Užice i Čačak na nogama

Ne nasedam, samo kažem da me Pavle Cicvarić ne zanima.
nikog ne zanima
tako su pokusavalii sa agentskim njuskama gruhonjicem i njegovim ucenicima milom pajic ocrniti studente i proteste
Zanima me onaj lekar anesteziolog koga su uhapsili 28.6. kada je hteo da pomogne povređenim građanima.

Zanimaju me svi uhapšeni studenti.

Studenti su se odavno ogradili od Pavla Cicvarića i Mile Pajić i samim tim me oni ne zanimaju.
upravo to

ali botovima sistema drugo nista ne opstaje nego njihove agentske gnjide izbledele karte ...

Poslednja izmena:
Izvini, na osnovu onog do sada objavljenog (i proverivog), može da se zaključi sa kolo vode dve interesne grupe - Vučićeva i Šolakova drugosrbijanska, a ostali samo igraju u njemu. Takve utakmice ne volim ni da gledam, a kamo li da u tome učestvujem.

Da li si videla koliki je profit ostvarila “neprofitna” privatna NVO Cicvarićeve majke i “ucveljenog” oca “na pravdi boga uhapšenog studenta”? Sedam miliona profita, uz troje zaposlenih. Al bar ljudi pumpaju, ne staju.

UŽIČKI CENTAR ZA PRAVA DETETA​

GAVRILA POPOVIĆA BR. 19, 31102, Užice, Srbija

AKTIVAN
PIB 101624426
MB 17272233

Datum osnivanja 1.8.1998

Pogledajte prilog 1755586
Pogledajte prilog 1755587

Iz pisanja Danasa jasno sledi da su to upravo Cicvarićevi majka i otac:
Pogledajte prilog 1755588
Nemoj da si ljubomoran što je on direktor udruženja a ti običan vučićev bot 🤗

1000004601.png

Ma nije to nego su vrckave...gaje onu tehniku , ja korak ti korak, i onda ti je uzivanje da je muvas i da ti ne daje odmah...ali te stalno povlaci na fizicko ne samo psihicko igra se sa tobom, i ti sa njom..

A nogice tanke, obicno utegnute fizickiu i onda klasicna uzicko kolo i u krevetu kombinacija..

stalno plen na oku , taktika, sto je zabavno i pozeljno...

Zato im sada kada imaju demokratiju i slobode ide odlicno.

Naravno da im je bilo bolje kod tite jer su bili njegovi miljenici.

Užice je na silu razvijano, pruga do Bara je otišla preko Užica (duže i nepovoljnije rute) samo da se zaobiđe četnički Čačak (kraća i povoljnija ruta).

Konfiguracija terena ne dozvoljava da taj grad ima više od 20K stanovnika što se i vidi po favela izgledu celog grada (osim centra).

Kad smo kod pruge, da li znate koliko je ljudi (radnika) poginulo dok se ona gradila?

Back