V. Britanija - kaznjavanje mrznje prema homoseksualcima

U centru Beograda postoji posebna podzemna sila koja -ukoliko dovoljno dugo deluje- brise glupost,primitivizam,zatucanost i od coveka cini bice superiornije od svih drugih bica na ovoj planeti....

...sva sreca pa provedoh nekoliko godina na prostoru dejstva "sile"...:wink:
...svaka cast Dugocarapasta...posteno si me nasmijala danas...

Kulturan neki narod ti Britanci....
Kod njih se ne pljuje po ulici....
A i ne zapišavaju se ćoškovi zgrada....
Tako da....teško da ćeš kod nas uspeti da se iskoreni Balcanicus-tipikus....koji dok besno korača ulicom pljuje i psuje "majku pedersku".....

...mora da nisi bila petkom (popodne)uvece u nekom od britanskih gradova...

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Kažnjavanje mržnje prema homoseksualcima[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]London -- Vlada Velike Britanije želi da zabrani podsticanje mržnje protiv homoseksualaca, kaže ministar pravde Džek Strou.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif] Prema predloženom zakonu, podsticanje mržnje protiv osoba homoseksualnog i biseksualnog opredeljenja biće nezakonito, rekao je Strou pred poslanicima i rekao da bi zakon mogao biti proširen na transseksualce. "To je mera koja pokazuje koliko smo u poslednjih 10 godina napredovali kao društvo, pa se sada zgražavamo nad mržnjom i pogrdama usmerenim na homoseksulane osobe", rekao je Strou.

Predlog zakona usledio je nekoliko dana pošto je na snagu stupio zakon o podsticanju verske mržnje. U Velikoj Britaniji sada se prekršajem smatra namerna upotreba pretećih reči ili ponašanje koje izaziva versku mržnju.
[/FONT]
.....................fin narod ti britanci,toliko su liberalni kroz istoriju da i ovim pokazuju svoju finocu,pobili 20 mil indijanaca u americi zarazujuci ih raznim boleshtinama ,liberalni krstashki ratovi ,africi doneli blagostanje i bogatstvo,aziju obozavali i chuveni bokserski ustanak ,otkrili nov kontinent australiju i demokratski i liberalno je naselili elitom ,prosto ustanem kad neko kaze da je britanac iz zahvalnosti u humanizmu ,sad josh i ovo ,ljudi su geniji .......

Beograd 2043. mladi bracni par, uspesan, OBOJICA rade zaradjuju, privredjuju,vole se, svi ih prihvataju potuno ravnopravno... ljube se na javnim mestima, francuski, onako ,lepo, ..drze se ruke.. jedan od njih je povremeno je nestasan pa flertuje sa svojim automehanicarom koji je homofobican... zivot im ipak nije bio ispunjen do kraja.. ali sreca pa su sve nevladine organizacije uspele kroz svoje politicke kanale da napakon proguraju predlog zakona o usvajanju dece od strane homoseksualne bracne zajednice (zakon o homoseksualnim brakovima usvojen jos 2039.). Obojica zeljno gledaju prenos sednice gde se potegla zucna rasprava o ovoj temi. Demokratskim glasanjem zakon je najzad usvojen. Jupi. Pravac sirotiste po toliko zeljenu porodicu koju nazalost prirodnim putem nisu uspeli da osnuju iako je genetika uznapredovala. Nakon par godina dete vec ide u skolu, a jedan od tata ima ljubavnika i decakova cela homoseksualna porodica se rusi. Nema vise odlaska na more, gde se svi poskidaju i veselo se igraju sa svojim ponosima u pesku, kao prava srecna normalna porodica... nema vise zajednickih odlaska u homoseksualne McDonaldse, rodjendane, bioskope.... ali sta sad, zivot je surov... sreca pa decak ima svoju prvu simpatiju.. ime mu je Pera i ima neodoljivu kovrdzavu crnu kosu... pa ce lakse da prebrodi porodicnu dramu.. neko mu je rekao da jedan tata vara samo zbog sexa i iz strasti, ali da ipak voli svog supruga....

:shock:

Ovaj ... da ... :shock: ... :roll: ...
8) :-o :eek:

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Kažnjavanje mržnje prema homoseksualcima[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]London -- Vlada Velike Britanije želi da zabrani podsticanje mržnje protiv homoseksualaca, kaže ministar pravde Džek Strou.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif] Prema predloženom zakonu, podsticanje mržnje protiv osoba homoseksualnog i biseksualnog opredeljenja biće nezakonito, rekao je Strou pred poslanicima i rekao da bi zakon mogao biti proširen na transseksualce. "To je mera koja pokazuje koliko smo u poslednjih 10 godina napredovali kao društvo, pa se sada zgražavamo nad mržnjom i pogrdama usmerenim na homoseksulane osobe", rekao je Strou.

Predlog zakona usledio je nekoliko dana pošto je na snagu stupio zakon o podsticanju verske mržnje. U Velikoj Britaniji sada se prekršajem smatra namerna upotreba pretećih reči ili ponašanje koje izaziva versku mržnju.
[/FONT]

Neke stvari sam tvrdio da nikada necu uraditi ali ipak jesam,nesto sam govorio da cu uraditi pa nisam ali ono u sta sam sto posto siguran je da P3D3RE NOKADA NECU MOCI DA TOLERISHEM!!Isto vazi i za lezb3jk3 i silovatelje.Britanci jesu mozda stara nacija od koje se moze sto sta nauciti ali ako napomenem to da se kod njih pije MLAKO pivo i da stavljaju mleko u chaj onda je ovaj glupi zakon samo logichan nastavak njihovih nebuloza.

...mora da nisi bila petkom (popodne)uvece u nekom od britanskih gradova...

Ovo je bila ironija.... Nisam bila u Britaniji (nadam se da ću uskoro otići)... I ne smatram Britance baš toliko kulturnim bićima...posebno nakon susreta sa njihovim navijačima....
I želim da dodam još nešto....na ovu temu....
U našoj dragoj nam državi....silovatelji izlaze iz zatvora nakon par meseci, pedofili takođe (a ako kojim slučajem nose mantije...u zatvor i ne odlaze zbog zastarevanja slučaja)... Gomila dece nam je zlostavljano, tučeno ili gladno....Imamo bolesne i stare toliko siromašne da bi bez javne kuhinje pomrli od gladi... I ne postoje zakoni kojima se regulišu njihova prava...zakoni koji bi ih štitili...i ako postoje, ne primenjuju se...
I pored sve ove tuge i jada oko nas....najiskrenije, zabole me.....za pedere i njihova prava....

Nisam sreco moja!!! Nisam ni obitavao ovde neko vreme, sinoc napisah koju rec i to je to u zadnjih 10ak dana... nemoj da se ljutis molim te.. evo placam cak dva piva:-D

jupi!
videla sam da te nema
e a tako kada mi kazu brzo da sam njihova sreća
obavezno još brže vrišteći pobegnu
ne znam u čemu je kuka
ili kvaka
ne znam kako se kaže
biće i bure, cenim nešto

Back