Vakcinisano više od 90 odsto zaposlenih u federalnim institucijama SAD

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
82.921
Politika Online

Vakcinisano više od 90 odsto zaposlenih u federalnim institucijama SAD​

22. 11. 2021. 17:23
Vakcinisano više od 90 odsto zaposlenih u federalnim institucijama SAD

(Фото АП - Г.Х.)

VAŠINGTON - Više od 90 odsto zaposlenih u federalnim američkim institucijama primilo je najmanje jednu dozu vakcine protiv korona virusa do današnjeg isteka roka koji je odredio predsednik SAD Džozef Bajden.
Bajden je u septembru najavio da će svi radnici saveznih institucija morati da budu vakcinisani, osim ako ne obezbede izuzeće iz zdravstvenih ili verskih razloga.
Neimenovani američki zvaničnik je rekao da je ubedljiva većina zaposlenih potpuno vakcinisana, a da manji broj njih ima potvrde o izuzeću od vakcinacije, koje su ili odobrene ili su u procesu potvrde.
Zaposleni koji odbiju da se podvrgnu vakcinaciji ulaze u proces koji može da bude završen otkazom ako ne prime vakcinu ili ne obezbede potvrdu o izuzeću.
Rok koji je danas istekao veliki je test Bajdenovog nastojanja da primora ljude širom zemlje da se vakcinišu, javlja AP a prenosi Beta.
Uz pravilo koje obuhvata zaposlene u saveznim organima, Bajdenova administracija nastoji da primora i velike kompanije da uvedu obaveznu vakcinaciju ili testiranje na korona virus za dolazak na posao.

izvor vesti: stisni ovde

Svi su prodavci magle u tome je poenta.
pa što narod glasa?
ajd razumem ove što su u istu firmu
naravno če da glasaju za sebe
ali što narod glasa?

narod omogućio svakom da posle izbora stekne milione
a taj isti narod neće dobije penziju zbog onih dešavanja po državu pa fali staž

jel to zahvalnost?
jel to lepo?

pa što narod glasa?
ajd razumem ove što su u istu firmu
naravno če da glasaju za sebe
ali što narod glasa?

narod omogućio svakom da posle izbora stekne milione
a taj isti narod neće dobije penziju zbog onih dešavanja po državu pa fali staž

jel to zahvalnost?
jel to lepo?
Ni narod vise ne glasa ,sve manje i manje ,tako je uredjeno da odbiju ljude od glasanja po sistemu samo gori moze da dodje od ovih…samo ti koji su u stranci moraju zato sto su ucenjeni zbog posla i ko zna cega .

Ni narod vise ne glasa ,sve manje i manje ,tako je uredjeno da odbiju ljude od glasanja po sistemu samo gori moze da dodje od ovih…samo ti koji su u stranci moraju zato sto su ucenjeni zbog posla i ko zna cega .
i takav/takva da "brine o narodu"?
pa to ni rodjenu familiju ne može da smisli
samoljubivi sebični baksuzi

Treba izaci na glasanje i ako nema za koga precrtati listic ,ali je vazno izaci ,jer ako se ne izadje jos vise se manipuise i krade.
da, ali nevažeći listići onda idu partiji sa najviše glasova u tom momentu

recimo dve stranke, svakoj fali par hiljada glasova za preko 50% izlaznosti...
e tada se dodeljuju nevažeći listići

a šta bi se stvarno desilo da uopšte ne bude 50%?
za sada je praksa pokazala da naprže glup narod za drugi krug "ako ne pobede ovi pobesiće oni, hajde brzo"

šta bre brzo?
koga?

penzija će mi bude 14.600 već sad znam
vodile se nacionalne i privatizacione politike
šta ja imam od toga?
da izbijem oči a radili šta su hteli, kad su hteli i koliko su hteli

pa još je Radoje Domanović pisao da ti "panduri odrede za koga da glasaš"
Ima i toga ,meni licno ne moze niko da odredi da li cu da glasam ili ne ,za koga …
Vazan je akcenat na ono sto sam rekao ,da odbijaju ljude namerno ..
Najgore je uljuljkivanje …ma gde ce da glasamo ima da dodju jos gori …sve gori od goreg .

Ima i toga ,meni licno ne moze niko da odredi da li cu da glasam ili ne ,za koga …
Vazan je akcenat na ono sto sam rekao ,da odbijaju ljude namerno ..
Najgore je uljuljkivanje …ma gde ce da glasamo ima da dodju jos gori …sve gori od goreg .
teoretski to bi značilo da nikome ne dozvoljavaš da se "ugnezdi u sisten kadrovski više godina" medjutim to je školska priča

praktično sa ucenjenima se sve može
možeš da fingiraš vlast tako što ćeš u kriminalu ogrezlog naterati da izmrcvari "glasačko telo", šatro sve cool na početku a onda tzv. "skandali" koji "dokazuju labilnost te osobe" pa se onda "ipak" ne glada za njega.

Offlajn omoguće mu neku tezgu za "dobro delo"

Back