Valjevska Gimnazija

Ja od septembra krecem u gimnaziju. Valjda cu se snaci sa ucenjem. Drustvo ce biti super to znam. Moja generacija je ql, mislim na ljude koji upisuju gimn... Ja sada sebe ne mogu da zamislim ni u jednoj drugoj skoli, nazalost. Mislim da tu pripadam :D ***... Nista ja nemam protiv drugih skola ali jednostavno ne mogu sebe da zamislim tamo. Imam bas puno drustva, koji su stariji od mene, iz gimnazije. I svi su mi super. Ali, normalno, nisu svi isti... ima nas raznih :lol: eto tako... nadam se da se necu pokajati....:think:

ima li koga živog ovde? vidim, gimnazija je poprilično zanimljiva......... :-) nzm sad šta da napišem.... da sad mogu da biram ponovo ne bi upisala gimnaziju al ne žalim se ni ovako... što reče neko ima i onih koji su gore prošli tako da........... šta da se radi.......

e ma gimn je najbolji izbor...jes da nije ono sto je nekad bila, ali je bolja od ostalih skola...sto se drustva tice slicno je svugde.. kad bih sad upisivala jedino bih promenila smer (MOZDA) ali bih def upisala opet gimn... jedino me nervira kad se gimnazijaci mnogo duvaju kao da su na nivou, ne treba podcenjivati ni druge ;)

ma gluposti bre, ionako sve zavisi kakve profe dobijes... znaci u nekom odeljenju moze biti 20 odlicnih a u nekom niko ne mora da bude odlican... i sta sad su ovi drugi glupi? naravno da nisu nego mozda imaju caku, kvasca, nevenku, veljovica...... realno....

sto se filologa tice, moje misljenje je da oni u sustini imaju 'manje zlo' sto se tice profa...

Saucesce.... meni su prvo bile haos profe, sad se par njih promenilo ali je opet shit sve u svemu....
Nevenka nije losa zena kao sto se prica.... npr gora varijanta ti je Belic (koji meni predaje)
Miladinka..... nzm kakva je.... znam samo da pola mog odeljenja ide na casove kod nje i navodno im super sve objasni al niko od njih nema vise od 2... meni Ceca predaje.... agrh.... e za nju je sve tacno sto se prica... Uopste, ne znam dal bi za bilo kog profesora matematike iz gimnazije rekli da je super?!
Bane-'fala bogu nemam tu nesrecu da mi predaje....
Laza je likcina, videces vec... meni je na prvi utisak bio fuj, al sad je okej, moze se sa njim lepo ispricati.....

ko ti predaje latinski?
i jesi ti filolog? sad 1god?

Ceca je idiJot, a realno, bolji je belic od nevenke xD

Hah, Ceca... :lol: zena se danas zalila da joj iza ledja pricamo 'kako nista ne razumemo'... zato ajd da je pustimo da zivi svoj ograniceni zivot, i da ne trosimo slova na nju, jer realno likovi poput nje zasluzuju samo zatvorsku celiju zbog kasapljenja Mladena, Milovana, Bozica i nzm sad ko je jos stradao....
Belic me nervira, svaki cas pita bar nekog.... to smara.. kao i istorija generalno...

Back