Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Знаш ти добро да то нема везе са вакцином, већ режимом који није желео да доноси строге мере које су постојале скоро свуда у свету.
MI SE NISMO RAZUMELI: NAS REZIM JE BOLJE URADIO OD HRVATSKOG, IMA NAS DUPLO VISE, I DUPLO VISE ODBOLOVALO, ALI NAS NIJE DUPLO VISE UMRLO! -ZATO SAM TE PITAO, DA LI DA ZAHVALIMO VAKCINAMA? ALI ONE SU TEK POSLE DOSLE, NJIHOVE REZULTATE VIDIMO TEK OD JUCE 24. APRILA, tj tek treba da vidimo.
Је л проблем тих 15 минута, пола сата или сат да носиш маску, кад је аутобус пун.
Nije problem.
PROBLEM JE REPRESIJA NA OTVORENOM, I ONDA PREBACIVANJE KRIVICE NA NAROD
JEL STE HVALILI AZIJATE DA SU DISCIPLINOVANI? pa kako u japanu opet rastu slucajevi?

Poslednja izmena:
Ljudi ne shvataju koliko ekonomija nayebava jer je za sada sve OK,
ne rade, imaju internet, TV ih zabavlja, dobijaju neke pare, ali te
pare ne padaju s neba.
Нема баш изравне незе с вакцинама, али сад ме подсјети како се овај наш телетабис хвалио како имамо значајан вишак у буџету. Онако с поносом, као баја, еј људи, имамо значајан вишак у буџету! Нити ме занима економија, нити се у њу разумијем, али побогу... па елементарна ствар је да се буџет одрежује тако што се с једне стране узима (порези, таксе и разна друга давања) да би се с друге стране то пренијело на прецитно одређена буџетска давања. Колико треба имати ганглијалних накупина под фризуром па схватити да „значајан вишак” у буџету заправо значи да нам је узето значајно више пара него што је било потребно? Јбг, кад царује ријалити, онда и вушак у буџету испадне успијех...

Што се тиче себичности, егоизма и саможивости, антиваксере апсолутно не занимају други људи, да ли ће они проћи пакао короне, остати инвалиди или умрети, гледају само своје дупе. Што се тиче економије или верују Вучићу или желе да се и ова економија на стакленим ногама уруши до краја, дакле као што желе зло људима, желе зло и економији.
Дало би се поразмислити да ли је себичнији онај који неће да се шприца па макар то могло нанијети неку штету другима или онај који би да шприца друге како би заштитио себе.

Упоређивао сам Израел, ВБ, Србију и Хрватску. Прве две државе имају и вакцине и мере, Србија има само вакцине, а Хрватска има само мере.

Јуче број заражених
Croatia+2,535
Serbia +2,068
UK +2,061
Israel+82
https://www.worldometers.info/coronavirus/

Aпсолутни успех Израела, јер су спровели брзу вакцинацију са мерама, врло добар успех ВБ, јер њих има скоро 70 милиона, солидан успех Србије, пошто имамо проблем са неувођењем ригорознијих мера и не поштовањем основним мера, а вакцинасан је солидан број људи, али су нас престигли Мађари, а ускоро ће и остали.

(Na stranu sad friziranje rezultata globalno i lokalno...)
Nego...
Vikend nije relevantan jer se vikendom testira manji broj i uvek je brojka za par desetina i stotina manja...

Isto tako sad nastjpa toplije vreme tako da samo po sebi bi bivalo manje...

A i ako Izraelu sad treba manja brojka oni ce je upisati kakvomgod zele...kao sto su je pisali vecom kad je to trebalo...i ne samo oni...

...

Дало би се поразмислити да ли је себичнији онај који неће да се шприца па макар то могло нанијети неку штету другима или онај који би да шприца друге како би заштитио себе.
Ова друга опција не постоји.

PROBLEM JE REPRESIJA NA OTVORENOM, I ONDA PREBACIVANJE KRIVICE NA NAROD
JEL STE HVALILI AZIJATE DA SU DISCIPLINOVANI? pa kako u japanu opet rastu slucajevi?
Не постоји репресија на отвореном, да живиш на западу или неком другом делу света, видео би ту репресију.
Теби је једина репресија што ти није радила кафана неко време.

Азијати су широк појам, и ми смо Европљани, па се разликујемо од рецимо Данаца.

