v.a.s.p.i.t.a.v.a.nj.e.

Ne znam u kakom je psihickom stanju tvoj otac,ali ja ne bih branila deci da vidjaju dedu,iz prostog razloga sto ne bih sebi tako nesto stavljala na teret.
Znaci,zbog svoje deci i zbog sebe,ne zbog njega,on se verovatno kaje,cim se toliko trudi oko unucica.
Mozda on preko njih pokusava da se iskupi za ono sto je priredio tebi,ne znam.
Ja sam prekinula kontakt,totalno,kod tebe je malo drugacije...

Ma on je u teskom psih stanju i ne branim mu ja,samo zato sto on OPET zivi sa mojom majkom pa sam na neki nacin primorana na to..ma to je jedna skroz uvrnuta i komplikovana situacija :( a to da,i ja mislim da pokusava da se iskupi,al ovo sto ja osecam prema njemu je prilicno jako..ne moz da ubijes coveka pa posle da ti bude zao..mozda preterujem u porednjenju al menu je unistavanja detetovog detinjstva na neki nacin i jace od ubistva..

Razumem,ja sam pokusala da poslusam druge,sto puta smo pomagali coveku,koji sam ne zeli sebi da pomogne...
Cak sam ponekad pozelela da ga nema,a opet sam mislila,kada umre,onda ce se probuditi neka osecanja,savest,sta li...ali nista od toga.:neutral:
Poredjene tvoje je pravi opis tog stanja,takvi ljudi bukvalno ubiju sve u drugima...

Back