Vampire Knight

јојјј стварно је пенал!!:ok: и аниме и манга су ме одушевили, мада неволим романтику, али стварно је супер написано! Zero и Hanabusa Aidou, Shiki, Ichijou..сви су фантастични:heart: чула сам да ће бити и терћа сезона..да ли неко зна нешто више о томе?
----------------
Now playing: abingdon boys school - INNOCENT SORROW
via FoxyTunes

Kaname-senpai :heart::heart::heart::heart::heart:

1210370117_f.jpg

Kad bi kaname bio gay ... :roll:

Nije dovoljno, kao da nije.
Necemo sad o tome

--

Obozavam ovu pesmu

Nemoj da zaboravis opening molim te :p , pa ja sam ovaj anime uglavnom zbog openinga gledao :rotf::rotf: , salim se naravno :)

Ovo nisam odgledao do kraja. Rekla mi drugarica da je upropasteno u odnosu na mangu.
A i da puno je bishounen likova :3

Hmmm,Prica je poprilicno dobra (Narocito prva sezona),kraj druge sezone su malo "Zeznuli",a videces i zasto ako budes gledao,ali definitivno preporucujem gledanje. Jeste ima dosta bishounen likova,pa bukvalno ceo anime se zasniva na njima :p , ali definitivno je vredno da se pogleda ;)

E hvala.....
A je l' to baš završetak ili će kraj biti u fazonu "sad čekamo treću sezonu..."?
Pošto mi se to već desilo sa Blade-om...:confused:

Hmmm... pa na neki nacin je zavrseno,mada s'druge strane ostaje ta neka nepoznata strana gde bi mogli da nastave pricu. Mada nema informacije o trecoj sezoni jos uvek. Sve u zavisnosti kog lika najvise gotivis i kako gledas anime,ja mislim da su kraj ipak ostavili da odluce gledaoci. Gledaj pa videces,mogu ti reci da nije lose,IZNENADICES SE DOSTA :)

Hmmm... pa na neki nacin je zavrseno,mada s'druge strane ostaje ta neka nepoznata strana gde bi mogli da nastave pricu. Mada nema informacije o trecoj sezoni jos uvek. Sve u zavisnosti kog lika najvise gotivis i kako gledas anime,ja mislim da su kraj ipak ostavili da odluce gledaoci. Gledaj pa videces,mogu ti reci da nije lose,IZNENADICES SE DOSTA :)

Hm..Verujem da ću se iznenaditi,baš mi tako i deluje.....
OK,hvala .....;)

Back