupa teorija...ali ako je ta teorija istinita....pa sta i ako je uzeo...pa bolje da te pjesme neko otpjevao nego da su ostale "nedovrsene"....
Pa,ne znam....ja mislim da su to izmislili antifanovi Van Gogha!
Isto kao sto su izmislili da je Milan umro,jer mu je Djule nabavio los heroin!:)

Slazem se....
:hahaha:...ovo je stvarno...ma nema sta....

Mnogi pricaju i to da je ukrao nekakvu knjizicu sa neobjavljenim tekstovima od Milana Mladenovica.Ja u to ne verujem,ali kad uzmemo u obzir kakve su tekstove imali i kakvi im sad,vrlo je diskutabilno. :)

To da se Djule fura na Milana je tacna konstatacija,ali nikad ne moze da dosegne Milanovu velicinu.To za svescicu je veeelika glupost.Nijedan Djuletov text,nije ni za prineti Milanovom i Margitinom.

Dobar je Van Gogh.Ako uzmemo u obzir da u nasoj zemlji trenutno vlada teror turbo folka ovo je najbolje sto nam se od domacih rok bendova moze pruziti.Mislim na bendove koji jos uvek postoje ne na rasturene.
Sto se novog albuma tice smatram da im je ubedljivo najgori do sada i nadam se da ce veceras da izvode stare pesme a ne ove nove.

Ne zelim,juce sam slusanjem nove Riblje Corbe zavrsio sa tim za sva vremena!!!

Van Gogh,Riblja Corba i Bajaga za mene vise ne postoje,odnosno,tesko mi je da gledam njihovo blamiranje pod stare dane. Drzacu se ja Tragova proslosti

Back