Vage javljajte se- mi smo ipak najbolje...

• Začetnik teme Začetnik teme jayme
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LENNYKA:
EVO IZVUKLA SI IZ KONTEXTA I UVREDILA.,,NA PETOJ STRANI SAM OBRAZLOZILA...DRAGO MI JE AKO SE COOL OSCATE,NE POZNAJEM NIKOGA S TOM VAZDUH-VODA KOMBINACIJOM...VAGA-RAK I VAGA-RIBA...ALI ZNAJUCI LJUDE KOJI SU RIBICE I RAKICI PREVISHE IH PUCAJU EMOCIJE,PROSTO SE RASPADAJU BEZ RAZLOGA U SVOM KUKANJU BEZ RAZLOGA.....I TAKO....NE KAZEM DA NEMA IZUZETAKA...ALI....BASH ME ZANIMA DA LI VAS PUCAJU EMOCIJE MNOGO...?BEZ UVREDE MOLIM....JA SAMO DAJEM NEKE KOMENTARE SVOJE A NA TO IMAM PRAVO
Pozdrav LENNYKA i Srecna Nova Vagama u svim kombinacijama i prelivima! Zelim ti da u Novoj upoznas nekog Raka i Ribe, posto si jako komunikativna, sto nije cudo za Vagu/Strelca, i da upoznas neku novu osobinu tih dragih stvorenja. Nije sve u raspadanju i kukanju, zavisi kako se emocije kanalisu: kroz ljubav, rad, stvaralastvo, putovanja, a moze da ostane i nesto suza, vike, jeda, cisto da zabiberi...Ali, hvala ti na opomeni! Nekad umem da se ''razvodnim''.

sublimacija:
Pozdrav LENNYKA i Srecna Nova Vagama u svim kombinacijama i prelivima! Zelim ti da u Novoj upoznas nekog Raka i Ribe, posto si jako komunikativna, sto nije cudo za Vagu/Strelca, i da upoznas neku novu osobinu tih dragih stvorenja. Nije sve u raspadanju i kukanju, zavisi kako se emocije kanalisu: kroz ljubav, rad, stvaralastvo, putovanja, a moze da ostane i nesto suza, vike, jeda, cisto da zabiberi...Ali, hvala ti na opomeni! Nekad umem da se ''razvodnim''.
a ti si sta u horoskopu.....???:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back