Uostalom ako smo vec imali xy slucajeva da se osobe zaraze posle revakcine...ko kaze da nas nevakcinisane ne ugrozavaju upravo vakcinisani ?!

Srbija je tu posebna prica jer nas bodu sa 4 vakcine...
Ko nam garantuje da se od tog prisutnog miksa raznoraznih vax tehnologija ne razvije neki srpski soj ?!

Znaci kad na Sajmu odlede Fajzera, pa promuckaju Kineza, pa kazačoknu Sputnika i pljunu krdzavu AstraZeku...

To se nigde u svetu ne desava trenutno...samo kod nas sveopsti koktel tehnologija i spricanja istim na jednom te istom mestu...

...

A i ako Izraelu sad treba manja brojka oni ce je upisati kakvomgod zele...kao sto su je pisali vecom kad je to trebalo...i ne samo oni...

...
Да, све је намештено, а код нас су људи плаћени да глуме ковид болеснике и да 5 сати стоје на ветру и снегу испред ковид амбуланте, а онда су додатно плаћени да глуме болеснике по болницама, како би тебе натерали да се присилно вакцинишеш.

Сећаш се када су нашег домаћег Јеврејина Ђорђа Давида напале његове колеге да је лажирао ковид и да је плаћен за то, па када су и те колеге закачиле вирус, онда им он послао поруку ''колико сте добили пара ?''.

Да, све је намештено, а код нас су људи плаћени да глуме ковид болеснике и да 5 сати стоје на ветру и снегу испред ковид амбуланте, а онда су додатно плаћени да глуме болеснике по болницама, како би тебе натерали да се присилно вакцинишеш.

Сећаш се када су нашег домаћег Јеврејина Ђорђа Давида напале његове колеге да је лажирао ковид и да је плаћен за то, па када су и те колеге закачиле вирус, онда им он послао поруку ''колико сте добили пара ?''.

Ja ne negiram prisustvo virusa u vidu kreiranog BIOLOSKOG ORUZJA KORONA...

Ja samo kazem da se na osnovu tog pustenog oruzja ...kreira pozadinska agenda...koju cesto prati propaganda koja bas i ne odgovara istini...

...

Uostalom ako smo vec imali xy slucajeva da se osobe zaraze posle revakcine...ko kaze da nas nevakcinisane ne ugrozavaju upravo vakcinisani ?!

Ko nam garantuje da se od tog prisutnog miksa raznoraznih vax tehnologija ne razvije neki srpski soj ?!

Znaci kad na Sajmu odlede Fajzera, pa promuckaju Kineza, pa kazačoknu Sputnika i pljunu krdzavu AstraZeku...

To se nigde u svetu ne desava trenutno...samo kod nas sveopsti koktel tehnologija i spricanja istim na jednom te istom mestu...

...
Нема ту xy случајева, то је ваша антиваксерска пропаганда.
Ја знам за два случајева из моје околине, једна особа је после кинеске ревакцине, а друга после 2-3 дана од прве дозе такође кинеска.
Овој првој је кинеска помогла да прође са најлакшим симптомима, а ова друга се заразила пре вакцинације, али има право да сумња, ако је тако лакше.
Чак ни смртност није велика, јер такође знам само за три особе које су умрле.

Али свако ко је заражен је невакцинисан, у 99,99 %.

Не постоји репресија на отвореном, да живиш на западу или неком другом делу света, видео би ту репресију.
Теби је једина репресија што ти није радила кафана неко време.
pa zivim samo ne na zapadnom zapadu u kali pa da mi prete mlaznim avionima nac. garda
represija je samo prema politickim protivnicima, kada je skup sns ili ovde blm onda nema korone

kada ovde kafance liberali i demorats ili u srbiji naprdnjaci, onda nema represije, nego ima bahanalija

Ja ne negiram prisustvo virusa u vidu kreiranog BIOLOSKOG ORUZJA KORONA...

Ja samo kazem da se na osnovu tog pustenog oruzja ...kreira pozadinska agenda...koju cesto prati propaganda koja bas i ne odgovara istini...

...
То нико не зна да ли је биолошко оружје или је настало природним путем. Али пошто ти знаш шта стоји иза тога, ајде објасни свима, да знамо шта нас чека ???
Само немој да причаш о заради на вакцинама које коштају од 2-10 евра, а целокупна економија која је милионима пута већа од тих фармако компанија трпи невиђене губитке.

