_Krang_
Domaćin
- Poruka
- 3.752
da ti kazem nesto krang budi srecan sto jos ima takve muzikejel i sam znas da je turbo folk zaharao
ma evo skacem od srece

meni TAKVA muzika uopste nije potrebna...toliki svet, toliko dobre muzike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ti kazem nesto krang budi srecan sto jos ima takve muzikejel i sam znas da je turbo folk zaharao

Da....postoji i teorija,ne znam koliko je tacna da je Djule posle Milanove smrti uzeo svescicu sa Milanovim textovima.Navodno je Milanova mama zvala njegove prijatelje da uzmu od Milanovih stvari sta hoce da imaju u secanje na njega,pa se Djule docepao svescice....otud i najveci hitovi Van Gogha!![]()

Posle silnih postova ne vredi vise ni pisati o pomenutom bendu.Ipak oni su za mene bili nula i ostali nula!

Da....postoji i teorija,ne znam koliko je tacna da je Djule posle Milanove smrti uzeo svescicu sa Milanovim textovima.Navodno je Milanova mama zvala njegove prijatelje da uzmu od Milanovih stvari sta hoce da imaju u secanje na njega,pa se Djule docepao svescice....otud i najveci hitovi Van Gogha!![]()
Pa,ne znam....ja mislim da su to izmislili antifanovi Van Gogha!
Isto kao sto su izmislili da je Milan umro,jer mu je Djule nabavio los heroin!![]()
...ovo je stvarno...ma nema sta....Mnogi pricaju i to da je ukrao nekakvu knjizicu sa neobjavljenim tekstovima od Milana Mladenovica.Ja u to ne verujem,ali kad uzmemo u obzir kakve su tekstove imali i kakvi im sad,vrlo je diskutabilno.![]()