jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.790
Jesu i te kako.Mnogi misle da tu nema razlike,ali ima.Rakuten je najbezbedniji i nema reklama.Ima svoj sigurnosni program.viber je rakutem viber, nisu razlicite aplikacije
imas viber plus kao drugu aplikaciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu i te kako.Mnogi misle da tu nema razlike,ali ima.Rakuten je najbezbedniji i nema reklama.Ima svoj sigurnosni program.viber je rakutem viber, nisu razlicite aplikacije
aj mi pokazi da su razlicite aplikacije.Jesu i te kako.Mnogi misle da tu nema razlike,ali ima.Rakuten je najbezbedniji i nema reklama.Ima svoj sigurnosni program.
Imali su ljudi problem sa instalacijom Vibera sa Gugl pleja na telefon,a nije bio Rakuten.aj mi pokazi da su razlicite aplikacije.
daj link za skidanje samo vibera
https://en.wikipedia.org/wiki/Viber

Ma bicu tvrdoglav,nekada, do skora je bio samo Viber,a sada je Rakuten Viber.I poznajem dosta ljudi koji su skinuli aplikacije sa gugl pleja.Ima vise vrsta Vibera.Udji u telefon i u gugl plej i videces da ima vise vrsta.shvati ne budi tvrdoglav
rakuten viber je viber.
nisu odvojeni.. to je ista aplikacija.
Nisu ali zasto negde ima reklama a ovamo ne?viber je rakutem viber, nisu razlicite aplikacije
Nije instalirana,ti gigbajti su "poklon" al' je stvar u tome da se nekako smanjuju.Ali zašto je uopšte instalirana apl koju ne koristiš?
Piše na aplikaciji mobilnog operatera.pitanje 1 - kako znaš da ti skida gigabajte?
Taj "poklon" pise da vazi za Vajber.pitanje 2 - da li ti tu piše koja aplikacija skida gigabajte? (ako ne piše, onda može biti i youtube, fb, ili koja god app je uključena u taj bonus. Ako nemaš Viber onda imaš nešto drugo.....)
To ne razumem zato pitam.ako ti piše da Viber skida a nemaš Viber instaliran, onda je to već malo veća misterija.
Daleko bilo.(mada recimo lako može da se desi da ti samo otvaranje sajta viber.com može da ide od viber GB bonusa)
A da li nekad kotistiš "hotspot", tj. da li se neko veže na net preko tebe? Ima li još neki uređaj koji koristi tvoj net?Piše na aplikaciji mobilnog operatera.
Pogledajte prilog 1487403
Desno je broj "poklonjenih" levo preostalih.
Taj "poklon" pise da vazi za Vajber.
To ne razumem zato pitam.
Daleko bilo.
tako je, nekad je bio viberMa bicu tvrdoglav,nekada, do skora je bio samo Viber,a sada je Rakuten Viber.I poznajem dosta ljudi koji su skinuli aplikacije sa gugl pleja.Ima vise vrsta Vibera.Udji u telefon i u gugl plej i videces da ima vise vrsta.
rakuten nema reklame. tebi samo stizu reklame u vidu poruka od firmi gde si prijavljen i imaju tvoj telefon u bazi.Nisu ali zasto negde ima reklama a ovamo ne?
pa da, skoro su istakli firmu u program, pa se ljudi zbune.Rakuten je vlasnik Vibera već 10 godina.
Ne.A da li nekad kotistiš "hotspot", tj. da li se neko veže na net preko tebe?
Redom sto povezuje sa drugim uredjajima je iskljuceno.Ima li još neki uređaj koji koristi tvoj net?
Koristi sigurne šifre i ne daj ih nikome. To, pretpostavljam, nije tvoj Samsung telefon?
Sta god da sam uradila to se pojavljivalo a onda nisam mogla da se ulogujem na Instagram.Koristi sigurne šifre i ne daj ih nikome.
To nije bila moja lokacija.To, pretpostavljam, nije tvoj Samsung telefon?
Lepo sam ti i odgovorio idi na Google Play,pa ces videti,vise vrsta Vibera.tako je, nekad je bio viber
sad je ribrendovan i postao je rakuten viber.
ja ti lepo dadoh izazov.
nadji mi link za skidanje viibera (bez oznake rakuten)
ono sta si poslao je rakuten vber sto sam ti i pokazao skrinsotom i linkom.
Evo ovaj nije rakuten.tako je, nekad je bio viber
sad je ribrendovan i postao je rakuten viber.
ja ti lepo dadoh izazov.
nadji mi link za skidanje viibera (bez oznake rakuten)
ono sta si poslao je rakuten vber sto sam ti i pokazao skrinsotom i linkom.
Pa govorim,zato sto ljudi instaliraju i te stare4 verzije,koje prave probleme,telefonima,zato sam i naglasio Rakuten,a ti sto ne razumes,ja ti ne mogu pomoci.Za tvrdoglavost,nisam siguran,da sam samo ja i ti nisi daleko.brate to je 18. ica
viber je vec uveliko u 21.8 skoro 22
lepo ti je sizif objasnio.
a i ja ti rekoh. nekad je bio viber sad je rakuten, ne kapiram sto si toliko tvrdoglav.
Izgleda.Sto kazu nasi stari "Udario Tuk,na Luk".isti smo![]()