Uživo drama u Rusiji: Poginulo dvoje civila prilikom upada diverzanata. FSB: Neprijatelj proteran u Ukrajinu gde mu je nanet masovni udar

О Дебаљцево не знаш ништа конкретно и само набадаш и наглабаш. Откуд ти у опште идеја да ми постављаш питања о Дебаљцеву а на крају и о Коштуници када сам ти реплицирати на пост о оптужби да је Кремљ лоповски?
Одговори ти мени, у чему се огледа лоповлук уместо што тролујеш. Јбт, убацио си и Коштуницу? Ко је следећи, можда Вук Бранковић?!
komentar ti je smesan...sam priznajes, da ne postoje nikakvi ukrajinski teroristi i zlocinci, vec postoji regularna ukrajinska armija...da ta ukrajinska regularna armija, ratuje po svim vojnim pravilima, da je veoma humana i kulturna...da ne postoje nikakvi nacisticki bataljoni...a to sto se povremeno bombarduje Donjeck, da je to veoma human nacin za unistenje ruskih vojnika...BOZE MILI, SA KIM SE OBJASNJAVAM...ajd, dosta je vise bilo...

Drugovi iz Centralnog Komiteta, doneli su dalekoseznu odluku, koja je u najboljem interesu svih nas...kao u vicevima o Hasi i Muji
vecina takozvanih rusofila, to su samo obozavaoci satanistickog kulta VVP...tako se nekad klelo u Lenjina, a onda u Staljina, sada u Putina...e moj naroode, najvece poplave u Srbiji su bile 1980g, kada je JB Tito otputovao u jednom pravcu...jos je sahranjen u Beogradu, kao neki faraon...

komentar ti je smesan...sam priznajes, da ne postoje nikakvi ukrajinski teroristi i zlocinci, vec postoji regularna ukrajinska armija...da ta ukrajinska regularna armija, ratuje po svim vojnim pravilima, da je veoma humana i kulturna...da ne postoje nikakvi nacisticki bataljoni...a to sto se povremeno bombarduje Donjeck, da je to veoma human nacin za unistenje ruskih vojnika...BOZE MILI, SA KIM SE OBJASNJAVAM...ajd, dosta je vise bilo...
vecina takozvanih rusofila, to su samo obozavaoci satanistickog kulta VVP...tako se nekad klelo u Lenjina, a onda u Staljina, sada u Putina...e moj naroode, najvece poplave u Srbiji su bile 1980g, kada je JB Tito otputovao u jednom pravcu...jos je sahranjen u Beogradu, kao neki faraon...
Није теби лако, ниси ти за две ноге!

Terorističku grupu DNR
На Украјинској телевизији су отворено 2014 Украјинска армија рекла да бомбардује своје градове да бих им унела страх у кости, то јест наравно Руске градове у источној Украјини.

zbog cega su pusteni Ukrajinci iz Debaljceva, gde su bili pred totalnim porazom...opkoljeni su bili najveci ukro rusoomrzsci, a bila je i gomila stranih placenika i instruktora
То се питају многи Руси. Не може се показивати милост према манијачким зверима.

Back