Dan zaljubljenih stize?Pa....da li ste srecno ili nesrecno zaljubljeni,da li ste vec nesto isplanirali,something romantic?? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Courtney:U obzir dolazi sam Love&Gothic vece u KST,ali i to tesko,ne zelim da se bedacim gledajuci zaljubljene gothicare...![]()
8)
Marinica:Dan zaljubljenih stize?Pa....da li ste srecno ili nesrecno zaljubljeni,da li ste vec nesto isplanirali,something romantic??![]()
Alexandra9:Marinica:Dan zaljubljenih stize?Pa....da li ste srecno ili nesrecno zaljubljeni,da li ste vec nesto isplanirali,something romantic??![]()
... ma e8es dan zaljubljenih... Treba svaki dan da bude taj...
Keeper is the best!Moguce je da ste ljubomorni,a da toga niste ni svesni,ma bolje da ja ne krenem da filozofiram,ali da svaki dan treba da bude dan zaljubljenih tu ste upravu potpuno....opet ovaj je kao poseban :wink:Keeper:shta vi imate protiv dana zaljubljenihops:
ops:
ops:
kao ne svidjaju vam se ti praznici kao patetichni su a svi slavite one nove godine, najpatetichniji praznik ikad izmishljen. c c c
a ovo je lep praznik .........ops:
ma to vi jer vam je krivo![]()
Marinica:Keeper is the best!Moguce je da ste ljubomorni,a da toga niste ni svesni,ma bolje da ja ne krenem da filozofiram,ali da svaki dan treba da bude dan zaljubljenih tu ste upravu potpuno....opet ovaj je kao poseban :wink:
Marinica:Keeper is the best!Moguce je da ste ljubomorni,a da toga niste ni svesni,ma bolje da ja ne krenem da filozofiram,ali da svaki dan treba da bude dan zaljubljenih tu ste upravu potpuno....opet ovaj je kao poseban :wink:Keeper:shta vi imate protiv dana zaljubljenihops:
ops:
ops:
kao ne svidjaju vam se ti praznici kao patetichni su a svi slavite one nove godine, najpatetichniji praznik ikad izmishljen. c c c
a ovo je lep praznik .........ops:
ma to vi jer vam je krivo![]()
nanulina:Dobro si to rekla... KAO poseban...
Stoji da je i Nova godina u neku ruku bezveze...Ali tad bar znas sta slavis... Ja nikako da shvatim zasto bas 14.februar i uopste taj praznik nema ni istoriju,kod nas ni tradiciju ... A cela tema praznika je bas nekako intimna... Zasto meni neko da odredjuje dan kad cu ja mom decku da kupujem poklon i da gugucem koliko sam zaljubljena u njega? I ti pokloni su toliko roze, bezlicni, i kupljeni samo zato sto trebaju da budu kupljeni... Zar nije romanticnije da vam neko kupi nesto sto vam se zapravo svidja i ima nekog smisla na neki dan, specijalan samo za vas dvoje? Ili jednostavno vas iznenadi nekog bilo kog dana?
Skroz je sablonski, prenaglasen i nepotreban!
Ma Valentine's *****. End of story.:?
nanulina:Za NY sam rekla da i nije nesto posebno... ali kraj jedne godine je nekako logican trenutak da pogledas sta si dobro radio u toj godini,a sta zelis u sledecoj...znas ono NY resolutions... ako ne zelis ne moras...ali mogu da shvatim zasto vecina ljudi to radi...
A sto se tice Dana Zaljubljenih... sve sto mozes da uradis, da kazes,da poklonis14.feb, mozes i 15. i 18. i u petak 13,uopste kad je najbolje vreme za tvoju vezu, za tvoju devojku,a to je toliko individualno.... Inace,pokloni se u 99% slucajeva kupuju u poslednji cas samo zato sto tako treba... A meni je nekako glupo da se sva ta trebanja i moranja mesaju u takve intimne stvari...
Uostalom,ako ti je toliko stalo do 14. februara, ti ga slavi, ne branim.... Mada sam sigurna da nije tako naznacen velikim ruzicastim slovima,sve sto bi uradio tog dana,uradio bih i nekog drugog... Jedino sto ja pokusavam da kazem je da su velika ruzicasta slova nepotrebna i da nekima, meni naprimer,mogu da smetaju...
nanulina:Istorija je zanimljiva u svakom slucaju, ali, daj, slavimo praznik posvecen bogovima u koje cak vise ni ne verujemo i to za razliku od ostalih praznika koje kako-tako smisleno slavimo , ovaj nije imao nigde,pa ni kod nas, nikakav kontinuitet....
