VAGA I DEVICA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja mogu opet iz iskustva da ti kazem da je kombinacija savrsena, ja sam devica moj suprug je vaga i savrseno funkcionisemo, on je tako sarmantan i pun humora da me stalno odusevljava, a i sexualni zivot nam je perfektan, uz njega ja pomeram sve okvire i barijere koje postoje u mom mozgu zbog mog postojanog, trezvenog, zemljanog i stabilnog znaka. Pokusaj, mozda i vredi! PUno srece.
 
Ne znam koliko je to dobra kombinacija... Ja sam vaga i nemam bas dobro iskustvo sa devicama kada su veze u pitanju. Mozda to ipak nije nemoguce, ne znam sta kazu zvezde, ali ipak je sve to individualno,tj. zavisi od osobe do osobe... Ali,iz iskustva znam da se po pitanju druzenja, prijateljstva super slazem sa devicama.
 
Iz iskustva mogu ti reći da je konbinacija Vaga-žena i Devica-muškarac jako komplikovana i teška.Da bi se upustio u ovakvu vezu potrebno je mnogo snage, strpljenj i živaca.Ali sve se to isplati jer ljubav u ovakvoj kombinaciji je prava,jaka i što je jako važno, trajna i opstaje bez obzira koliko teške prepreke bile.Moj savet je: skupi hrabrosti i kreni napred,bez obzira na sve za takvu ljubav vredi učiniti i istrpeti sve!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top