Valjevska Gimnazija

II-5 je najbolje odeljenje,narochito zbog drustva.Inache oni su najgori u skoli po ocenama a i po ponasanju, a da stvar bude jos gora profesuri su im boli glava:

Veljovic--Fizika;Nevenka--Istorija;Posarica--matis;Rakic--Latinski...

Evo ja vec trecu godinu provodim u ovoj skoli,i mogu reci da sam zadovoljna..Naravno,daleko od toga da je sve sjajno,ali je podnosljivo..Ekipa je najbolja..I nije istina da su u gimnaziji sve mamina i tatina deca,ima dece iz razlicitih slojeva,ali cini mi se da je taj ''mamina i tatina deca sindrom'' bio mnogo izrazeniji prethodnih godina..Profesora ima raznih,i dobrih,i onih manje dobrih ali u sustini kad se sve sabere i oduzme skola je sasvim ok..i kad bih se vratila u osmi razred i razmisljala sta da upisem,opet bih upisala ovu skolu..toliko od mene:)

Ja sam ucenik ubske gimnazije,medjutim,kod nas uvek dodje nekoliko djaka koji ne uspeju da upisu u Valjevu,pa se kasnije vrate i prebace ipak u Valjevo. :)
I da,sta radi u vasoj skoli profesorka psihologije V. Golubovic...?
Ona je meni predavala psihologiju ove godine i mnogo sam je gotivio.Znam da je iz Valjeva,a cuo sam da radi i u vasoj gimnaziji. ;)
Pozdrav komsijama.

Moze li neko da mi definise "mamine i tatine sinove", zasto je to u negativnom kontekstu i zasto je vezano za Valjevsku gimnaziju. Ako cemo iskreno, vi (negimnazijalci) koji ste dovoljno dokoni da komentasite skolu koju niste pohadjali, zapravo da je kritikujete i crnite, samo pokazujete koliko ste vi kompleksasi. Mnogo volite da stavljate sebe iznad nas, jer mi smo ti koji imaju komplekse, mi smo snobovi i mamini i tatini sinovi... Bas se pitam kako bi sebe i svoju skolu opisali u par reci. I sto nam (kad nas vec generalizujete) ne izadjete na crtu pa da vidimo da li su u pitanju kompleksi ili smo stvarno prosveceniji i obrazovaniji od vas. Nisu tu u sustini bitni rezultati, bitna je razlika u stavovima i ukusima, u nedostatku ukusa i bilo kakve zivotne filozofije, u upiranju prstom, u prosipanju mrznje. Znam ljude koji nisu gimnazijalci (tehnicka, poljoprivredna, ekonomska) koji danas studiraju i uspesni su, ali su oni retko vredni pojedinci koje vecina nije upropastila. Da se ne lazemo, ucenici drugih srednjih skola u Valjevu su, sem malo pre navedenih retkih izuzetaka, svi narodnjaci, hejteri i tracare pa biti mamin i tatin sin ( jok, rode su me donele ) jos i nije tako lose.

na ovom sajtu uopste nema "edit" dugme vec ima izmeni poruku,ako nisi primetila. I ne filozofiraj vise kad nisi u pravu! Ovo nije mesto za svadjanje! Priberi se malo ako ne znas gde si,ja imam pravo da iznesem svoje misljenje ;) :*

na ovom sajtu uopste nema "edit" dugme vec ima izmeni poruku,ako nisi primetila. I ne filozofiraj vise kad nisi u pravu! Ovo nije mesto za svadjanje! Priberi se malo ako ne znas gde si,ja imam pravo da iznesem svoje misljenje ;) :*

WTF?
poznavanje stranih reci i izraza trebalo bi da spada u odredjeni nivo (ili level, ako vise volis) opste kulture, koju jelte neko poseduje, neko malo manje, no nije ni bitno... :)
Ja te molim da objasnis sta ja to nisam u pravu, posto ne znam ni za sta sam trebala da budem u pravu :eek: iznela sam samo cinjenice :)
ja se ne svadjam, ti si poceo na vrlo ruzan nacin da prozivas i dobio si odgovarajuci reply (ili odgovor, ako vise volis)
a svoje misljenje nisi izneo posto nikada od tebe nismo saznali o cemu se zapravo radi ;)
i ako me ljubis, poljubi me k'o covek, nemoj mi te facebook fore :cmok2:

Back