Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 185.467
УЖИВО – „Устанак“, ори се Београдом! Вучићу, очекуј нас! Биће или он или ми!
Од 18 часова испред Председништва се одржава велики народни протест за одбрану Косова и Метохије и против издајничког режима квислинга Александра Вучића. Пратите дешавања уживо на сајту и Јутјуб каналу Србин инфо.
Протест су подржали или ће у њему учествовати све родољубиве парламентарне и ванпарламентарне странке, покрети и појединци, а посебно је значајно што са својим захтевима Вучићу под прозор долазе Срби са Космета, предвођени Небојшом Јовићем и др Марком Јакшићем.
18:09
Испред Председништва се већ налазе хиљаде и хиљаде људи, који непрестано пристижу. Саобраћај у центру града је блокиран.
Дејан Петар Златановић је окупљенима открио да је полиција блокирала прилазе Београду, али да се народ из унутрашњости ипак пробија до престонице, због чега ће почетак протеста каснити око пола сата.
Међу окупљенима су и многи опозициони политичари – Бошко Обрадовић, Мирослав Паровић, Лекари и родитељи за науку и етику, функционери Двери, ДСС, Заветника…
18:20
Окупљенима се обраћа Дамњан Кнежевић, који је открио да су му управо у овом тренутку полицајци упали у стан где му се налази супруга и деветомесрчна ћерка.
– Вучићу, очекуј ме, ово ти неће проћи – поручио је Дамњан док је народ узвикивао „Вучићу Шиптари“
Он је за кривце који су ухапсили припаднике Народних патрола означио Вучића и Вулина и Паразановића из БИА.
18:30
Новинар Љубомир Стефановић је прочитао „патриотски“ говор Вучића о КиМ из 1998. године, који се већ годину дана касније уселио у стан од два ара док су страдали хероји с Кошара.
– Вучић је проклео себе и своју породицу. Сад хоће јединство. Нема јединства с издајницима – поручио је Стефановић и подсетио на речи патријарха Амфилохија о издајнику Вучићу.
18:45
Небојша Јовић, представник Срба са КиМ поручио је:
– Вучићу, издао си нас, издао си Србију, ти ниси наш председник! Повуци се! Подршка за браћу Русе, идемо заједно до победе.
Хапсиш родољубе у Београду, а делиш ордење онима који служе лажној шиптарској држави.
Не плашимо те се Вучићу! Следећи пут кад дођемо, биће или он или ми!
Позивам патријарха и целу СПЦ да се огласе, да не дозволе издају, да дођу да буду са својим народом у Пећку патријаршију.
18:55
Дејан Петар Златановић је у обраћању проклео све оне који хоће да издају Косово и Метохију и подсетио на поруку, коју је народ упутио режиму још 2015. године.
– Ко потпише, њега убише – подсетио је Златановић.

https://srbin.info/politika/uzivo-u...m-vucicu-ocekuj-nas-bice-ili-on-ili-mi-video/
Dogodine u Prizrenu! Kosovo je Srbija!