Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, DA! Ako voliš crno hladno, udri po takvom i uživaj, kakve priče o 18 stepeni C. Celog života držim se onog: "Od čega kovač ozdravi, od toga šnajder umire". Nema nikakvih pravila do sopstvenog ukusa.Anonymous:Ja sam za hladno, is frizidera i belo, i crno i roze.Na sobnoj temperaturi mi `ne igra`.A vi?
Imam isti slučaj!Anonymous:Espanjol,izgleda jedino mi budni ovde? Eto sta radi kasna vecera...
Kakve napasti:?.Kako uspevas da ostanes u toj formi ako jedes tako kasno.Espanol:Imam isti slučaj!Anonymous:Espanjol,izgleda jedino mi budni ovde? Eto sta radi kasna vecera...
Ma, problem je u tome što gladan ne mogu da spavam! Mogu da večeram i u zoru (što mi se često dešava). A ako nema vina može i hladno pivce.rajlovac88:Kakve napasti:?.Kako uspevas da ostanes u toj formi ako jedes tako kasno.Espanol:Imam isti slučaj!Anonymous:Espanjol,izgleda jedino mi budni ovde? Eto sta radi kasna vecera...
A sto se tice vina jedino uz veceru ,obavezno hladno,suvo i crveno. :wink:
Ne dolazis u obzir.Ako nema vina dolazi u obzir samo beli martini ili kampari.Sve ostalo izuzev viskija je bezveze pa makar i po noci.Pivo mi dodje ko lek za burege.Espanol:Ma, problem je u tome što gladan ne mogu da spavam! Mogu da večeram i u zoru (što mi se često dešava). A ako nema vina može i hladno pivce.rajlovac88:Kakve napasti:?.Kako uspevas da ostanes u toj formi ako jedes tako kasno.Espanol:Imam isti slučaj!Anonymous:Espanjol,izgleda jedino mi budni ovde? Eto sta radi kasna vecera...
Ne dolazis u obzir.Ako nema vina dolazi u obzir samo beli martini ili kampari.Sve ostalo izuzev viskija je bezveze pa makar i po noci.Pivo mi dodje ko lek za burege ili osnova za kolac.Espanol:Ma, problem je u tome što gladan ne mogu da spavam! Mogu da večeram i u zoru (što mi se često dešava). A ako nema vina može i hladno pivce.rajlovac88:Kakve napasti:?.Kako uspevas da ostanes u toj formi ako jedes tako kasno.Espanol:Imam isti slučaj!Anonymous:Espanjol,izgleda jedino mi budni ovde? Eto sta radi kasna vecera...
Ne preteruj Rajlovac! Pojma nemaš kako uz neku klopu "seda" hladno pivce (naravno ne bilo koje).rajlovac88:Ne dolazis u obzir.Ako nema vina dolazi u obzir samo beli martini ili kampari.Sve ostalo izuzev viskija je bezveze pa makar i po noci.Pivo mi dodje ko lek za burege ili osnova za kolac.Espanol:Ma, problem je u tome što gladan ne mogu da spavam! Mogu da večeram i u zoru (što mi se često dešava). A ako nema vina može i hladno pivce.rajlovac88:Kakve napasti:?.Kako uspevas da ostanes u toj formi ako jedes tako kasno.Espanol:Imam isti slučaj!Anonymous:Espanjol,izgleda jedino mi budni ovde? Eto sta radi kasna vecera...
U sta na primer?Meni jedino na pamet uz pivo moze da padne domaca vojvodjanska kobasica na zaru i nista drugo.rajlovac88:Ne preteruj Rajlovac! Pojma nemaš kako uz neku klopu "seda" hladno pivce (naravno ne bilo koje). [/b]
Ne sporim. Ali, da li znaš da najveći broj Italijana uz omiljenu picu pije pivo! Ja preferiram "Nostro Azzuro" a može i Perroni. Ubija! A uz te kobasice koje pominješ sva moguća mesišta sa žara mogu da se lepo zalivaju pivom. Ne onim BIP "zidarskim", nego nekim malo kultivisanijim.[/quote]Espanol:U sta na primer?Meni jedino na pamet uz pivo moze da padne domaca vojvodjanska kobasica na zaru i nista drugo.rajlovac88:Ne preteruj Rajlovac! Pojma nemaš kako uz neku klopu "seda" hladno pivce (naravno ne bilo koje). [/b]
Za razliku od toga hladno vince ide skoro uz sve.
Ajde da vidimo koja su piva naj ili zelis novu temu.Ovde se najcesce kupuje hajniken i pilss ali sam ja neznalica i bilo bi lepo cuti misljenje strucnjaka "pivopije"[/quote]Moja lista piva izgleda ovako:rajlovac88:Ne sporim. Ali, da li znaš da najveći broj Italijana uz omiljenu picu pije pivo! Ja preferiram "Nostro Azzuro" a može i Perroni. Ubija! A uz te kobasice koje pominješ sva moguća mesišta sa žara mogu da se lepo zalivaju pivom. Ne onim BIP "zidarskim", nego nekim malo kultivisanijim.Espanol:U sta na primer?Meni jedino na pamet uz pivo moze da padne domaca vojvodjanska kobasica na zaru i nista drugo.rajlovac88:Ne preteruj Rajlovac! Pojma nemaš kako uz neku klopu "seda" hladno pivce (naravno ne bilo koje). [/b]
Za razliku od toga hladno vince ide skoro uz sve.
Moja lista piva izgleda ovako:rajlovac88:[
Ajde da vidimo koja su piva naj ili zelis novu temu.Ovde se najcesce kupuje hajniken i pilss ali sam ja neznalica i bilo bi lepo cuti misljenje strucnjaka "pivopije"
Nisam bas sigurna da mi je jasno sta loza ima sa vinima osim zajednickog pocetka ali ako si bas tako veliki zaljubljenih dobre de.kristi88:samo loza "13 juli "
`di me nađe Rajlovac! Stvarno si zloća.rajlovac88:
Po Pelješkom plavcu rekao bih da voliš malo "teža" vina. OK , sjajno sedaju uz divljač i masniju hranu. Od Gruzinskih vina probao sam (da ne preteram) skoro sve. Nisu baš uopšteno slatkasta, ali su u proseku ODLIČNA u svim kategorijama. Tu bih još dodao Gruzijski konjak koji na `leba može da namaže svaki izvikani francuski!anakin:Peljeski Plavac...obozavam.
da li ste probali gruzinska vina? Hvanckara, Kindzmarauli (sad ce neko pomisliti da zayebavam...)?
mirisljava, slatkasta...
Pa šta se čeka? I gde sam tu JA?anakin:mmm...da. bas mi je drago da znas za gruzinska vina. za konjak...pila sam armenski koji je stvarno najbolji...za gruzinski ne znam.
doneli su mi jednom prilikom domace gruzinsko, veruj mi da u zivotu nesto tako nisam probala...crno, aromaticno i blago penusavo.
sad treba opet da uprilicimo akciju Tbilisi - Beograd :wink:
Ma odmah sam provalio da mi pored takvog prijatelja dušman ne treba.anakin:zvacu te da vucaras vina sa stanice![]()