A i kad si zaljubljen i kad nekom to hoces da kazes i pokazes, uradices to na svoj nacin,kada naidje pravi trenutak, neshvatljivo je da ti treba neki praznik da te na to podseca, bez obzira na to sta je neko nekad negde uradio...
I je8ote kad si zaljubljen imas utisak kao da je svaki dan tvoj, bez obzira da li ga je neko nekad odredio ili nije, ili whatever i sto rece ovde neko, svaki dan treba da je taj..
No dobro, patetican dan za pateticne ljude...![]()
P.S. Nista meni ovde ne smeta,niti ikom ista zabranjujem, vec samo iznosim svoje misljenje,koje opet nikom ne moze da smeta....
Keeper:nanulina:Istorija je zanimljiva u svakom slucaju, ali, daj, slavimo praznik posvecen bogovima u koje cak vise ni ne verujemo i to za razliku od ostalih praznika koje kako-tako smisleno slavimo , ovaj nije imao nigde,pa ni kod nas, nikakav kontinuitet....
A i kad si zaljubljen i kad nekom to hoces da kazes i pokazes, uradices to na svoj nacin,kada naidje pravi trenutak, neshvatljivo je da ti treba neki praznik da te na to podseca, bez obzira na to sta je neko nekad negde uradio...
I je8ote kad si zaljubljen imas utisak kao da je svaki dan tvoj, bez obzira da li ga je neko nekad odredio ili nije, ili whatever i sto rece ovde neko, svaki dan treba da je taj..
No dobro, patetican dan za pateticne ljude...![]()
P.S. Nista meni ovde ne smeta,niti ikom ista zabranjujem, vec samo iznosim svoje misljenje,koje opet nikom ne moze da smeta....
e kad je neko tvrdoglav onda stvarno ...![]()
patetican dan za pateticne ljude ....... ehnm![]()
ajd slusaj ovako:
dan zaljubljenih ne sluzi da bi ti tad poklonio dragoj/dragom poklon i izlio svu ljubav, to je jednostavno datum kada zaljubljeni imaju dan koji je posvecen njima.
jel to jasno?
ti onda imas nesto i protiv osmog marta, posto, po tvom mehanizmu razmisljanja, lako zakljucujem da bi bila protiv tog dana jer bi on znacio da jedino tad na zene treba obracati paznju i poklanjati inm cvece.
naravno da zaljubljenima svaki dan treba da prodje u poklonima, paznji i ljubavlju (pod poklonimna ne podrazumevam samo materijalne) ....... ali jos jednom ponavljam, dan zaljubljenih je dan posvecen zajubljenima, i to je mnogo lepo i ljudski, i to ne mogu promeniti nikakva dezurna zakerala i blebetala.
u redu?
mislim, nekima treba crtati.
nanulina:Onima koji su zaljubljeni nije potreban dan koji je neko negde odredio za njih... Svaki dan je njihov,ako to zele... I po meni, sto je prirodniji, iskreniji i manje nakindjuren, to je i lepsi i romanticniji... Besmisleno je izdvajati neki 14.februar... Sta probudis se ujutru, pogledas se u ogledalo i kazes sebi"Danas je 14.februar,dan zaljubljenih;ja sam zaljubljen,danasnji dan je posvecen meni,juuupiiii;e i da, danas moram da budem posebno dobar i pazljiv prema svojoj devojci" i kao osecas se posebno i bolje.
----> josh jednom ti ponavljam ali ovaj put sa uvecanim slovima posto ili ne vidis dobro ili neces da vidis: DAN ZALJUBLJENIH NIJE KOJI SLUZI DA ZALJUBLJENI POKLANJAJU POKLONCHICE I IZLIVAJU OSECANJA, TO JE DATUM KOJIM SE OBELEZAVA LJUBAV.naravno da zaljubljenom nije potreban datum kad ce da izrazava ljubav, on bi to trebao da chini svaki dan, ali ovo je jedan datum kojim se sve to obelezava. Jel ti sad jasno? naravno da nije. zatucanost je najteza bolest.
