Uzmi ili ostavi

dr hirurg:
Колега Марко, да ли ви имате нешто конкретно, или само онако уз ветар?

Zavisi s kim diskutujem..........s obzirom da ste prisutni ti, eremita, i veksla..........

nema svrhe ozbiljno i konkretno, pa malo piskam uz vetar........ :D :D :D

Ali, odoh sada, pa ,kad bude neko od ozbiljnih sagovornika, bice i konkretno........ :wink:

markovozd:
u yebote, tako je govorio i zarathustra......... :D :D :D
Bunar mudrih doskochica........... :D

Мислим да ово није само због недостатка балона, него колега прикривени радикал Марко почиње са мудром dividet et impera тактиком.
Наиме, чини ми се да је помињањем нашег часног пријатеља Заратустре хтео створити утисак да колега Хирург краде његове речи.
Колега Марко, Клаузевиц вам није раван. Мора да се у Централној отаџбинској управи поносе вама.

А што се тиче мојих питања постављених професору Ковјенићу, она остају. Како је могуће волети своју нацију а немати националног идентитета?
Колега Ирејсрхед (односно професоре Ковјенићу) ако ми то разјасните предлажем вас за Нобелову награду - ви бирајте из које области. А тако ми свих бубњева Дарквуда имам у тој шведској академији добре везе ;)

dr hirurg:
Колега терешкова, погрешно вођеном тактиком dividet et impera само се постаје lusus naturae. :roll:

Колега то друго на латинском... да то није писало као назив врсте за Перу Којота Супергенија? Мислим, мој латински није савршен, а професор Ростан није назочан. Нешто нема ни његовог ученика Ирејсрхеда од како сам му поставио пар питања.

Још увек нисам сазнао како је могуће волети своју нацију, а немати национални идентитет.
Изгледа да ћу остати ускраћен за ово сазнање.

Back