UZXAS!!!

srećica:
Ja se nisam nikad gore provela,no sinoc!!! To je bio najodvratniji izlazak IKADA!!!

Zamisli situaciju: drugarichin rodjendan,u nekoj kafani(kaficu),desetak ljudi i malo vishe tu,i kako je sto sede vash bivshi dechko(koji vam se josh uvek svidja!!!!),njegova devojka i VI!!!!! :x :x i mnogi drugi!
deset cm sam bila odaljena od nje!!! Oni su se krljali,ljubili,mazili... :( :( sve shto je radio samnom,sad je radio sa njom! :( :x Uzxas!!!!
Ja sam se osecala kao najgore moguce *****(ja se izvinjavam na ovoj rechi!)IKADA rodjeno!!! :cry: :cry:
Plus,kad ju je zagrlio,mene,skot,pipnuvshi pomazio!!!!!!!! :cry: :( :( Onda je za nashim stolom doshao njegov cale i njoj rekao SNAJKA!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :(
U 1 sam otishla kuci...
Utesite me,da li vam se ikada ovako neshto desilo,ili sam ja jedini idiot kome ovo mozxe da se desi???????? :x :x :x :x :x
Rešenje tvog problema je prosto kao pasulj... prebranac. : )
Trebala si samo da zamoliš drugaricu da te smesti na neko drugo mesto (valjda je tamo bio još neko od tvojih drugara??).
Što se tiče pipkanja, mogla si mu jednostavno "pljusnuti" sokić u facu, i gotova stvar.
Pa, ako to ne pomogne... staklenu ambalažu, tanjire, činiju sa vrelom supicom i sve što ti je nadohvat ruke...
Za neke stvari treba imati m... , a ti izgleda nemaš ...a ; )

izgleda da cu morati detaljnije da objasnjavam, i kad ne ukapiras posle ovoga onda stvarno...

-Poenta je bila da joj je stvarno vreme da prevazidje takve probleme, da zna sama da ih resava i da ne obraca paznju toliko na njih, to da li ona prolazi kroz nesto gore ne znam, ali deluje kao da se nije bavila ozbiljnijim stvarima, jer bi onda imala bar neko iskustvo koje bi joj pomoglo.

Kad_LupimLupim:
Moje iskustvo kaze da mnogi taj problem prevazidju tek posle 20-te i mozda jos koje godine.
haha, za trenutak si me podsetio na reči nekog nazovi psihologa iz "Cool girla":
- "Većini dvadesetogodišnjaka je samo sex bitan"

Zamisli idiota da napišu tako nešto...

Jao...
Drago mi je shto nisam zensko pa nemam ovakvih problema ! :) (i mnogih drugih koje necu da navodim :twisted:)

Mada u svakom sluchaju ljubav je ljubav i vecinom sluchajeva boli - malo ko ima srece da ne boli...

Nasty_Mind:
Jao...
Drago mi je shto nisam zensko pa nemam ovakvih problema ! :) (i mnogih drugih koje necu da navodim :twisted:)

Mada u svakom sluchaju ljubav je ljubav i vecinom sluchajeva boli - malo ko ima srece da ne boli...
heh druga strana medalje je da se ti nista ne pitas na kraju,pa ako ONA odluci da rodi placas alimentaciju celog zivota :wink:

ne znam da l si u toku kako je nayebao princ albert od monaka.prc prc i ona stjuardesa obezbedila celu familiju tako sto je zaboravila antibebi pilule.daleko od toga da zagovaram ovu vrstu prevare ali htedoh da kazem kako niste vi muskarci bas postedjeni :wink:

Back