...
Аха, значи вирус шире вакцине и такође вакцине стварају нове сојеве вируса. А вакцинисани и ако виде да сви редом умиру или се тешко разбољевају од вакцине, они и даље иду да се вакцинишу и још притом и ревакцинишу.
Па пре бих рекао да то важи за вас, без обзира што видите да сви обољевају и умиру, ви и даље верујете у природни имунитет и антимаска и антидистанца став.
Само се питам како то 99.99% вакцинисаних су остали нетакнути, а међу зараженим и умрлим је 99.99% невакцинисаних.

Нема ту xy случајева, то је ваша антиваксерска пропаганда.
Ја знам за два случајева из моје околине, једна особа је после кинеске ревакцине, а друга после 2-3 дана од прве дозе такође кинеска.
Овој првој је кинеска помогла да прође са најлакшим симптомима, а ова друга се заразила пре вакцинације, али има право да сумња, ако је тако лакше.
Чак ни смртност није велика, јер такође знам само за три особе које су умрле.

Али свако ко је заражен је невакцинисан, у 99,99 %.

Ajmo redom ponovo...samo kroz javne licnosti da navedemo par slucajeva, jer anonimuse nazalost niko nikad nece ni pomenuti...

1) Preminuli posle vakcine, a i revakcine:

Vlasta, Zafir, Tozovac, Simjonovic - izjavama dokazano, a neki su pomenuli i Balasevica. E da i Princ Filip...

2) Zarazeni posle vakcine, a i revakcine i cak posle isteka finog vremena po istoj...:

Voditeljke i voditelji:
- Irina Vukotic revakcina (mislim da je Kineskom se bocala)
- Jovana Joksimovic Revakcina (Fajzer)
- Zoran Kesic 24 minuta nus pojava cudna...

Politicari:
- Boris Milosevic - Srbin Podpredsednik Hrvatske Vlade (4. Marta Revakcinisan Fajzerom... sad zarazen)

Dakle evo ja ti nabrojah skoro 10 slucajeva...

I to samo na recemo malo statistickom uzorku javnih licnosti...a.sad ti pretpostavi koliko jos ima kako rekoh anonimusa tj obicnog sveta...

...

pa zivim samo ne na zapadnom zapadu u kali pa da mi prete mlaznim avionima nac. garda
represija je samo prema politickim protivnicima, kada je skup sns ili ovde blm onda nema korone

kada ovde kafance liberali i demorats ili u srbiji naprdnjaci, onda nema represije, nego ima bahanalija
Е немој само те демократско-републиканске америчке теорије завере о запрашивању из авиона. То су вас колонисти научили да прљаве фабрике овде по Србији инсталирате да нама трујете ваздух, а да за све окривите неке авионе, како не би морали да одговарате за екоцид над овим народом.
Док прави непријатељ ровари по нашој средини ви измислите непостојећег како би скренули пажњу са правог и јединог проблема.

Е немој само те демократско-републиканске америчке теорије завере о запрашивању из авиона.
ma jok bre, nego oce da tuku neprijateljske linije kovid protesta

REPORT: California National Guard Put Fighter Jet on Alert For ‘Possible Domestic Mission’ to Terrify and Disperse Anti-Lockdown Protesters

The Los Angeles Times reported that according to four sources, in March 2020, the California National Guard was told to put an F-15C fighter jet on alert status – fueled up and ready to go – to frighten citizens protesting Governor Newsom’s Covid lockdown orders.

jel vidis bre koji bolesnik guvernira tamo?
То су вас колонисти научили да прљаве фабрике овде по Србији инсталирате да нама трујете ваздух,

to zahvali kinezima

gambi, mnogo se mi ne razumemo, kao da pricamo razlicite jezike

Ajmo redom ponovo...samo kroz javne licnosti da navedemo par slucajeva, jer anonimuse nazalost niko nikad nece ni pomenuti...

1) Preminuli posle vakcine, a i revakcine:

Vlasta, Zafir, Tozovac, Simjonovic - izjavama dokazano, a neki su pomenuli i Balasevica. E da i Princ Filip...

2) Zarazeni posle vakcine, a i revakcine i cak posle isteka finog vremena po istoj...:

Voditeljke i voditelji:
- Irina Vukotic revakcina (mislim da je Kineskom se bocala)
- Jovana Joksimovic Revakcina (Fajzer)
- Zoran Kesic 24 minuta nus pojava cudna...

