Uzrecice

UUUUUUUUUUUUU imam mnogo uzrecica...cek da se setim nekih

BRATE ..nema sanse to da izbacim,svi mi tako pricaju iako nije bas nesto privlacno

AE BRE PALI BRE ali mora ovo AE pre svega

STRASNO kad vidim neku fuxu

BRUKA kad je nesto stvarno dobro ili previse lose

ZNACI to mi je svaka druga rec kao i KAO koja je svaka 3 u mojoj recenici ...naravno kad hocu da ostavim utisak pametne devojcice ovo izbrisem,,,

MAJMUN

ZNACI NE VERUJEM

KOMA

PATOS:rotf:

SESTRO

KRLJANJE

toliko od mene,toga sam se prvo setila ima jos dosta!

Uvek su se svi salili na moj racun jer stvarno cesto govorim ''Caskom'' ''E,samo caskom..'' :rumenko: ne pamtim od kad,al ta je jedna od baas cestih..A u zadnje vreme lovely jobbly0(ne samo zbog Del boja lol )

Da li ih imate ..koje su ??
Moje su strashno glupe,ali ujedno slatke,barem meni.. drug mi je preneo 'nja' i 'bla' heheh.. ne znam zasto ali su mi bas simpatichne !! I jos jedna.. 'ajeeeeeste' hehe...glupo zar ne? :lol:

Mislim da imam uzrechice... ne znam da li bash mogu da se setim svih....
npr. fest, extra , katastrofa, znachi, i mnoge psovke... :D

To kad si se zarazila od mene :D
Znači, za svako iole glupo pitanje odgovor je sir.
Verovatno, I guess, pretpostavljam, probably, maybe, to mora da mi sadrži skoro svaka rečenica.

1.Hmmm
2.Brate
3.Kao
4.No,sta sam htela reć
5.mislim
6.Takoc/i tako to
To je valjda to.. A da i cesto koristim duso,ljubavi...to Koristim iz nekog sebi nepoznatog razloga....
Procice ce to jednog dana... Nadam se..

cesto kazem mislim
ranije smo govorili kad nas neko iznervira beduin (kao bednik pa od toga beduin)
isto mi je cesta uzrecica don't eat ali bez onog nastavka:mrgreen:
tokom 7 razreda sam samo govorila onaj djavo

1.Hmmm
2.Brate
3.Kao
4.No,sta sam htela reć
5.mislim
6.Takoc/i tako to
To je valjda to.. A da i cesto koristim duso,ljubavi...to Koristim iz nekog sebi nepoznatog razloga....
Procice ce to jednog dana... Nadam se..

Iskreno, ja ne volim kada neko veoma chesto i preterano koristi rechi ljubavi, dusho i slichno.. Jer ne mogu ti svi biti toliko dragi da bi im se tako obracao. Ako razumesh shta hocu da kazem?

Uzrečica - Ne znam.
Tj, ne baš uzrečica, ali dosta često to kažem.

Inače, ako ne mogu da sklopim rečenicu, ni ne progovaram. :/
Grozno mi je kada pričaš sa nekim i on počne aaaa, uuuu, i cela paleta glasova, manje ili više artikulisanih.
I pričam počesto - strašno.

Iskreno, ja ne volim kada neko veoma chesto i preterano koristi rechi ljubavi, dusho i slichno.. Jer ne mogu ti svi biti toliko dragi da bi im se tako obracao. Ako razumesh shta hocu da kazem?

Majku mu.. Pa ne govorim ja svima...
Govorim ja to samo posebno dragim osobama..
A govorim nekada iz ironije.. Posebno kad sam besna.

E da uzrecica... Majku mu
U poslednje vreme cesto to govorim..E da i..bla,bla,truc,truc... E da.. i ae pali.
Joj koliko ih je.. :neutral:

Back