Užitak uprkos odbojnosti

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Razgovaram sa jednim od prijatelja koji tvrdi da ukoliko žena ima seks sa muškarcem kojeg ne voli, ona neće osetiti apsolutno ništa. Pod tim podrazumeva i nervnu senzaciju.
Ja smatram da je to nemoguće. Da ma koliko god žena ne želi seks sa tom osobom, ona mora da oseti nešto. I to nešto mora da prija. Prosto su tu nervni završeci osetljivi i stvoreni da prija.

• Tužan
Reactions: DUH
Razgovaram sa jednim od prijatelja koji tvrdi da ukoliko žena ima seks sa muškarcem kojeg ne voli, ona neće osetiti apsolutno ništa. Pod tim podrazumeva i nervnu senzaciju.
Ja smatram da je to nemoguće. Da ma koliko god žena ne želi seks sa tom osobom, ona mora da oseti nešto. I to nešto mora da prija. Prosto su tu nervni završeci osetljivi i stvoreni da prija.
Daću ti super primer, šteta što nemam link
U seriji "Lud, zbunjen, normalan" Damir i Lada, par u vezi od nekoliko meseci imaju seks.
I, kako to posle nekoliko meseci često biva, Ladi se neće, al' da mu učini, i poza u krevetu on iza nje.
Nema dahtanja, nema stenjanja, takoreći mrtva tišina (sem krevet što škripi) i posle izvesnog vremena Lada će: "Oće li to, Damire? Nazire li se kraj?" 😂😂😂😂😂😂
Ili u filmu "*****" sa Terezom Rasel kada otkopča suknju i sedne liku u krilo, i jaše ga tako dok istovremeno pali cigaretu nonšalantno kao da sedi u kafani i "usput" ponekad "dahne" i govori mučeniku "Kako me dobro hebeš" i slične stvari 😂

Prijatelj ti je u pravu.
Ženska psiha je čudo, a ti nervni završeci nažalost ne mogu da se "iskuliraju" kod silovanja, jer se žena psihički "stegne", ne može da se opusti i onda se i vagina fizički "stegne", pa boli.

Zapravo, ženama treba dosta stimulacije da išta oseća, a da "uživa" potrebno je još više.

Šta misliš zašto postoje prostitutke i na kraju krajeva evo prave se seks roboti?
Zašto muškarci plaćaju ako je žena kreirana kako kažeš "da mora da joj prija"....

secam se svojevremeno je bila emisija gde su ljudi odgovarali na pitanja a poligraf je potvrdjivao odgovor..
i u jednoj emisjiji je tanja vojtehovski pitala zenu koja je ucestvovala "da li je svrsila kad ju je otac silovao"

http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno...ala-zenu-koju-je-silovao-otac-o-orgazmu/98083

dno, dna nase televizije
Piše "posle više godina zlostavljanja"
Tako sam i ja navela primer "neosećanja" posle više godina, čak meseci.

Ali to je višegodišnji proces i uz to redovan.
Tada žene- žrtve mogu da
1. Ne osećaju ništa
2. Da dožive orgazam koji je neobjašnjiv

Mene zanima zašto žene pristaju da rađaju petoro dece dok ne rode muško. Porođaj, trudnoća i dojenje svakako nisu "prijatni" da bi se opravdavali tim. Oduvek me zanimalo.

A ja sam jednom doživela orgazam dok sam dobijala batine šibanjem po golim leđima, krvničke batine. Nikakav dodir sa klitorisom. Šibanje po leđima do krvi. I to me zanima.
Svašta nešto kod tog seksa a naročito ženske psihe i ženskog orgazma mi nije jasno.
Nisam probala gušenje, krivo mi što sam to propustila, čula sam da je mnoooogo dobro iako je riskantno.

Back