Politicari:
- Boris Milosevic - Srbin Podpredsednik Hrvatske Vlade (4. Marta Revakcinisan Fajzerom... sad zarazen)

Dakle evo ja ti nabrojah skoro 10 slucajeva...

I to samo na recemo malo statistickom uzorku javnih licnosti...a.sad ti pretpostavi koliko jos ima kako rekoh anonimusa tj obicnog sveta...

...
Принц Филип, војвода од Единбурга (енгл. Prince Philip, Duke of Edinburgh; рођен као Принц Филип од Грчке и Данске, енгл. Prince Philip of Greece and Denmark; Крф, 10. јун 1921Дворац Виндзор 9. април 2021)[1]
Нажалост вакцина не може да победи смрт човек имао равно 100 година.
Остали такође све у цвету младости.

Али када би медији писали о броју јавних личности које је вакцина спасила, ови твоји би били негде на 32. страни тих новина.

Али најбољи показатељ свега је окружење људи које знаш, а не медији или рекла казала, чуо сам од друга коме је рекла другарица, чија тетка ради у ковид амбулатни да масовно умиру све вакцинисани.

То нико не зна да ли је биолошко оружје или је настало природним путем. Али пошто ти знаш шта стоји иза тога, ајде објасни свима, да знамо шта нас чека ???
Само немој да причаш о заради на вакцинама које коштају од 2-10 евра, а целокупна економија која је милионима пута већа од тих фармако компанија трпи невиђене губитке.

Zarada je tu nebitna...to mozda za nize i srednje slojeve te hijerarhije moci mozda jos nesto i znaci jer se oni tek penju na lestvici moci...kao ovi nasi lokalni pajaci...

Ali za glavne igrace i mracnjake zarada nije bitan faktor jer oni nazalost imaju celu Planetu u rukama tako da im papiri odavno ne znace...

Njima je bitnija MOĆ...kojom pod kontrolu stavljaju jeftino predate ljudske duse...te samim tim zombiraju i trajno porobljavaju covecanstvo.

Jer oni su u losem tripu da su bozanstva...i da im sve mora biti podređeno...do poslednjeg coveka i drustvenog procesa i svake socijalne interakcije...

Bolesnici su u pitanju svakako...

....

Zarada je tu nebitna...to mozda za nize i srednje slojeve te hijerarhije moci mozda jos nesto i znaci jer se oni tek penju na lestvici moci...kao ovi nasi lokalni pajaci...

Ali za glavne igrace i mracnjake zarada nije bitan faktor jer oni nazalost imaju celu Planetu u rukama tako da im papiri odavno ne znace...

Njima je bitnija MOĆ...kojom pod kontrolu stavljaju jeftino predate ljudske duse...te samim tim zombiraju i trajno porobljavaju covecanstvo.

Jer oni su u losem tripu da su bozanstva...i da im sve mora biti podređeno...do poslednjeg coveka i drustvenog procesa i svake socijalne interakcije...

Bolesnici su u pitanju svakako...

....
Добро преведи ти нама шта то конкретно значи, шта ће то бити у том пост-ковид времену или како год ?

Принц Филип, војвода од Единбурга (енгл. Prince Philip, Duke of Edinburgh; рођен као Принц Филип од Грчке и Данске, енгл. Prince Philip of Greece and Denmark; Крф, 10. јун 1921Дворац Виндзор 9. април 2021)[1]
Нажалост вакцина не може да победи смрт човек имао равно 100 година.
Остали такође све у цвету младости.

Али када би медији писали о броју јавних личности које је вакцина спасила, ови твоји би били негде на 32. страни тих новина.

Али најбољи показатељ свега је окружење људи које знаш, а не медији или рекла казала, чуо сам од друга коме је рекла другарица, чија тетка ради у ковид амбулатни да масовно умиру све вакцинисани.

Nda...
To je uvek kliše opravdanje kad preminu posle revakcine...
Eto kao "naziveli se...bili stari...od starosti jbg"
Pa sto isto ne kazete i za ove koji preminu pre vakcine..?!
Hehehe...
Providna mantra...i sto je najgore masa vas je iz nehata mantra...bez trunke sire svesti...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back