Valjevski grafiti - urbano ogledalo

ludyo_mc-LP_va:
Pa naravno to je i moje misljenje stvarno nije fora unistiti zid nekim sranjem kao sto je PFC ili delije sever ili divlja telad to je vandalizam to je cisto sranje. Ne oslanjamo se toliko na talenat vec se uzdamo u praksu:-)Ali glupo skrabanje po zidovima ne nikad,bolje neki osrednji crteznego sranje....
Pazi ako predjes preko bilo kog navijackog grafita za koje si rekao da su vandalizam licno ti garantujem da ce svaki tvoj grafit lepo uradjen dobiti crnu putacu u obliku slova X masno crnom poli farbom :evil:
Toliko!

Ok vidim da sve primas ozbiljno,jbt ovo je forum,net,ovo je valjda jedino mesto gde mozes da kazes nesto a da pritom ne najebes,povlacim se izvini nisam mislio ovim nista lose vec samo to da ne treba zvrljati bezveze vec da treba uraditi nesto da to izgleda lepo.reci mi zar je lepo sto je npr ceo dom k izvrljan.ok povlacim se necu da ulazim u frku.izvini.

A i iskreno ako te zanima prve reperske grafite u Va smo mi,par ekipa na celu sa mojom,naravno i ja...ali si ti izgleda mnogo mali da bi to znao.Ili mislis da samo likovi sa naocarama pisu po netu sabirajuci svoje poene iz skole.Sve sam pa i klosar,ali ono sto sam ispisao grafita ti neces za ceo zivot!!!

Ok ti moras mene da shvatis prvo ja niti znam ko si ni sta slusas ni da li si ceo zivot na ulici,a drugo meni je muzika sve i pun mi je k**** svih fensera i ostalih govana,zato sam i poceo o grafitima i o hip-hopu jer sam mislio da ste i vi ovde zarazeni time.ok jos jednom kazem povlacim se izvini ne trazim probleme vec utociste...

Uzivaj ti decace...Samo nemoj da vredjas navijacke grupe koje su i branile cast scene dok su svi pljuvali na nju!!!To zapamti!!!

A sad pozdrav do daljnjeg.Ovaj forum nije ni mesto ni vreme da se napusavamo...Mene mozes uvek naci,javi se na private i dodji,resicemo sve tvoje nejasnoce!
A posto samo cekam trenutak kada cu dobiti bananu i na ovaj nick i tebe pozdravljam i znaj da su navijaci ona najjaca karika ulice i price i nikad tu kariku nemoj da vredjas.Ako je iko podzemlje onda smo to mi...bez kinte od zarada,bez upravljanja drugih manipulatora,jednostavno deca ulice!!!

capavolti:
A i iskreno ako te zanima prve reperske grafite u Va smo mi,par ekipa na celu sa mojom,naravno i ja...ali si ti izgleda mnogo mali da bi to znao.Ili mislis da samo likovi sa naocarama pisu po netu sabirajuci svoje poene iz skole.Sve sam pa i klosar,ali ono sto sam ispisao grafita ti neces za ceo zivot!!!

Hajde majke ti navedi 3 grafita koja si ti nacrtao-napisao posto smo Casual i ja prisustvovali crtanju-piasnju (mislim na GRAFITE-hiphop fazona da ne dodje do zabune) 99,9999999999999% btw ortak mozda se i znamo

Juce sam doleteo iz Londona. Jos uvek osecam bolove u rukama.

Pas je covekov najbolji prijatelj. Zena zauzima odlicno drugo mjesto.

Menjam ficu za dva manja auta!

Hocu da ubijem nekog! Necu vise da budem nevin.

Nije sve u svemu !

Svemir - to je nesto zapakovano u nista.

Toliko puta smo se preselili da ni Lesi vise ne zna gde da se vrati.

Obeseni je zivio povuceno... Oko vrata.

Nisu bas valjevski al su zanimljivi...

Back