Vadikalski principi - poštuju svoje principe. Svaka im čast!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zeksiv

Ističe se
Poruka
2.186
Vojvodina - razibili smo ih skroz na skroz....... Vadikali ce sto dalje odmice vreme gubiti sve vise glasova, tako da ne bi bilo lose da budu novi izbori, tu bi ZES osvojio 45 posto, LDP bi jedvaaaaaaaaa presao cenzus i to bi bilo dovoljno za proevropsku vladu. Vadikali su pokazali su da su ******* koje su zeljne vlasti, cim se udruzuju sa svojim smrtnim protvnicima Kostunicom Dr Vojislavom - Seki rece u svom testamentu nikad s njim. Socijalisti su bar ideoloski na suprotnoj strani. I tako mislim bas vadikali postuju principe.....:mrgreen:

Vojvodina - razibili smo ih skroz na skroz....... Vadikali ce sto dalje odmice vreme gubiti sve vise glasova, tako da ne bi bilo lose da budu novi izbori, tu bi ZES osvojio 45 posto, LDP bi jedvaaaaaaaaa presao cenzus i to bi bilo dovoljno za proevropsku vladu. Vadikali su pokazali su da su ******* koje su zeljne vlasti, cim se udruzuju sa svojim smrtnim protvnicima Kostunicom Dr Vojislavom - Seki rece u svom testamentu nikad s njim. Socijalisti su bar ideoloski na suprotnoj strani. I tako mislim bas vadikali postuju principe.....:mrgreen:

Pa evo yebe ih već Mlohava luda time što su morali da mu daju premijersko mesto i glavna ministarstva.........................Nije bitno srs-u da sprovede ono što su pričali u kampanji već samo da zasednu u fotelje još malo da ako mogu nešto i nakradu pa na sledećim izborima kada puknu još više nego sad da imaju od čega da žive............................:rotf::rotf::rotf:

samo kad bi oduzeo onih 10% glasova koje ste pokrali,ajde bre nemoj vise da se lazemo znam 2 ds-ovaca na jakom polozaju u stranci i to je to,kad oni kazu kroz smeh ajde ne budali

Па да... Само ти лупај главом о зид, али пази да не разбијеш зид...

Hm, mogu da skapiram matorce... mlade mediokritete... mogu da ukapiram da čovek pogreši i progleda, prizna sebi grešku i drugima... bez kompleksa nastavi dalje... sve to mogu da ukapiram... ali da neko, ko zna da uključi komp. i ima bar srednju školu... bude za wadikale... e, to mi malo teško da razumem... osim, ako nije neka lična korist u pitanju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back