- Poruka
- 119.710
ja sam poznat kao najveci spamer u administraciji... e sad..sa cime se pametan stidi.... tab se ponosiOvde sve naopako, ja da vraćam administratora na temu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam poznat kao najveci spamer u administraciji... e sad..sa cime se pametan stidi.... tab se ponosiOvde sve naopako, ja da vraćam administratora na temu
Ne znam.Znam šta si napisala. Moje pitanje je , da budem eto precizan, na početku. Baš prvi odnosi.
Шта подразумеваш под не воли?Razgovaram sa jednim od prijatelja koji tvrdi da ukoliko žena ima seks sa muškarcem kojeg ne voli, ona neće osetiti apsolutno ništa. Pod tim podrazumeva i nervnu senzaciju.
Ja smatram da je to nemoguće. Da ma koliko god žena ne želi seks sa tom osobom, ona mora da oseti nešto. I to nešto mora da prija. Prosto su tu nervni završeci osetljivi i stvoreni da prija.
Kome je baš prvi s.x dobar? Ima takvih srećnika, ali treba pustiti da malo "vreme sredi neke stvari".To se sve da srediti, ako postoji želja ili "hemija", ako toga nema,jbg...!Znam šta si napisala. Moje pitanje je , da budem eto precizan, na početku. Baš prvi odnosi.
Ma kakvi bre i kad sam joj gadan svrsava u potocimaRazgovaram sa jednim od prijatelja koji tvrdi da ukoliko žena ima seks sa muškarcem kojeg ne voli, ona neće osetiti apsolutno ništa. Pod tim podrazumeva i nervnu senzaciju.
Ja smatram da je to nemoguće. Da ma koliko god žena ne želi seks sa tom osobom, ona mora da oseti nešto. I to nešto mora da prija. Prosto su tu nervni završeci osetljivi i stvoreni da prija.
Kaže da ne oseća ništa fizički. Da ne oseća navodno ništa, ni tokom penetracije. Kao totalna praznina. Ja mu rekoh da ne lupa. To je nemoguće.Шта подразумеваш под не воли?
Не волим га у смислу не гајим љубавне емоције према њему или не волим га не могу да га поднесем?
Ја сам питала за ово пре секса.Kaže da ne oseća ništa fizički. Da ne oseća navodno ništa, ni tokom penetracije. Kao totalna praznina. Ja mu rekoh da ne lupa. To je nemoguće.
Ništa ne oseća. To kažem. Ni emotivno ni fizički.Ја сам питала за ово пре секса.
Јер мислим да није исто.
Kaže da ne oseća ništa fizički. Da ne oseća navodno ništa, ni tokom penetracije. Kao totalna praznina. Ja mu rekoh da ne lupa. To je nemoguće.
Aaaaa, sad si konkretniji.Kaže da ne oseća ništa fizički. Da ne oseća navodno ništa, ni tokom penetracije. Kao totalna praznina. Ja mu rekoh da ne lupa. To je nemoguće.
Ćuti nimfomanko xDAaaaa, sad si konkretniji.
Prijatelj ti je u pravu.
Opuštena sam dovoljno da ne boli, a nisam napaljena. Čak mogu biti i vlažna, što opet ne umem da objasnim kako kad nisam napaljena.
Ali sasvim je moguće naročito ako je penis manji.
to nema veze sa osecajem prema osobi nego stanjem mozga..ako je mozak odsutan onda zaista nece nista osetiti..Ništa ne oseća. To kažem. Ni emotivno ni fizički.
Ок, значи не мрзи га него је равнодушна, нема емоција.Ništa ne oseća. To kažem. Ni emotivno ni fizički.
rekoh malopre..fizika odradi svoje.. prosto je to reakcija organizmaČak mogu biti i vlažna, što opet ne umem da objasnim kako kad nisam napaljena.
Pa to.to nema veze sa osecajem prema osobi nego stanjem mozga..ako je mozak odsutan onda zaista nece nista osetiti..
Ja to i kažem. Nervi su tuto nema veze sa osecajem prema osobi nego stanjem mozga..ako je mozak odsutan onda zaista nece nista osetiti..
u suprotnom fizika ce odraditi svoje..verovatno nece doziveti orgazam ali je sigurno da ce do nekog osecaja doci...
Зашто? С каквим људима ви то имате секс и зашто? :ДPa to.
Ja ni sa kakvim, pričam po sećanjuЗашто? С каквим људима ви то имате секс и зашто? :Д
prema forumskim standardima omanji je 17..18cmAli sasvim je moguće naročito ako je penis manji.
Potpuno se slazem sa tvojim misljenjem.Evidentno je,da cak i onom najgorem slucaju,kada je u pitanju gnusno silovanje,nije iskljuceno,da zena kojaRazgovaram sa jednim od prijatelja koji tvrdi da ukoliko žena ima seks sa muškarcem kojeg ne voli, ona neće osetiti apsolutno ništa. Pod tim podrazumeva i nervnu senzaciju.
Čemu onda seks ako ništa ne oseća?
Nije tacno.Omanji muski polni organ,iznosi 12 do 13 cm.I to se smatra,sasvim normalno.!prema forumskim standardima omanji je 17..18cm
ocigledno neprivlacnim......zato mi privlacni blejimo samiЗашто? С каквим људима ви то имате секс и зашто? :Д
Ех, свима је у неком тренутку 17 било wowprema forumskim standardima omanji je 17..18cm
ne citas..prema forumskim standardima..vidi se da si jos guster na forumuNije tacno.Omanji muski polni organ,iznosi 12 do 13 cm.I to se smatra,sasvim normalno.!