Užitak uprkos odbojnosti

Razgovaram sa jednim od prijatelja koji tvrdi da ukoliko žena ima seks sa muškarcem kojeg ne voli, ona neće osetiti apsolutno ništa. Pod tim podrazumeva i nervnu senzaciju.
Ja smatram da je to nemoguće. Da ma koliko god žena ne želi seks sa tom osobom, ona mora da oseti nešto. I to nešto mora da prija. Prosto su tu nervni završeci osetljivi i stvoreni da prija.
Шта подразумеваш под не воли?
Не волим га у смислу не гајим љубавне емоције према њему или не волим га не могу да га поднесем?

• Podržavam
Reactions: DUH
Razgovaram sa jednim od prijatelja koji tvrdi da ukoliko žena ima seks sa muškarcem kojeg ne voli, ona neće osetiti apsolutno ništa. Pod tim podrazumeva i nervnu senzaciju.
Ja smatram da je to nemoguće. Da ma koliko god žena ne želi seks sa tom osobom, ona mora da oseti nešto. I to nešto mora da prija. Prosto su tu nervni završeci osetljivi i stvoreni da prija.
Ma kakvi bre i kad sam joj gadan svrsava u potocima

Шта подразумеваш под не воли?
Не волим га у смислу не гајим љубавне емоције према њему или не волим га не могу да га поднесем?
Kaže da ne oseća ništa fizički. Da ne oseća navodno ništa, ni tokom penetracije. Kao totalna praznina. Ja mu rekoh da ne lupa. To je nemoguće.

• Podržavam
Reactions: DUH
Kaže da ne oseća ništa fizički. Da ne oseća navodno ništa, ni tokom penetracije. Kao totalna praznina. Ja mu rekoh da ne lupa. To je nemoguće.
Aaaaa, sad si konkretniji.
Prijatelj ti je u pravu.
Opuštena sam dovoljno da ne boli, a nisam napaljena. Čak mogu biti i vlažna, što opet ne umem da objasnim kako kad nisam napaljena.
Ali sasvim je moguće naročito ako je penis manji.

Ništa ne oseća. To kažem. Ni emotivno ni fizički. :D
Ок, значи не мрзи га него је равнодушна, нема емоција.
Је л то само с њим не осећа ништа или уопштено?
Јер ако је с једним типом, ок, десило се, ако се понавља, онда има нешто иза тога.

Досадна сам, знам. :mrgreen:

Potpuno se slazem sa tvojim misljenjem.Evidentno je,da cak i onom najgorem slucaju,kada je u pitanju gnusno silovanje,nije iskljuceno,da zena koja
je silovana,dozivi orgazam.To nema veze sa njenim osecanjima,nego cista fizicka pojava,jer se nadrazuje direktno,njen polni organ.!

Back