AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.846
kad chovek pochne da misli o porodici i svemu...iiii i shta on uradi?...dodje na dom i porodicu i krene da otvara teeemeee (: ...ole...zezam se nego sve mi neshto pada na pamet...e jesu li vas bili kad ste bili klinci?...mislim roditelji ili staratelji...ono za shta su vas bili i slichno...kako su vas kazhnjavali?....mene je keva shto se setjam 2 put bila...jednom kad sam bio bash klinac pa nisam se javio od 7 do 21h tad je bash shiznula i sve...i jednom pre 7 godina...e tad sam zapalio cigaru pred zgradom a samo par sati pre toga sam joj obetjao da netju vishe da pushim...a cela godina je bila fuc.ked up pa jadna zhena prsla i ishamarala me pred drugarima...dobro nije me sad odvalila il neshto...mozhda 4-5 komada...onako od sebe (: ..tjale me shto se setjam 3-4 nisam siguran...zadnji je bio u 8mom osnovne...tad sam neshto zaglibio tipaaa...na tromesechju nekih 7 kecheva i hrpa izostanaka a oni nisu znali...a godina bila stresna (: ...u je oduzhio sam pisanje teme...ostatje neshvatjena i neprihvatjena...postavim neke smernice i nikako ih se ne pridrzavam ...koja sam slina...