УЖИВО "Устанак", ори се Београдом! Вучићу, очекуј нас! Биће или он или ми!

Јел га то Ђилас и сл. назво лоповом и лажовом? :lol: :roll:
Него, кога је убио?
Prodao kosovo! Pokrao i uništio sve fabrike! DOVEO ROBOVLASNIKE DA UBIJAJU SRBE!
Screenshot_2023-02-21-13-56-03-155_com.miui.gallery.jpg

Prilično je jasno da je narod glup ko noć.
A ti sebe ubrajaš u ... šta tačno?
Marsovce?

Evo, reci mi ti da li je tačan odgovor ići Prema ili Dalje Od evropskih integracija, pa ću ti ja ukazati na neko razdoblje gde je Narod veslao drugačije od tog tačnog odgovora.
Pogrešno si formulisala pitanje.
Probaj ponovo.

Pogrešno si formulisala pitanje.
Probaj ponovo.
Ako odgovoriš da je EU prava staza, onda šta ćemo s narodnim glasovima 1993. kad se pobeđivalo povikom "Dole EU!"

Ako odgovoriš da je EU kriva staza, onda šta ćemo s narodnim glasovima posle 2000, kad se pobeđivalo EU klasterima.

Kako god da se okreneš, Narod ti je pozadi

Ako odgovoriš da je EU prava staza, onda šta ćemo s narodnim glasovima 1993. kad se pobeđivalo povikom "Dole EU!"

Ako odgovoriš da je EU kriva staza, onda šta ćemo s narodnim glasovima posle 2000, kad se pobeđivalo EU klasterima.

Kako god da se okreneš, Narod ti je pozadi
To samo znači da je volja naroda promenljiva veličina.
Ne možeš da očekuješ da će u jednačini u koju ulazi volja naroda rezultat uvek biti isti.
Ali zasad je volja naroda da A. Vučić, naš predsednik i bezgrešni vođa našeg naroda u svetliju budućnost,
ostane na mestu vrhovnog komandanta naše voljene domovine.
Dokazano na direktnim izborima.

Još jedan koji lupeta o ukradenim parama jer je tako čuo ispred zadruge?
A to ko je mutav i nepismen vidi se iz vaših poruka.
A tek ne razumem zašto uvek poistovećujete vas sa narodom?
Ko si bre ti da pišeš u ime naroda ili da ceo narod nazivaš mutavim i nepismenim?
Trtimude ti i dalje zivi u svom svetu gde je sve bajno,sjajno i Pink ruzicasto meni je sve sivo i crno pred ocima dok gledam ove na vlasti.

Trtimude ti i dalje zivi u svom svetu gde je sve bajno,sjajno i Pink ruzicasto meni je sve sivo i crno pred ocima dok gledam ove na vlasti.
Piše se (a i kaže) trtomud, nepismeni.
A što se tiče mog sveta:
Zasad je volja naroda da A. Vučić, naš predsednik i bezgrešni vođa našeg naroda u svetliju budućnost,

Živeo naš voljeni vođa A. Vučić!!! Uraaaaa!

A što se tiče mog sveta:
Zasad je volja naroda da A. Vučić, naš predsednik i bezgrešni vođa našeg naroda u svetliju budućnost,

Zdrav čovek ima hiljadu želja a bolestan samo jednu da vučić bude predsednik.

A što se tiče mog sveta:

U mom selu za onoga koji potura zadnjicu da ga yebu kazu da je trtimud.Trti se zbog cara i napretka a ne zbog meraka.

nema ni govora niokakvom ustanku.

Vecina naroda ne prihvata da zbog Kosova zemlja ode u nove sankcije pa mozda i rat.

Ne samo sto tako ne bismo vratili Kosovo, vec sto bi Srbiju vratili u 90te a mozda i 40te.

Opozicija se zjbl sto je krenula da napada Vucica oko Kosova, a vecina naroda samo cuti i cvika da Vucic potpise i da se ide dalje ka EU. Eto Zlatanovic umislio da je Jovanka Orleanka, pre mitinga ja mu napisem da mu ence niko doci, a 100 njih skoci na mene tisizdavjnikjebotevuciclalalalal,

a onda cujem kako ga Vucicevi vuku po zemlji, a on se dere OVDEDOSE ME LJUDI A A AAAAAA - a 500m oko njega nema nikoga.

Vecina naroda ne prihvata da zbog Kosova zemlja ode u nove sankcije pa mozda i rat.

Ne samo sto tako ne bismo vratili Kosovo, vec sto bi Srbiju vratili u 90te a mozda i 40te.

Opozicija se zjbl sto je krenula da napada Vucica oko Kosova, a vecina naroda samo cuti i cvika da Vucic potpise i da se ide dalje ka EU. Eto Zlatanovic umislio da je Jovanka Orleanka, pre mitinga ja mu napisem da mu ence niko doci, a 100 njih skoci na mene tisizdavjnikjebotevuciclalalalal,

a onda cujem kako ga Vucicevi vuku po zemlji, a on se dere OVDEDOSE ME LJUDI A A AAAAAA - a 500m oko njega nema nikoga.
Da ali potcenjuješ Obest od suviše dobrog života.

Da je postojao strah od sankcija, ne bi radikali osvajali 49-51% u periodu 2003-2012

Vučić cedi suvu drenovinu, ljudi više nemaju kapacitet da prihvate laži i prevaru​

Stvarno je veliki prevarant...sve što kaže laže...kad je napadao SPS to samo da skrene pažnju evo kod palme na stranačkoj slavi u jagodini poslao glišića i vučevića a bio i dačić naravno i međusobno su se hvalili i pričali kako treba da nastave saradnju a samo par dana pre toga taj isti glišić je rekao da treba da raskinu sa dačićem i palmom

Vučić cedi suvu drenovinu, ljudi više nemaju kapacitet da prihvate laži i prevaru​

Stvarno je veliki prevarant...sve što kaže laže...kad je napadao SPS to samo da skrene pažnju evo kod palme na stranačkoj slavi u jagodini poslao glišića i vučevića a bio i dačić naravno i međusobno su se hvalili i pričali kako treba da nastave saradnju a samo par dana pre toga taj isti glišić je rekao da treba da raskinu sa dačićem i palmom

On ce srbijancima zabosti krst i izjaviti da je svoj zadatak obavio..Srbija vise na postoji.

a onda cujem kako ga Vucicevi vuku po zemlji, a on se dere OVDEDOSE ME LJUDI A A AAAAAA - a 500m oko njega nema nikog

ljudi su provalili da ih zapravo Kosovo i ČUVA OD BUDUĆIH RATOVA
dokle god je Kosovo na dnevnom redu, neće se otvarati sledeće tačka.
a u sankcije ne veruje ni kurti, iskreno.

Back