Wilkołak
Domaćin
- Poruka
- 3.441
Ovo nisam znao! Zanimljiv tekst!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi ako predjes preko bilo kog navijackog grafita za koje si rekao da su vandalizam licno ti garantujem da ce svaki tvoj grafit lepo uradjen dobiti crnu putacu u obliku slova X masno crnom poli farbomludyo_mc-LP_va:Pa naravno to je i moje misljenje stvarno nije fora unistiti zid nekim sranjem kao sto je PFC ili delije sever ili divlja telad to je vandalizam to je cisto sranje. Ne oslanjamo se toliko na talenat vec se uzdamo u praksu:-)Ali glupo skrabanje po zidovima ne nikad,bolje neki osrednji crteznego sranje....
capavolti:A i iskreno ako te zanima prve reperske grafite u Va smo mi,par ekipa na celu sa mojom,naravno i ja...ali si ti izgleda mnogo mali da bi to znao.Ili mislis da samo likovi sa naocarama pisu po netu sabirajuci svoje poene iz skole.Sve sam pa i klosar,ali ono sto sam ispisao grafita ti neces za ceo zivot!!!
_uros_:Procitao sam jedan dobar grafit...
NECU ZVAKU, HOCU KUSUR!
Meni je oduvek bio extra onaj iz Kolubare "Muzika mi je promenila zivot. Pao mi je klavir na glavu." mada bi bilo super da se nalazi na muzickoj.
Toliko puta smo se preselili da ni Lesi vise ne zna gde da se vrati.
Obeseni je zivio povuceno... Oko vrata.