valentino

tijana87:
Trebao bi malo vise da poostujes crkvu i svece. Pa valjda bi prvo slavila nesto sto je moje, pa tek onda tudje. :idea:

a zasto bih to "trebao" postovati? mani me ... ako ti se vise svidja slavi trifuna al drugima ne govori sta bi trebali da rade vazi?

srecom pa nismo u srednjem veku pa svako moze da bira sta hoce

I sta vise reci oni koji su srecno zaljubljeni slavice taj 14.02 iako ce im proteci kao svaki dan , a oni koji su nesrecno ili nisu uopste zaljubljeni pravice se da im je taj dan upravo kao i svaki drugi :shock: :!: :?:

majuska:
I sta vise reci oni koji su srecno zaljubljeni slavice taj 14.02 iako ce im proteci kao svaki dan , a oni koji su nesrecno ili nisu uopste zaljubljeni pravice se da im je taj dan upravo kao i svaki drugi :shock: :!: :?:

I tako kazes..... zaljubljenima dan da protice kao svaki drugi...a ovima koji to nisu, oni najbolje da se prave, jer za njih to nikako ne moze da bude dan kao svaki drugi....

Ja cu da se pravim kao da ovo nikad nisam procitala....

Ali smajliji mi se dopadaju i idu nekako, bas cu da ih zadrzim
:shock: :!: :?:

Dan zaljubljenih je lep praznik... jer ljubav je lepa... Ali ako razmislite, doci cete do zakljucka da je u pitanju obicno pomodarstvo. Pravoslavci do pre par godina nisu ni znali da postoji Dan zaljubljenih, a kamoli ga slavili. Uzmite u obzir da ni u npr. Hrvatskoj se nije znalo, do pre par godina, i to tvrdim zato sto znam, za taj praznik, nisu se slale cestitke... a oni su katolici. Znaci, lepo je slaviti ljubav, ali.... :arrow:
I lepo je slati i primati cestitke, kao i ljubavne izjave i plisane medvedice s natpisima ,,kiss me'', ,,be mine'' itd. ali da li to cinimo samo da bi bili u korak s Amerima??? Englezima??? Nemcima??? A sta je s Grcima, Rusima, Bugarima? Da li je neko mozda cuo da je Dan zaljubljenih i njihov praznik, koji i kod njih ima tradiciju? Ne bih bas rekla... :roll:

pa otishao bih ja kod nje kuci da smem :)
ono, pojavim se na vratima i predstavim se, kazem sta sam joj, ima matorci da joj se shlogiraju :D
sta ces ....... :cry:
al dobro, telepatski smo sada zajedno, ja sam duhom u dalekom beogradu ...... :roll: :D
kao i svaki dan.

Izvini sto sam indiskretna, a koliko ste dugo vas dvoje zajedno? Pa nije ona vise mala da roditelji misle da ona nema pored sebe onog NEKOG... osim ako nisu iz srednjeg veka... a sve je moguce :lol:

nisam odgovorio da smo zajedno 46 dana :roll:
a to "hmmm" znaci da ne znam kakvi su joj matorci. naravno da bi na kraju prihvatili mene, al po njenoj prichi u pochetku bi bilo malo chupavo :D

Back