VAN GOGH ILI EKV???

• Začetnik teme Začetnik teme Emma
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte tako biti surovi...
da,EKV je bolji....to znamo svi....kvalitetniji....
Ali da li to znaci da Van Gogh nikada nije trebao da postoji? Da je bolje da Van Gogh ne postoji?
Naravno da nije...zato sto da nije Djuleta,sve te devojcice bi slushale grand,i imali bi jedno pola miliona porobljenix mozgova vise u srbiji...
Takodje....mislim da oni u tim godinama i ne mogu da slusaju ekv...niti da ga razumeju...niti da ima potrebe da slusaju pesmu "tonemo"....sta bi dobro proizislo iz toga? Da li bi postali pametniji? Nadahnutiji? Ne...shvatili bi koliko je zivot i danas sranje skoro kao sto je bio devedesetix i roknuli bi se u venu....sa svojix 16 godina....to nikom ne treba....
Zato mislim da Djule i njegov happy Rock'n'roll nikome ne skode....oni su odlicni,profesionalni uvezbani muzicari koji prave sjajne koncerte,i mislim da je bolje da ljudi do 25 godina pevaju "Ludo Luda" nego "Par Godina za Nas"....i time ni malo nemam nameru da potcenim EKV....
toliko...

zato sto da nije Djuleta,sve te devojcice bi slushale grand,i imali bi jedno pola miliona porobljenix mozgova vise u srbiji...

Sad... ispada da je Djule neki kao spasitelj dece da ne pocnu da slusaju turbo folk? Pa, i njegovi tekstovi znaju da budu toliko glupi i besmisleni, kao kod pola dens pesmica.

Muzicki, ok su se uvezbali, ali nista posebno.

Naravno, neka slusa sta ko hoce, nije problem, imaju Van Gogh par (ali ne vise od par) dobrih stvari... Ali mene neopisivo nerviraju. Mislim da su mi zapravo njihovi fanovi ogadili bend. Malo su... sta znam. Iskljucivi, misle da su svu pamet sveta pokupili ("mi smo bas pametni i nacitani i intelektualci i nismo nikako kao ovi jadnici i sabani"), a loze se na pesme koje su veoma prozaicne i nis narocito (mada su, priznajem, slusljive, za razliku od vecine turbo folka i densica). Ok, ovakvi su ovi sto sam ih ja upoznala.

Ljudi, sta mislite o tome sto se stalno vodi rasprava o tome da li je Van Gogh samo bleda kopija Ekv-a ili imaju nesto posebno?

Kod nas u gradu se ove dve grupe razdvajaju, tj ako ces da slusas Van Gogh, ne mozes Ekv ili obrnuto. To jeste malo vise glupo, ali sta vi mislite o tome? Ja a i mnogi drugi vole pojednako i KRUG iNEKO TE IMA NOCAS, i BROD OD PAPIRA i PAR GODINA ZA NAS, ali opet... DA LI SU DJULE , SRBA I MILAN SAMO BEDNA KOPIJA EKVA?
DA LI DJULETU USPEVA DA ISKOPIRA MILANA MLADENOVICA (nikad zaboravljenog)?
:?:

Đule je smešan. Nisam volela Van Gogh zato što je želeo da imitira Milana. Kao da je to moguće? :lol: A pogotou da ga imitira neko kao što je Đule. :lol: Mada imaju neke baš lepe stvari i čula sam da uživo odlično zvuče. I taman sam počela da ih gotivim kad oni naprave užas od albuma i ja se vratim na staro. Dobro, kakve su ono dečije pesmice? Đule kao da prolazi kroz krizu srednjih godina. Jadno. Žao mi je što sam vratila stav o VG-u od ranije. Baš sam se ponadala da ću ih zavoleti. Opet kažem, imaju neke jako dobre stvari.
Zašto mora da flertuje sa stokom? Ostavlja utisak osobe koja nema svoj stav, već se dodvorava tinejdžerima, masi. Kao da je biznismen, a ne muzičar. Mislim da nisam nepravedna kada kažem da ne postoji osoba, u muzici, koja je dostojna toga da stane uz Milana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back