Vađenje krvi i reakcija

ja se plasim igle...kad sam bila mala stalno sam primala inekcije pa verovatno zato...z:(
kad sednem na stolicu da mi izvadi krv ili da vakcinu samo mi se zavrti u glavi i bude muka...jednom mi bas nije bilo dobro pa sam povracala.z:((..i onda kad me ostala deca vide istraumiraju se...z:hm:z:p

Увек ми буде лоше после вађења крви, након пет минута осећам да клонем, па их замолим да ме негде метну да легнем. Једном су ми после вађења крви измерили притисак - 80/60 и тако су ме ишамарали и полили водом да нисам знала где сам.

sto vise puta izvadite krv fobija se smanjuje cak i nestaje...ja sam ziv primer ovoga, redovno padanje u nesvest, polivanje vodom, secer i voda...ma strasno i onda sam ostala u drugom stanju...imam osecaj da su me svih devet meseci svaki dan boli...dobro, nije bas svaki dan, ali zaista jako cesto....najgore mi je bilo kada su mi radili test opterecenja na secer...e posle toga su sve fobije iscezle, da ne kazem da sam se porodila na carski, uz nju infuzije, vadjenje krvi na svaka 4 sata...sada samo usetam izvadim nekad ne moram ni da sedim,odmah idem:)))

Back