Vakcinisanje zdravstvenih radnika

zaraziće se oni koji nisu već imuni. A koliki je to procenat populacije ćemo već da vidimo.

Neki dan jedan prijatelj vadio krv i našli mu antitela a on nije imao nikakvih problema u zadnjih nekoliko godina niti je svestan da je u nekom trenutku imao virus korone u sebi.

Ova vest može da bude dobar podstrekač da se ljudi vakcinišu ako misle da će to da ublaži simptome.
Izmedju ostalog, antitela nisu jedini faktor odbrane organizma, niti presudni.

Po meni vakcinacija zdravstvenih radnika nije upitna - mislim da posle korone neće ni postojati zdravstvo tj biće dostupno samo bogatima. Treći svetski biološki rat. Bez ispaljenog metka eliminisati veliki broj čovečanstva. Glupe i siromašne će brzo obrisati zato se ide sa raznim sojevima korone. Vakcine doktiraju smer bolesti po kontinentima. Savršeno!

Po meni vakcinacija zdravstvenih radnika nije upitna - mislim da posle korone neće ni postojati zdravstvo tj biće dostupno samo bogatima. Treći svetski biološki rat. Bez ispaljenog metka eliminisati veliki broj čovečanstva. Glupe i siromašne će brzo obrisati zato se ide sa raznim sojevima korone. Vakcine doktiraju smer bolesti po kontinentima. Savršeno!
Pa da. Bas sam juce citala o situaciji u podsaharskoj africi, oni su uspeli da nabave svega oko 2% vakcina za stanovnistvo, u zapadnim zemljama nalagerovali vakcine koje ljudi nece, ne daju ih ni africi, tamo se razvijaju novi sojevi, a svetski bogatasi grade utocista od klimatskih promema na novom zelandu. Svet je otisao u q

Po meni vakcinacija zdravstvenih radnika nije upitna - mislim da posle korone neće ni postojati zdravstvo tj biće dostupno samo bogatima. Treći svetski biološki rat. Bez ispaljenog metka eliminisati veliki broj čovečanstva.
Gluposti!. Niko tebe ništa neće da pita. :D
Zdravstvo će uvek postojati. Većina zdravstvenih radnika će biti vakcinisana. U to budi siguran!
Svi ljudi , koje ubuduće vidiš u domu zdravlja, biće vakcinisani. Ako ne želiš da se družiš sa njima, imaš i privatni sektor. Em im plaćaš, em su i oni vakcinisani.

Poslednja izmena:
Ma kakvi znaš kako je bilo u doba kraljevine, bogati se bogate i uživaju a sirotinja crkava od boleština i gladi. Zato insistiraju da vakcinišu doktore. Kroz par godina biće eto nema osoblja nestašica, lečite se sami :mrgreen:

Pazi doktori neće da se bodu tu ti je JASNO kakav je tozdravstveni kriminal unazad godinama! Ubice!

Poslednja izmena:

Back