Silton
Primećen član
- Poruka
- 716
Pred izlogom prodavnice, vraćajući se iz jednog Beogradskog restorana,
ugledah veoma zgodnu ženu,
u kratkoj haljinici, okrenutu leđima, meni.
Moj pokušaj da se približim sa prednje strane, da vidim lik dotične dame,ostao je bezuspešan,
jer u tom trenu počinje da duva neki lagani vetrić i svaki put okreće damu leđima ka meni,
kao da zna da volim s’ leđa.
Ona kao da lebdi na krilima vetra, sa koje god strane krenuo ka njenom licu.
U izlogu njen odraz, isto okrenut leđima, vetar počinje sve jače da duva,
u momentu, zadiže joj haljinicu i pokaza prelepu guzu i noge, srce i dobar deo mene zatitraše,
prođoše neki trnci kroz mene, zavukoše mi se pod kožu, od malog prsta na levoj nozi,
pa sve do temena i punom brzinom nazad, tako se oni jure po meni,
a njena bela koža… sve sjajnija.
Dama se okreće ka meni, ja iskolačio oči i zinuo kao som i dok dlanom o dlan,
njena haljinica zajedno sa njom, nestaje u nekoj laganoj izmaglici.
Preko puta, nalazi se kuća, kroz čiji blago osvetljeni prozor mlečnom mesečinom,
vidim obrise neke žene, koja se svlači i bestidno me gleda,
njen lik momentalno nestaje i u sobi nastaje totalni mrak.
Otvaraju se vrata kuće, na vratima nežna ženska ruka, koja me zove, koja me mami da uđem.
Kao omađijan stupam unutra i vidim jako osvetljeno nago telo mlade žene, u totalnom mraku kuće,
njeno telo svetli, samo je njen lik u senci, za mene nevidljiv,
žena me uzima za ruku i bez i jedne reči vodi do postelje na spratu kuće,
do sprata nema ni stepenica, ni merdevina.
Hodam kao kroz vodu, kroz blato, noge mi teške, od betona, u sekundi postajem lak kao pero,
lebdim po sobi, od poda, do plafona, ostajem bez vazdušnog oslonca i pikiram na krevet od sedefa,
prekriven svilom, somotom i kašmirom.
Uzimam je, ljubim, od ušnih školjki, do prstića na nogama, svaki delić njenog tela,
ona se uvija i uzdiše prvo polako, pa sve brže, u nekom ludom ritmu, to ludilo obuzima i mene,
okreće se krevet oko nas, okrećemo se mi oko kreveta, okrećemo se jedno oko drugog,
padamo ponovo na krevet, počinjemo divlji seks, od koga sve vri, kipi, padaju delići plafona,
zidovi se uvijaju i trče kroz sobu, zamenjujući mesta jedan drugom, prozori se otvaraju i zatvaraju,
po nekom našem ludom ritmu, tepih se okrenuo naopako smeje se i simulira onaniju,
okrenem se ka njemu da mu zavrnem šiju, na mene si naš'o da šiljiš, mamu li ti jeb..
sad ću da te zapalim i upali se…
upali se krevet u kome smo se žestoko voleli, sa svih strana plamen, ne možemo da siđemo sa kreveta,
gori moja neznanka, gorim ja, pokušavajući da nas spasim, izgore moja draga.
Dižem se iz kreveta, otvaram oči, vatre nigde, ni od korova, a moj jadni krevet razbucan,
posteljina pocepana i vlažna, od znoja, ili od… jbm li ga čega, a ja mokar do gole kože, sa njim u levoj ruci i lavorom punim vode u desnoj.
Valjda sam poš’o da gasim požar?
jbm li ga.