Ma ajdete bre... moja prica:
pre nedelju dana poceo da me boli umnjak koji sam popravljao-zatvorio pre 2 meseca, ali izgleda da nisam zalecio nego samo zatvorio (rekla mi je zubarka da nece da valja, ali na moju glupu odgovornost...) i pre nedelju dana poceo da bolucka... ja rekao proci ce, kao svaka rana, automatski

. ali nedelju dana sve vise boli, ali nekako u granicama bola, ono kao uzmem pa ga "iznerviram" i onda boli manje jedan minut i tako par sati zezanja dnevno. A nocu posebno. Nije nista oteklo.
Nocas djavo odneo salu i ja odlucim da ga treba vaditi. Aj na net da se informisem - i horor price ...
Jutros subota , zovem mog zubara - ne javlja se. Zovem mog rezervnog u zgradi - radi od 12. Odem kod ovih u jubc sto mi zatvarala (preko grupovine 500din

, i ne kazem da ne bude zabune - sve najbolje!!! i gomila neke procedure, realno je odradila posla 3x vise nego sto sam ocekivao, i veoma pedantno) I oni ne rade subotom. Zvao jednog na oglas - 25e (3000din) najlaksa varijanta. Ali bar moglo danas u 16h. rekoh zvacu da potvrdim. Sta cu , ajde u moj ured - dom zdravlja Zemun, reko mozda nesto ima? Tap tamo - sve prazno - ko da je poc'o rat. Izadje neka sestra uzme knjizicu (overena do 2011 , al firma mi radi i placa doprinose, nego subotom opet ne rade ovi za te markice za produzenje... nista nije rekla. valjda sto sam ja prijavio gresku

).
I onda doktorka Capalija, malo starija dama, koju moram da pohvalim . Pitao sam je da li mogu da joj pomenem ime . Da - jeste reklama

.
I nista - anestezija spric , 10min sedeo da proradi, 3 min nesto kao secenje-odvajanje (bol 0 ) , i 1 minut vadjenje (lagano levo desno gore dole , bol par sekundi na 10-20%) I sreci nema kraja, sva tri korena tu - i to je to. Ja ne verujem - ocu jos

.Samo me upozorila da je subota i vrucina velika, pa ako se nesto iskomplikuje (rekla je 90% da nece) nema ko tu da radi, pa mora u grad. I eto. E da - 800din (ja dzek zaokruzio naravno

Tako da izvolite pa pljujte nase zdravstvo. Ne znam ovi preko kako bi prosli? Hvala na slusanju...
i ps. iako je bilo prazno u medjuvremenu udje direktor (kao da je glavni. neki "zajebant" , veoma fin cova, dao bi mu sve da mi radi na nevidjeno..

) I seo da ceka da zavrsim, caskaju u pozadini, kulturno se sale, skroz otpustena atmosfera... Ja odoh pevajuci - on sede na moje mesto - razmisljam, verovatno nema poverenja u doktorku ? (nisam ga pitao jel ima knjizicu

)
aj uzdravlje