VAN GOGH

• Začetnik teme Začetnik teme rokerka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako se smoklje zatvore kao na Nou Kampu tesko da ce biti puno golova,samos recom moraju da ga daju i da se otvore pa je to Barsina sansa

Svrati posle u VeDe da cujem kako su przili :hahaha:

Solidan koncert, ali pomalo "plastican" za moj ukus.
Nisu im lose nove pesme, ali su bas komercijalne.
U svakom slucaju bas volim da ih poslusam.
Neko ih je poredio sa Ekv-om...
Meni oni nisu za poredjenje.

Ok su bili.Pomalo su smorili ovim novim albumom.Ali mi stvarno idu na ****,svi oni koji su dosli na koncert i znaju samo "Kolo" od Van Gogha,a pretvaraju se kao neki funovi.Ispade im to najveci hit,a gomila njih tu pesmu zove "Ludo,luda" i prica da mu je text super,iako je to text narodne pesme :dash::dash: Tekstovi su im na ovom albumu loshi by the way i sve se vishe komercijalizuju i gube koliku toliku originalnost

Ma Van Gogh vladaju trenutno a i kako stvari stoje vladace jos neko duze vreme na nasoj propaloj rok sceni.Oni su i dalje komadic plavog neba u crnome krugu.

Ok su bili.Pomalo su smorili ovim novim albumom.Ali mi stvarno idu na ****,svi oni koji su dosli na koncert i znaju samo "Kolo" od Van Gogha,a pretvaraju se kao neki funovi.Ispade im to najveci hit,a gomila njih tu pesmu zove "Ludo,luda" i prica da mu je text super,iako je to text narodne pesme :dash::dash: Tekstovi su im na ovom albumu loshi by the way i sve se vishe komercijalizuju i gube koliku toliku originalnost

Istinu zboriš..
Ali mene nije bilo briga!
Ja se provedoh super.. :worth:

Hm, ma nema veze, slusaj ti VG, ja sam slusao VG ok nisam cuo EKV, od tada......nikad vise VG. Cak i moja ex devojka koja je "veliki" fan VG-a.....zavrsitala je kad sam pustio DUM DUM (EKV) i rekla....Pa ti to slusas VG, sto se pravis da ih ne slusas???...Samo sam uzdahnuo beznadezno...sto je najgore nije ona jedini slucaj..mnogo njih misli da su neke pesme EKV-a ustvari Van Gog produkcije....na srecu nisu...
Jedan je Milan Mladenovic....neponovljiv

veliki pozdrav za sve clanove foruma

Van Gog je nekada imao super pesme tragovi proslosti,kiselina,delfin,pesme pune energije.Kada su zadnji put bili u NS jako su me razocarali,svirali su kao pijani,uvodi u pesmu su trajali sto godina,pevao je katastrofalno,najgori nastup,dosta se ljudi zalilo.

Nemam predstavu na kom discu mi je album Tragovi proslosti pa sam ga sad na brzinu skinuo jer mi se jako slusa. Divnu je ne cuti Djuletov glas!!!

A bio sam zemlja po kojoj si hodala
I kameno srce bi shatilo pre...

Poslednja izmena:
Prodali i trba ga tuci...

Inace predanje kaze da je posle smrti Milana EKV njegova mama pozvala sve njegove dobre prijatelj(izmedju ostalih i Djula) i rekla da uzmu iz Milanove sobe sta god pozele, jer ne zeli da u kuci ostane bilo sta sto ce je secati na Milana i njegovu tragediju...
Svi su odmah pohrlili za gitarama i materijalnim stvarima a nas dragi Djule je uzeo samo svesku sa pesmama koje je Milan pisao godinama...
I tako nastadose prvi kvalitetni albumi van gogha, a kad je ponestalo Milanovih textova Djule uze olovku u ruke i napise kolo...
Aj ne jedi govna.

Back