RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.532
zato i skaču, da osakaćene u mozak nervirajuKad vidim te mlade majmune koji skaču povraća mi se , tako su i glupi banderisti skakali sve dok nisu počeli da lete.
Zombirana stvorenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i skaču, da osakaćene u mozak nervirajuKad vidim te mlade majmune koji skaču povraća mi se , tako su i glupi banderisti skakali sve dok nisu počeli da lete.
Zombirana stvorenja.
pa što ne raspišete izbore, pobeda vam je siguirnaMalo Vas je.
Ne kaže sa tek tako prenapumpano je.
Realno u blokadama učestvuje 15% ljudi, počevši od decembra 2024
pa nudjeni su izbori u decembru, vi ste odbilipa što ne raspišete izbore, pobeda vam je siguirna![]()
nisam te pitao za decembar, što sad ne date izborepa nudjeni su izbori u decembru, vi ste odbili
pa imali ste šansu.....jednom kad ti devojka da šansu, neće ti dati drugi put... Jasno ... što vi niste tada hteli ... a sad hoćete....dakle nemate iskrene namerenisam te pitao za decembar, što sad ne date izbore
oće, daćepa imali ste šansu.....jednom kad ti devojka da šansu, neće ti dati drugi put... Jasno ... što vi niste tada hteli ... a sad hoćete....dakle nemate iskrene namere
Zombiji nemaju razum niti zamisao njihovo ponašanje je uslovljeno golom egzistencijom ili voljom nekog drugog, oni ne znaju ni šta pevaju .zato i skaču, da osakaćene u mozak nerviraju
samo izgovori i podmetanja, smradikalski stilpa imali ste šansu.....jednom kad ti devojka da šansu, neće ti dati drugi put... Jasno ... što vi niste tada hteli ... a sad hoćete....dakle nemate iskrene namere
plači...Zombiji nemaju razum niti zamisao njihovo ponašanje je uslovljeno golom egzistencijom ili voljom nekog drugog, oni ne znaju ni šta pevaju .
tvoja projekcijasamo izgovori i podmetanja, smradikalski stil
Džaba ti jadni pokušaji vređanjaOnda je začuđujuće što vetar odzvanja kroz tvoju lobanju. Šalim se, nije začuđujuće .
Zombi prepoznao si se. Zapravo nisu zombiji nemaju sposobnost samorefleksije.plači...
ebu vas klinci u sve telesne otvore
ćuti i mešaj...Zombi prepoznao si se.
Autorska
Užice je večeras oslobođen grad.
Užičani su poručili da neće da trpe rasprodaju zemlje i kriminalnu grupu SNS.
I poručili su Draganu da vrati konju glavu
Šta vi mislite, da li je ovo početak oslobođenja Srbije od SNS kriminalaca?
naravno da je moja, meni ne pišu tekstove ko vama smrdobotovimatvoja projekcija
Ne može se kroz banderovsku pesmu ( koji su na kraju bukvalno sve predali Amerima) braniti imovina. Ne kažem da trebaju pevati komunističke pesme ali je i to razumljivije od kvislinških sonata.
tačno se vidi mržnja iz vas ... to me još više učvrstuje u verovanju da ste ljudi kome ne treba dozvoliti da ikad dodju na vlast.naravno da je moja, meni ne pišu tekstove ko vama smrdobotovima
Kad se već menja Vučić ne treba izabrati one koji unapred najavljuju da su zombirana banderisti, jerbo suštinske razlike nema.Колико сам ја видео, ту "бандеровску песму" у Србији пева једино власт, преко своје пропаганде.
Али, сто људи, сто ћуди.
По вољи ти у шта ћеш да верујеш, само ако верујеш да су лопови имафијаши патриоте, онда си будала.
Kad se već menja Vučić ne treba izabrati one koji unapred najavljuju da su zombirana banderisti, jerbo suštinske razlike nema
Izvini možda je samo do dobrog ukusa , ne volim da slušam nacističke banderističke popevke, asocira me na okupaciju. Neko to očigledno voli.Да се вратимо на почетак, нисам приметио да неко то унапред најављује, осим у пропаганди ове банде на власти
Али, и да је тако, предложи своју опцију, нико ти не брани, па у акцију.
Само, прескочите ме "неутралности" за добро државе, док банда руши државу годинама.
Izvini možda je samo do dobrog ukusa , ne volim da slušam nacističke banderističke popevke, asocira me na okupaciju. Neko to očigledno voli.
Jutros su na poslu ili dugo spavaju...MUP izneo najnovije podatke o broju privedenih nakon blokada širom Srbije: Evo u kojim gradovima je zabeležen najveći broj incidenata
Pogledajte prilog 1753365
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tokom prethodne noći izvršili su proveru identiteta ukupno 800 osoba, dok јe 18 osoba dovedeno do službenih prostoriјa.
Od toga, 16 osoba јe dovedeno zbog izvršenih prekršaјa, a dve osobe zbog postoјanja osnova sumnje da su prekršile odredbe Krivičnog zakonika i svoјim postupanjima izvršile krivična dela.
Sve blokade na teritoriјi Srbiјe i Beograda su uklonjene i sve saobraćaјnice su prohodne.
Na poјedinim mestima zabeleženi su sporadični incidenti, pri čemu јe policiјa postupala u skladu sa zakonom.
Incidenti su zabeleženi u Beogradu, Novom Sadu i Užicu, gde јe određeni broј lica priveden zbog narušavanja јavnog reda i mira i počinjenih krivičnih dela i prekršaјa.
Ministarstvo unutrašnjih poslova јoš јednom apeluјe na građane da se uzdrže od bilo kakvih nezakonitih aktivnosti i da ne blokiraјu saobraćaј, naročito ne na način koјi može ugroziti njihovu bezbednost i bezbednost drugih učesnika u saobraćaјu.
SD
"Užice - prvi slobodni grad"??
A inače je pod nekakvom "okupacijom"?
Više nije, oslobođen je od okupacije kriminalne organizacije zvane SNS"Užice - prvi slobodni grad"??
A inače je pod nekakvom "okupacijom"?
Не волим ни ја, а и нисам их чуо.
Изгледа не живимо у истој држави.
Мене на окупацију асоцирају кордони, и криминалци који бију децу на улици.