Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.678
Naime:
Sve se svodi na ponudu i potražnju?
Šta ička ište - nto je i tržište?
Sve se svodi na ponudu i potražnju?
Šta ička ište - nto je i tržište?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojoj valuti plaćaš?Ja to samo zbog prostate praktikujem
*****?Joj što volim kad godina izda,sve poskupi pojeftini...
KriptoU kojoj valuti plaćaš?
Pa radi se na crno, ne plaća se porez, a to je siva ekonomija.Imali sive ekonomije?
Da bi dobio ispuni određene uslove - neke (moralne) vrednosti?
Шта?Ne postoji etička ili moralna osnova za bilo koju vrstu manipulacije nečijim telom, uključujući i vaginalnu manipulaciju. Svaki oblik manipulacije bez saglasnosti lica koje je podvrgnuto manipulaciji predstavlja povredu njegovih prava, telesnog integriteta i autonomije.
Odnos između dvoje ljudi treba da se zasniva na poštovanju i saglasnosti, a nikako na prinudi ili nametanju volje jedne strane drugoj. Seksualni odnosi i aktivnosti, uključujući vaginalnu manipulaciju, treba da se zasnivaju na obostranom pristanku obe strane.
Manipulacija ženskim genitalijama, uključujući i vaginalnu manipulaciju, takođe može biti izraz seksualnog nasilja ili zlostavljanja, što je neprihvatljivo i neetično. Dakle, ne postoji moralni osnov za bilo kakvu manipulaciju telom druge osobe bez njenog pristanka, dakle moje dame man'te se ćorava posla..
Појасни ми ми то мало боље, бро?Ne postoji etička ili moralna osnova za bilo koju vrstu manipulacije nečijim telom, uključujući i vaginalnu manipulaciju. Svaki oblik manipulacije bez saglasnosti lica koje je podvrgnuto manipulaciji predstavlja povredu njegovih prava, telesnog integriteta i autonomije.
Odnos između dvoje ljudi treba da se zasniva na poštovanju i saglasnosti, a nikako na prinudi ili nametanju volje jedne strane drugoj. Seksualni odnosi i aktivnosti, uključujući vaginalnu manipulaciju, treba da se zasnivaju na obostranom pristanku obe strane.
Manipulacija ženskim genitalijama, uključujući i vaginalnu manipulaciju, takođe može biti izraz seksualnog nasilja ili zlostavljanja, što je neprihvatljivo i neetično. Dakle, ne postoji moralni osnov za bilo kakvu manipulaciju telom druge osobe bez njenog pristanka, dakle moje dame man'te se ćorava posla..
U svakome tako CorviA ja?
U meni najgore sile čuče, o čekaju!