Meni je svaki dan takav, nije potreban nikakav unapred propisani,zacrtani i utvrdjeni.... ne znam sta tu vise ima da se objasnjava?
----> nema vise nista, sve sam ti rekao, samno jos ostaje da ti to strpas u glavu.
A sto se tice 8.matra donekle on moze da se pogresno protumaci, zato sto muskarci nemaju dan posvecen njima, pa samim tim se unapred negira ravnopravnost (koliko puta moze da se cuje nesto kao "Zene imaju 8.mart,a ostalih 364 dana su posvecena muskarcima"),ali ja ga shvatam drukcije jer buduci da su muskarci vekovima unizivali zene,a to relativno i nije bilo tako davno,(a obrnuto nije bilo jos od praistorije) 8.mart moze da se shvati kao jedan poseban dan kad svaki muskarac treba da se opomene i podseti proslosti, da je to bilo lose i da prema zenama treba postupati sa ljubavlju i paznjom,kao ravnopravnim osobama... I taj dan ima svoj smisao i znacaj...
---> ima znacaj zato sto su muskarci unizavali zene i sad treba da se kaju? bezveze.
S druge strane,ako zaljubljenom paru treba dan koji ce da im sluzi da se podsete koliko treba da budu pazljivi jedni prema drugima,onda oni i nisu iskreno zaljubljeni...Da jesu, uvek bi bili maksimalno posveceni i pazljivi....
----> ne znam ni za jedan par koji je zaljubljen samo za dan zaljubljenih. pricas o necemu sto ne postoji.
Jedino u cemu izgleda mozemo da se slozimo je da se ne slazemo.
Budi manje tvrdoglav i idi spavaj.
-----> upravo sam krenuo. a sto se tvrdoglavosti tice, kao sto vidis, ostajem u ovome. mozda se sutra nadje neko da ti lepo objasni ovo sta ja pricam.
nanulina:Znas sta? Ne sumnjam da ce sutra biti najmanje miliom postova koji su za dan zaljubljenosti... Tako da ces verovatno, ti da pobedis,a ja cu da ponesem titulu Miss zatucanosti,ako se o tome radi. Dakle, ako je to svrha, moje cestitke, unapred.![]()
Mnogima se svidja ono sitno razmenjivanje poklona, sablonske porukice, izlazenje na mesta ukrasena srculencima,pa posle prepricavanje... Jer, cast izuzecima, ali na to se danas svodi Dan zaljubljenih... I meni to ponekad ume da smeta, jer to nikad ne moze biti dostojno slavljenju ljubavi...
------> pa mislim da je vrlo bezveze da mrzis dan zaljubljenih zato sto ga drugi upropascavaju. ljudi su takvi - trivijalizuju. mislis da ja volim kad me na taj dan npr. novine i televizija zatrpaju ponudama i melodijicama, slicicama, ovim i onim? ... naravno da mi je glupo. razlog vise da probam dati smisla tom prazniku, a ne da ga obezvredjujem.
I upravo, kako se meni cini, nasa glavna razlika je shvatanje same ljubavi(o cemu je tvoja tema koja mi se usput mnogo svidja,ali za koju sam jednostavno sad previse umorna)... Ako bi Dan zaljubljenih nekad mogao da bude isto sto i Dan ljubavi (po meni, ovako kako se sad masovno proslavlja, bljutavo, ustogljeno i izlizano,nikako ne moze da se poistoveti), opet bih bila misljenja da ne moze da se izabere jedan dan na kalendaru,zaokruzi i oznaci kao Dan ljubavi... Mnoge stvari mogu(Dan zena, Nova godina, Borba protiv AIDS-a).... Ali ja nekako verujem da ljubav sve to prozima i prevazilazi, jednostavno je iznad toga...Ali o tome,na tvojoj temi...
-----> vrlo lepo. nadam se da ce bar neko uciniti nesto konstruktivno na mojoj temi ... cekam :wink:
P.S. Zatucani ljudi su ljudi koji ne umeju da cene tudja misljenjaRecnik sinonima
---> mada ja tako nazivam one koji nece ni da poslusaju ono sto ja pricam. ali isto je, ne cene.
P.P.S. Bezveze - nije argument :wink: